FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

TheDinoRules
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la TheDinoRules » 20 avg 2010, 16:13

Često vidim na ovom forumu, i to u našoj (Željinoj) i vašoj temi, prepiranja između "Manijaka" i "HZ". Morate (moramo) znati da su to sve internet huligani. Imaju po 15-16-17 godina i fazon im je posvađati se, spustiti se ili često u zadnje vrijeme upotrebljavati riječ "kompleksaš"! A znam da ni oni ne znaju šta to ustvari znači. Pozivam sve Sarajlije (nebitno za koga navijaju) da ne "padaju" na neke "fore" malih internet huligana. Toliko od mene.
Pozdrav.
U mom svijetu važe moja pravila

Sarajevo_republika
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo_republika » 20 avg 2010, 16:27

TheDinoRules je napisao/la: Često vidim na ovom forumu, i to u našoj (Željinoj) i vašoj temi, prepiranja između "Manijaka" i "HZ". Morate (moramo) znati da su to sve internet huligani. Imaju po 15-16-17 godina i fazon im je posvađati se, spustiti se ili često u zadnje vrijeme upotrebljavati riječ "kompleksaš"! A znam da ni oni ne znaju šta to ustvari znači. Pozivam sve Sarajlije (nebitno za koga navijaju) da ne "padaju" na neke "fore" malih internet huligana. Toliko od mene.
Pozdrav.

slazem se u potpunosti, svaka cast, potpisujem :) inace su po ovim forumima sve djecurlija 16, 17 godina...............kao sto i sam rece.................traba malo stati na loptu spustiti tenzije, inace se one spuste uvjek kad bude kasno, nazalost je tako !
17.08.1972. SARAJEVO 2 : 2 REAL MADRID

p.s Kada se u Sarajevu vozao tramvaj ljudi na prostorima bivše države su mislili da je to ustvari voz..

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 20 avg 2010, 17:04

Dobili smo moderatora u liku naseg @zagora,na moj licni zahtjev i sigurno i sviju nas....navodno su ga vec bili postavili i prije nego sam ja to trazio al eto,nema veze.

eto dobro je,@zagor ce to dobro raditi samo se nadam da ce bit aktivniji posto je nasa tema cesto meta svega i svacega 8-) 8-) a koliko sam uprati nije bas previse aktivan...

Hvala administraciji,vidjecemo kako ce ovo funkicionisat,pratimo vas :lol: 8-)

Izvinjavam se na off

SARAJEVO SAMPION 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Elektrika
Kontakt:

Post Postao/la Elektrika » 20 avg 2010, 17:10

slika

U kost ih, Zagore 8-)

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 20 avg 2010, 17:15

Dobro ljudi šta ste tako navalili, ja sam samo forumaš. Inače da se zna ja sam prije stalno prijavljivao nepoželjne postove i pokušat ću što realnije da uđem u raspravu i tim da procjenim da li taj neki post zaslužuje da ostane ili se treba pobristi. Pozdrav, i nastaviti sa raspravom, nadam se da neću imati puno posla. ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 20 avg 2010, 17:17

I uvijek si bio realan i ne sumnjamo u tebe,aBd admin da nam postanes :lol: :P ;)

Ma samo lakapo i nedaj da se svasta pise 8-) 8-)

JER MI SMO HORDE ZLA....... :lol: :lol: :mrgreen: 8-)
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 20 avg 2010, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 20 avg 2010, 17:19

Zagor je napisao/la:Dobro ljudi šta ste tako navalili, ja sam samo forumaš. Inače da se zna ja sam prije stalno prijavljivao nepoželjne postove i pokušat ću što realnije da uđem u raspravu i tim da procjenim da li taj neki post zaslužuje da ostane ili se treba pobristi. Pozdrav, i nastaviti sa raspravom, nadam se da neću imati puno posla. ;)

Puno srece i sto manje posla zeli ti sekretar :mrgreen:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Sarajevo_republika
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo_republika » 20 avg 2010, 17:20

Zagor je napisao/la:Dobro ljudi šta ste tako navalili, ja sam samo forumaš. Inače da se zna ja sam prije stalno prijavljivao nepoželjne postove i pokušat ću što realnije da uđem u raspravu i tim da procjenim da li taj neki post zaslužuje da ostane ili se treba pobristi. Pozdrav, i nastaviti sa raspravom, nadam se da neću imati puno posla. ;)

Samo brate nadam se da neces brisati sve, kao "neki". Ipak je ovo forum, ljudi imaju pravo da pisu sta hoce, samo da se nevrijedjaju...........ovde se brise najmanje 50% postova od ukupnog, nadam se da tako nece biti i sa tobom, zato nam Zeljeznicar i bjezi po broju stranica i postova radi ovog brisanja, kojeg vjerovatno na njihovoj stranici nema u ovolikom broju kao kod nas, ovde sta god napises brisu, mozda su vecina admina manijaci :D :D

p.s Kada se u Sarajevu vozao tramvaj ljudi na prostorima bivše države su mislili da je to ustvari voz..

