FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Elektrika
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Elektrika » 20 avg 2010, 15:33

Mandrače :mrgreen: Postavio sam udarni text ovog portala, sportsport.ba. Tekst nije ni sekunde tendenciozan neće se oni u Bohumu zajebavat, ti ljudi su ozbiljni. Čuj ovo naručen tekst :lol:

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 20 avg 2010, 15:38

R.I.P. Anere
Hoce li biti sutra u Tz kakava koreografija povodom tužne godisnjice?
Pozz.?
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 20 avg 2010, 15:39

Elektrika je napisao/la:Mandrače :mrgreen: Postavio sam udarni text ovog portala, sportsport.ba. Tekst nije ni sekunde tendenciozan neće se oni u Bohumu zajebavat, ti ljudi su ozbiljni. Čuj ovo naručen tekst :lol:
Što pišeš na ovoj temi, kad sa pitarske tjeraš druge?
Govoriš mi sinoc da sam kompleksaš samo zato jer pišem na temi o pitarluku,a upravo to isto sada ti radiš na temi o Želji? što znaci da si i ti teško iskompleksiran.
Zašto si dvolican toliko?

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 20 avg 2010, 15:41

neda_TM 87 je napisao/la:
cala je napisao/la:
kako bolan nije bilo, prije rata su Manijaci i Horde ZAJEDNO isli na tekme protiv velike cetvorke i to organizovano zajedno isli i zajedno isli u pohode i bitke, a ovo danas valjda pomanjakanje konkurencije ili sta ti ja znam zbog cega pa smo se poceli izmedju sebe mrziti...
jeste tad, al ja govorim u zadnjih par godina, odkako su osnovana udruzenja itd, dosad smo samo bili zajedno u smrtnim slucajevima

Elektrika
Kontakt:

Post Postao/la Elektrika » 20 avg 2010, 15:43

Mandrak je napisao/la:
Elektrika je napisao/la:Mandrače :mrgreen: Postavio sam udarni text ovog portala, sportsport.ba. Tekst nije ni sekunde tendenciozan neće se oni u Bohumu zajebavat, ti ljudi su ozbiljni. Čuj ovo naručen tekst :lol:
Govoriš mi sinoc da sam kompleksaš samo zato jer pišem na temi o pitarluku,a upravo to isto sada ti radiš na temi o Želji? što znaci da si i ti teško iskompleksiran.
Postavljaš više pitanja nego što daješ odgovora. Puno zujiš, a malo meda daješ :lol:

Govorio sam da si iskompleksiran jer si 2 stranice napunio Zijadom Blekićem, smorio si sa njim koliko si težak.

Ovo se tiče i mene jer je pratim ovu ligu i bh fudbal, pa bi mi pravo žao bilo da ovo bude istina jer bi nam se obrukao ionako poljuljani ugled našeg fudbala u evropi a i šire.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 20 avg 2010, 15:44

Urban je napisao/la:
tanzla je napisao/la:20.08.2005.-20.08.2010.

Aner Kasapović

Neka ti je vječni rahmet!
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 20 avg 2010, 15:47

Elektrika, nije fino od tebe na ovaj datum doći i ujedati,provocirati.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 20 avg 2010, 15:48

Elektrika je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:
Postavljaš više pitanja nego što daješ odgovora. Puno zujiš, a malo meda daješ :lol:

Govorio sam da si iskompleksiran jer si 2 stranice napunio Zijadom Blekićem, smorio si sa njim koliko si težak.

Ovo se tiče i mene jer je pratim ovu ligu i bh fudbal, pa bi mi pravo žao bilo da ovo bude istina jer bi nam se obrukao ionako poljuljani ugled našeg fudbala u evropi a i šire.
Pa evo i ti puniš Željine stranice glupostima o nekakvim namještanjima.
Znam da si teško opterecen i iskompleksiran Željom, što i pokazuješ pisanjem na ovoj temi.
Zuji to kao bumbar ovdje,ali to ti nece puno pomoci.
Samo pokazuješ svoj jad,bjedu,nekulturu,primitivizam, seoske korijene itd.

neda_TM 87
Kontakt:

