kakav um

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Zar se je desilo to??anonymousHD je napisao/la:Za ovo što je uradio pred kraj utakmice, kada je došao do tribine i psovao navijačama treba mu otkaz odmah dat.
Maloumni debil. Gori je od Papeta. Nisam mislio da ću ovo reći, ali čovjek nema muda. Idi.
TobeYarabi je napisao/la:IZVEO SAM KODRU JER SU DVA NASA DEFANZIVNA IGRACA IMALI ZUTE KARTONE!!!
kakav um![]()
![]()
Kad je izasao Lulic, usao Kodro ja sam se halalio sa pobjedom.pinoglavi je napisao/la:Ne bi ni Vaha mogao puno bolje s ovim igracima
Pa nisu amateri. Za klasu smo igrački jači od Grka ali na terenu zbog genijalne taktike nam igrači i izgledaju kao amateri. Dzeko trpa nemilice, Pjanić u top 3 veznjaka na svijetu. Do koga je ako nije do selektora ?pinoglavi je napisao/la:Ne bi ni Vaha mogao puno bolje s ovim igracima
Ne znam sta je tu cudno. To je jednostavna matematika.tuzlak1987 je napisao/la:TobeYarabi je napisao/la:IZVEO SAM KODRU JER SU DVA NASA DEFANZIVNA IGRACA IMALI ZUTE KARTONE!!!
kakav um![]()
![]()
Kod: Označi sve
X=v0+ v0t*ƒ ≤ μN + zuti karton - ≤ μN ≤ h0 + v - Kodro
x= izmjena
Jeli moguce da nas uvjek zapadaju ovi jugosloveni, kojima je vrhunac trenerske karijere al ahli, grenoble, le havre, al hilal i te velesile.... boze sacuvaj kakvi takticari, jos uz to izgleda nit imaju ponasanje nit znaju pricat kako treba pred kamarama... I plus suje svoje navijace, gadja grke flasama, hoce se sudijom obracunat...pomocni mu dijeli boksere... Ja ovo nemogu vjerovat, hocel ovo ikad naprijed ... al kad vidim onog pilava pored aut linije sve mi bude jasno.jasmin10 je napisao/la:Koji levat![]()
Vaha preuzmi nas barem na mjesec dana da imamo normalnog selektora.
Zamišljam ovo već godinama ali đabe kad su nam selektori sadisti.bodi123 je napisao/la:Samo zamislite modernog evropskog trenera koji zna definisati 4-3-3 ili 4-2-3-1 sistem, i pogledajte ovu formaciju.
Begovic
Vranjes Zukanovic Bicakcic Kolasinac
Pjanic Besic Cimirot
Visca Dzeko Lulic
kad treba ofanzivnije izvadis Cimirota ubacis ofanzivnog veznog i predjes u 4-2-3-1
dar mar, ali samo pusti snovi, ko sve nama godinama upropastava repku.
Puno kakis. Nemamo repku na nivou Njemaca, Spanaca, Brazilaca, ali imamo sasvim dobre igrace, da ove Grke otresemo. Ovo je Mesin poraz i ocekujem njegovu ostavku, ali je nece dati pa taman ga puskom tjerali, boli ga tuki ima platu i zayebava narod.pinoglavi je napisao/la:Ne bi ni Vaha mogao puno bolje s ovim igracima
Samo staviš Lulića na mjesto Cimirota, a Milićevića na lijevo krilo.bodi123 je napisao/la:Samo zamislite modernog evropskog trenera koji zna definisati 4-3-3 ili 4-2-3-1 sistem, i pogledajte ovu formaciju.
Begovic
Vranjes Zukanovic Bicakcic Kolasinac
Pjanic Besic Cimirot
Visca Dzeko Lulic
kad treba ofanzivnije izvadis Cimirota ubacis ofanzivnog veznog i predjes u 4-2-3-1
dar mar, ali samo pusti snovi, ko sve nama godinama upropastava repku.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, kakarut, katalinski, torbica i 46 gostiju.