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 20 avg 2010, 17:22

Sarajevo_republika je napisao/la:

Samo brate nadam se da neces brisati sve, kao "neki". Ipak je ovo forum, ljudi imaju pravo da pisu sta hoce, samo da se nevrijedjaju...........ovde se brise najmanje 50% postova od ukupnog, nadam se da tako nece biti i sa tobom, zato nam Zeljeznicar i bjezi po broju stranica i postova radi ovog brisanja, kojeg vjerovatno na njihovoj stranici nema u ovolikom broju kao kod nas, ovde sta god napises brisu, mozda su vecina admina manijaci :D :D
nemozes ih stici nikako :_D a cijeloj jednoj stranici pisu kakvo je vrijeme pred trening,zatom koje su boje kopacke :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: da nepricam kada je tekma .... detaljni opis sudija :D :mrgreen: :mrgreen:
znaci sto oni mogu pisati to nemoze niko :D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 20 avg 2010, 17:24

Zagore cestitam na "nagradi" ;)

PS Joj manijaka sto im je vokri za ovog brazilca i mogucu saradnju sa velikim milanom :)

Sarajevo_republika
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo_republika » 20 avg 2010, 17:25

johnnyHZ je napisao/la:

nemozes ih stici nikako :_D a cijeloj jednoj stranici pisu kakvo je vrijeme pred trening,zatom koje su boje kopacke :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: da nepricam kada je tekma .... detaljni opis sudija :D :mrgreen: :mrgreen:
znaci sto oni mogu pisati to nemoze niko :D

Brisu brate pola postova na ovoj stranici, da nije tako, drugacije bi bilo :D

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 20 avg 2010, 17:27

eno sad imaju o cemu pisati danima :D uefa ih ganja zbog prosle sezone :D bit ce veselo :D inace oni su posten narod :D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 20 avg 2010, 17:28

hvala svima...
Dobro raja, ponavljam ući ću što realnije u raspravu i nemojte više da ulazite u bezpotrebno spamanje

neda_TM 87
Kontakt:

Post Postao/la neda_TM 87 » 20 avg 2010, 17:31

zar se prvo niste zalili kako kad vi nesto napisete na nasoj temi to nestane brzinom svjetlosti, a kako kod vas nema admina ni moderatora te kako nista ne brisu i svasta se pise i sve sto se napise ostane, te da bi se i ovdje trebali brisati neki postovi, a sad pises kako vam previse admini i moderatori brisu postova, a na temi Zelje niko nista ne brise...
Kad odu šminkeri,furači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 20 avg 2010, 17:35

tema je FK Sarajevo.
nema vaših i naših tema ni moderatora.

Sarajevo_republika
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo_republika » 20 avg 2010, 17:52

neda_TM 87 je napisao/la:

zar se prvo niste zalili kako kad vi nesto napisete na nasoj temi to nestane brzinom svjetlosti, a kako kod vas nema admina ni moderatora te kako nista ne brisu i svasta se pise i sve sto se napise ostane, te da bi se i ovdje trebali brisati neki postovi, a sad pises kako vam previse admini i moderatori brisu postova, a na temi Zelje niko nista ne brise...
Kralju, neidem na tu stranicu, niti mi pada napamet da idem, za razliku od tebe koji dolazis na nasu i vrebas..........a, nesvatam zasto bi se zalili, vama idu postovi, neidu nama ;) kralju ovde brisu sve sta god napises, oni misle fakat da je to spam, a ljudi se prepiru, vode diskusije, sto je i normalno za forume, ali oni sve obrisu, znaci najmanje 50 % postova na temi FK.SARAJEVO od ukupnog broja napisanih se obrise..................vjeruj mi da na stranici zeljeznicara sigurno nebrisu ovoliko koliko ovde obrisu, neku noc sam bio na forumu, vjerujes mi kada sam ustao i opet usao na forum da je sve bilo na pocetku znaci obrisano 30 stranica raznih diskusija za koji oni misle da je spam, zato ce zeljeznicar uvjek bjezati po broju postova i stranica i naka ce.................ali, kao da je i to bitno uopste za raspravljati se ;) da je milijardu postova kakve koristi :) :)

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 20 avg 2010, 17:56

Raspravljajte o Sarajevu. Zar je bitno ko ima više stranica, ja na to nikad nisam gledao. Ako se nastavi ova rasprava biću primoran da brišem postove.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 20 avg 2010, 18:54

fantasticno izdanje sjevera i protiv celika...nema dalje....bez premca

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 20 avg 2010, 19:07

Pozdrav svim navijacima Sarajeva,odlazim sa foruma!

Lijepo se bilo druziti sa vama :cry:

Vas Hairlija :evil:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 20 avg 2010, 19:11

Sutra akobogda najavili malo svjezije vrijeme pa ce biti ljepse protiv Zrinskog i igracima i navijacima, nece biti one sparine kao protiv Celika,a nadam se opet da ce nas biti 10 milja i pored suzavaca i plasenja zena i djece na nasim tekmama.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: budzak i 11 gostiju.