Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Sto ovaj udje sta mu BI.
Nisam ni Safeta vrijedjao necu ni Mesu,ali sa ovom zadnjom izmjenom molim te idi iz reprezentacije neznalico pogubljena. Ni igre ni nista. Odavno nisam bio u ovoj situaciji da neznam na kojoj nam poziciji igraju igraci. Nemas moju podrsku vise. Nadam se da ces ubrzo zavrsiti sa klupom na reprezentaciji.
Sent from mTalk
Sent from mTalk
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Hajmo jednu Fatihu proučiti i oprostiti se od SP... Sa ovim genijem na klupi nam je i baraž naučna fantastika
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
Umjesto da vadis jajala za besica vadis momka koji je trco ko lud i bio opasan... jesi ti normalan??? Ove mrtve grke ne dobit trebas sam da ides.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
- TobeYarabi
- Kontakt:
- adriano_leite
- Kontakt:
E moj Mesa Bazdarevicu...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Bravo, glupane!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
I ocekivao sam nesto slicno, ovo je nasa realnost i pomirite se s tim. Najboljih 11 je igralo, 2 prinudne izmjene, jedino ogromna greska sto je Kodru izbacio koji je najbolji na terenu uz Pjanica
Imali smo par sansi koje nismo iskoristili, Grcka svoju jednu koju srecom nije iskoristila eto i penal na kraju sto nam nisu svirali
Al psujte da se olaksate ali lakse ce vam biti da s ovim rosterom ne mozemo bolje
Imali smo par sansi koje nismo iskoristili, Grcka svoju jednu koju srecom nije iskoristila eto i penal na kraju sto nam nisu svirali

Al psujte da se olaksate ali lakse ce vam biti da s ovim rosterom ne mozemo bolje
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 09 jun 2017, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
Najgori moguci rezultat,niti imas razloga mu dati otkaz a po vidjenom nema razloga ostati. Sjeban sam ko na kraju mandata Safeta kada smo bili pogubljeni. Moram nerado priznati,veceras smo vise pogubljeni. Mesa je def podbacio sa taktikom.
Sent from mTalk
Sent from mTalk
Samo pitari psuju, najbolje je bilo kad posljednjih 20 godina nisu imali igrača blizu reprezentacije.pinoglavi je napisao/la:Al psujte da se olaksate ali lakse ce vam biti da s ovim rosterom ne mozemo bolje
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Direktni krivac!
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
4-5-1
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Realno, zaslužio je nogu da dobije nakon ovoga, ali pošto je ovo takva država kakva jeste i pošto je samim tim savez takav kakav jeste, očekujem izjave tipa "Dobro je, nismo imali sreće, biće bolje."
Od Rusije i SP nema ništa
Od Rusije i SP nema ništa
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Dobar je Meša kakve kloceve ima na raspolaganju.
Niko da potrci jbt kralj, a i oni što nešto trce su dizelaši mrtvi.
Niko da potrci jbt kralj, a i oni što nešto trce su dizelaši mrtvi.
Ma nisu samo oni. Jbg ne kontaju ljudi da nismo mi ona reprezentacija sto je otisla na SP, ne sa ovim igracima koje smo sad imali na raspolaganjuVirtu4l je napisao/la:Samo pitari psuju, najbolje je bilo kad posljednjih 20 godina nisu imali igrača blizu reprezentacije.pinoglavi je napisao/la:Al psujte da se olaksate ali lakse ce vam biti da s ovim rosterom ne mozemo bolje
Glavno je napisati da lose igramo, lose bi mi igrali kako god da smo ove pozvane igrace iskombinovali i ispremjestali na terenu
Nad tobom sunce najljepše sja
Meša odlazi, nikad gora igra,sramota! Za tebe je neki nizeligaski BH klub...
Ne valja vrijedjati niti covjeka ljudski omalovazavati ali bi se moglo reci ovo.
BiH bez ikakve sumnje ima bolju momcad od Irske I Grcke. Ove sulude postavke igre I zapinjanje nogu samom sebi mogu samo ciniti niskobudzetni domaci treneri. Bolje dati mladom Bajramovicu ili nekom slicnom ovaj tim nego propalicama kakvim smo svjedocili u posljednja 2 mandata.
Ovaj zadnji, trci po Evropi i prosiruje kadar a onda po oprobanom receptu Safetova taktika I igraci.
Izmjene koje radi tokom cijelog svog mandata su tako kaoticne da imas dojam da nas Hickok vodi.
Na moju zalost nasa ekipa placa ceh propalica iz saveza te njihovog izbora ovih mudraca od selektora.
Citajuci vase komentare stekao sam dojam da je danasnju utakmicu Mesa vodio bas onako Susicevski. Moram priznati (sam sebi zvucim suludo) da su Susiceve izmjene I postavka igre u prvom dijelu njegova mandata nedostizni san za Mehmed Bazdarevica. A Safet je apsulutna trenerska neznalica.
BiH bez ikakve sumnje ima bolju momcad od Irske I Grcke. Ove sulude postavke igre I zapinjanje nogu samom sebi mogu samo ciniti niskobudzetni domaci treneri. Bolje dati mladom Bajramovicu ili nekom slicnom ovaj tim nego propalicama kakvim smo svjedocili u posljednja 2 mandata.
Ovaj zadnji, trci po Evropi i prosiruje kadar a onda po oprobanom receptu Safetova taktika I igraci.
Izmjene koje radi tokom cijelog svog mandata su tako kaoticne da imas dojam da nas Hickok vodi.
Na moju zalost nasa ekipa placa ceh propalica iz saveza te njihovog izbora ovih mudraca od selektora.
Citajuci vase komentare stekao sam dojam da je danasnju utakmicu Mesa vodio bas onako Susicevski. Moram priznati (sam sebi zvucim suludo) da su Susiceve izmjene I postavka igre u prvom dijelu njegova mandata nedostizni san za Mehmed Bazdarevica. A Safet je apsulutna trenerska neznalica.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
A ti si mnogo napacen decko yebao li te ćuran u pakašVirtu4l je napisao/la:Samo pitari psuju, najbolje je bilo kad posljednjih 20 godina nisu imali igrača blizu reprezentacije.pinoglavi je napisao/la:Al psujte da se olaksate ali lakse ce vam biti da s ovim rosterom ne mozemo bolje
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Cwirek, Hansestadt, Shogun i 45 gostiju.