Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
kako kome.. svi drugi bianconeri stavljaju Marchisija ispred svih, samo ovi sa ss.ba nesto se drogiraju
a Marcha ce igrati prvu postavi 1000%

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- sarajlija89
- Kontakt:
Ja ne znam kako dijete rome koji je igro srcem za romu i nije slucaj kao canderva koji uopste nije igro za romu pa da se porede, moze igrati za Juventus...na stranu profesionalnost i sve to al rivalitet je prevelik,pogotovo sa njihove strane pa zato ovo i govorim.
Aquilani je dobar igrac al ceste povrede su ga unazadile mnogo,ali prvenstveno zbog toga sto je Romanista rame uz rame bio sa DDR prije odlaska upitno je kako ce igrati za Juventus...mada bi volio da grijesim al eto..vrijeme ce pokazat
Aquilani je dobar igrac al ceste povrede su ga unazadile mnogo,ali prvenstveno zbog toga sto je Romanista rame uz rame bio sa DDR prije odlaska upitno je kako ce igrati za Juventus...mada bi volio da grijesim al eto..vrijeme ce pokazat
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
on je u padu forme, nije pozvan u repku, nema ga u Liverpoolu, nema ga nigdje.. i prva stvar o kojoj ce razmisljati jeste rivalstvo? razmisljat ce kako da pogine na terenu i izbori se za jos koji milion prije nego ode u penziju..
- sarajlija89
- Kontakt:
nadam se al meni je isto ko da bi se marchisio borio za boje intera...ma ja nikad ne bi al eto..ako dodje nek mu je sretno i nek nas demantuje igrom na terenu
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- JuveSissoko
- Kontakt:
neka Alberta,Zambrotta je stari milanista bio 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- sarajlija89
- Kontakt:
al nikad za milan nije igro prije dolaska u juve,aquilani ima desetak utakmica protiv juventusa i o tom govorim,rivalitet je to...al dobro..sjetimo se capella,emersona...pa bi sta biJuveSissoko je napisao/la:neka Alberta,Zambrotta je stari milanista bio

FORZA AQUILLANI

Jos lijevi bek fali i onda smo popunjeni.
Zebina izgleda se vraca kuci, jos kojeg polovnjaka prodati, onda se ima para za dovodjenje lijevog beka...Tremoulinas bi bio vrlo dobro rijesenje.
FORZA JUVE!!!!
Zebina izgleda se vraca kuci, jos kojeg polovnjaka prodati, onda se ima para za dovodjenje lijevog beka...Tremoulinas bi bio vrlo dobro rijesenje.
FORZA JUVE!!!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
hihhi
Aquliani ako dodje na posudbu sa opcijom kupovine,to je extra 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
@sarajlija89, Treba biti realan, pa on ako je toliki fan Rome nece nikad ni doci u Juventus
. Jer on zna ako ne bude igrao dobro da mu je klupa, pa sad grijao klupu u juventusu ili liverpulu isto.
A to je samo posudba jedna godina i ako ne bude dobar nazad, nema tu puno troškova to je samo za iduću sezonu izdvojiti dio poulsonove plate
@monolog nije hasan još otišao ali nešto se govori da bi mogao u Frankfurt.
Sa Krasićem i Aquilaniem cemo biti puno jači u sredini terena, još jedan igrač na lijevi bek i biće sad za sad dobro. I vidjeti kako će ići ovaj prvi dio sezone pa onda na polusezoni kupiti gdje bude bio problem.

