Nije licemjerno, ako gledas iz objektivne perspektive: rekao je ako ne izbori Evropu onda odlazi i odrzao je rijec. Naravno da ce obecavati sve najbolje za buducnost, kao sto svako radi kad dodje na celo nekog kluba. Za razliku od njega Azmir je vise slagao i nije odrzao rijec, otisao je nakon nekoliko kola, nije osvojio nista a klubu je ostavio pozajmicu od 3mil KM koja ce mu se morati kad-tad vratiti i to je neoboriva cinjenica (osim ako pismeno se ne odrekne te pozajmice, a zasto bi!?).klasik je napisao/la:Znaci dok je bilo para u klubu on je bio predsjednik, UEFA, Krpic... Sad kad je trebalo ulozit pare, ispostovat tuzbe, platit nove igrace on vise ne moze bit predsjednik, ima porodicu.Beduin je napisao/la: Nula (0), dakle, nista mu ne dugujemo, za razliku od svih njegovih prethodnika. Ustvari, dao je i vratio ih sebi nakon para od Evrope, sto je opet fer.
Ne kazem da je lako bit predsjednik, al nije li to sve malo licemjerno, jedna prica prije pola godine, neki dugorocni planovi bla bla i cim se treba zavuc ruka u svoj dzep onda se traze neki izgovori i ostavlja se klub.
Znas sam moje misljenje o Senadu i kompaniji, bitna mi je samo Sloboda, ali mnogi ismijavaju jednog, a zatvaraju oci ispred drugih, gorih stvari.