A to je samo posudba jedna godina i ako ne bude dobar nazad, nema tu puno troškova to je samo za iduću sezonu izdvojiti dio poulsonove plate

@monolog nije hasan još otišao ali nešto se govori da bi mogao u Frankfurt.
Sa Krasićem i Aquilaniem cemo biti puno jači u sredini terena, još jedan igrač na lijevi bek i biće sad za sad dobro. I vidjeti kako će ići ovaj prvi dio sezone pa onda na polusezoni kupiti gdje bude bio problem.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- JuveSissoko
- Kontakt:
izgleda, nije potvrdjeno, Aquilani posudba sa opcijom kupovine za 16 miliona funti ako se ne varam 

- sarajlija89
- Kontakt:
Ako je kako moguce staviti opciju da se moze otkupit ugovor na kraju,ako vec dolazi u Juve i ako se dokaze,necemo ga valjda vracat u Lpool
16 miliona funti je mnogo al haj...mozda pokaze da vrijedi toliko
Al samo onaj krasic je vec svima prirasto srcu izjavama,pavel nas buduci aBd...pepe i on..ubijat ce po krilima
Aquilani bi donio tu dozu kreativnosti koja fali na sredini i jos lijevi bek...pa sto da ne...SCUDETTO

Al samo onaj krasic je vec svima prirasto srcu izjavama,pavel nas buduci aBd...pepe i on..ubijat ce po krilima

Aquilani bi donio tu dozu kreativnosti koja fali na sredini i jos lijevi bek...pa sto da ne...SCUDETTO

- JuveSissoko
- Kontakt:
ispravka Aquilani 15 miliona eura -opcija kupovine
- Interista di cuore
- Kontakt:
Krasic i Aquilani ce vam bit odlicna pojacanja.svaka cast...
aj sad nama prodajte Marchisia
aj sad nama prodajte Marchisia

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- sarajlija89
- Kontakt:
vec si razuman postoJuveSissoko je napisao/la:ispravka Aquilani 15 miliona eura -opcija kupovine

Del Neri je bio kritican prema ekipi iako smo pobjedili sinoc,rekao je da moze i mora puno bolje..konacno izjava na mjestu.A posebno me dojmilo da trebamo zaboravit prsole sezone i ekipi vratit POBJEDNICKI MENTALITET sto je kljucna rijec u svemu ovome,ipak smo mi Juventus i to nam najvise nedostaje nakon par susnih sezona...prolazilo je mnogo velikih igraca kroz ovaj klub al su bili veliki tek onoga trenutka kada su napustali klub...TO JE JUVENTUS

Mene uhvati neka euforija oko ovih pojačanja, još kad bi doveli lijevog beka eventualno napadača i otarasiti se 3-4 bespotrebna igrača to bi bila ekipa za respekt 

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
-
- Kontakt:
jojj euforije majko moja , pa taj isti aquliani je vecinu svoje igracke karijere proveo po bolnicama a ja ipak mislim da je marciso bolji od njega , e sad ce biti nezadovoljnih jer siisoko mora igrati pa ko pored njega melo , marchios ili aqu +ako niste upuceni kad se igrac pozamljuje od neke ekipe uplati se odredeni iznos u ovom slucaju se govori oko 2 do 3 mil , plus plata koju je juve cijelu preuzeo na sebe koja iznosi 4,3 mil na to dodaj taksu itd , ja mislim da su ove pare trebali uloziti u lijevog beka ovako propade 7 mil bezveze al haj nadam se da ce barem koji mjesec biti zdrav i sto me najvise boli on je romanist u dusi nece on toliko davati sebe ma koliko god da je profesionalac .
sto vi niste Kouyta doveli 

http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
- sarajlija89
- Kontakt:
nije nam rafa trenervuvu_zzz je napisao/la:sto vi niste Kouyta doveli

mada bi ja rado vjeruj..a ustvari imamo taj tip igraca..u liku pepea...bas slicni igraci
gdje je slican, nas nije ruzan jbte
mogu Marchisio i Aquilani igrati zajedno bez problema.. pravi se talijanska momcad.. od prvih 11 stranci ce biti Kraske i ovi u napadu.. sve ostalo talijansko..

mogu Marchisio i Aquilani igrati zajedno bez problema.. pravi se talijanska momcad.. od prvih 11 stranci ce biti Kraske i ovi u napadu.. sve ostalo talijansko..
jeli službeno Aquilani prešo ????
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.