Post Postao/la neda_TM 87 » 20 avg 2010, 15:51

cala je napisao/la:
neda_TM 87 je napisao/la:
cala je napisao/la:
kako bolan nije bilo, prije rata su Manijaci i Horde ZAJEDNO isli na tekme protiv velike cetvorke i to organizovano zajedno isli i zajedno isli u pohode i bitke, a ovo danas valjda pomanjakanje konkurencije ili sta ti ja znam zbog cega pa smo se poceli izmedju sebe mrziti...
jeste tad, al ja govorim u zadnjih par godina, odkako su osnovana udruzenja itd, dosad smo samo bili zajedno u smrtnim slucajevima
ma vala je bilo i prije ja se sjecam prije bi otisao n derbi na Kosevo sa Zeljinim salom bi mogao proci sam kroz sva naselja, niko te ne bi ni krivo pogledao, odem na zapad medju pitare sa Zeljinim salom i niko nista, nekad je zapad na derbijima bio pomijesan Zeljovcima i Pitarima, znam odem sa rodjakom on mrtvi pitar, pa Zeljo dadne gol, a njemu krivo hoce da zaplace :D a sad ono malo zapada na derbijima odvojeno sto Zeljovci dobiju to je to i jug, a prije si komotno mogao otic na sred zapada sa Zeljinim salom ( ovo govorim za period poslije rata ) i bilo je sve tako do jedno 2-3 godine, ovo sad je uzas... A sjecam se jedne godine derbi na Kosevu kad je bilo 0:0 ono Manijaci bojkotovali derbi, bilo samo 1000 sabana na jugu i ja tad otiso na zapad medju pitare i sad bila jedan situacija gdje je Zelji sviran offsajd a nije bio, i ja ono u afektu zaboravio gdje sam i pocnem se derati medju pitarima i psovati sudjiji da nije offsajd, a onda neki pitar dobaci da ne psujem da idem sa svojim tamo pa da tamo se dernjam, a onda opet pitar jedan napade tog covjeka i podrza me i slozi se samnom da nije bio offsajd, a nije to tako davno bilo, nezz tacno mozda prije 3-4 godine i tad si mogao normalno gledat tekmu iako ni tad nije bilo bas najboljee i odtad je situacija postajala sve gora i gora, i evo gdje smo sad, da ne smijes proci drugim dijelom grada sa salom rivalskog kluba jer mozes ocekivat da te izbodu, prebiju, upucaju...
Kad odu šminkeri,furači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 20 avg 2010, 15:52

Mandrak je napisao/la:
Elektrika je napisao/la:Pripadnik HZ ti je rekao da sa takvim treba u kost, jer ste kompleksaši ;)

Nego...
UEFA-I "ZANIMLJIVO" FINALE KUPA BIH

Sveevropska istraga u vezi namještanja utakmica polako kuca na vrata Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine. Tako je UEFA-inim istražiteljima zanimljiva utakmica finala fudbalskog Kupa Bosne i Hercegovine između Željezničara i Borca (2:2).

Naime, UEFA sumnja da bi revanš susret finala Kupa Bosne i Hercegovine, odigran 19. maja ove godine na Grbavici, mogao biti namješten. Susret je završio rezultatom 2:2, a banjalučka ekipa osvojila je trofej.

Istražitelji UEFA, koji djeluju u saradnji sa Tužilaštvom u Bochumu, još su tokom žrijeba za evropska klupska takmičenja obavili razgovor sa čelnicima nekoliko fudbalskih klubova sa Balkana, a među njima su bili predstavnici Željezničara i Borca.

"Zajedno sa nama tokom tog kraćeg sastanka su bili predstavnici klubova iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske, Makedonije i Slovenije. Ja sam lično taj sastanak doživio kao svojevrsno ispitivanje terena. Na startu sam vidio da UEFA pokušava doći do nekih informacija, koje bi mogle potkrijepiti neke njihove pretpostavke. Prvo pitanje koje su nam postavili bilo je da li znamo Hamdiju iz N/FSBiH. Nisam zaista znao na koga misle, možda su mislili na Hamdiju Abdića Tigra, ali mi nemamo ama baš nikakve veze sa njim. Tu sam shvatio da UEFA nema nikakvih čvrstih dokaza kojima bi se moglo potvrditi blo kakvo namještanje i oni žele time stati u kraj eventualnim mahinacijama. Mi smo se svi na tom sastanku stavili na raspolaganje da se stvari dovedu u red. Ostavili smo svoje kontakte, kako bi mogli pomoći u bilo čemu. Nama je stalo do ugleda Premijer lige i kluba koji zastupamo. Lično pozdravljam istragu UEFA-e i Tužilaštva u Bochumu, ali samo da ne budu neke inisinuacije, već samo stvari potkrepljene dokazima. Iskren da budem, imao sam dojam i još uvijek ga imam da UEFA istražuje pojedine utakmice samo na osnovu kvota na kladionicama, kretanja rezultata i neuobičajenih rezultata", kazao je za SportSport.ba Džemal Bisić, član uprave sarajevskog Željezničara.

"Ja sam samo mjesec dana tu i nemam nikakvih informacija da je neko razgovarao sa ljudima iz kluba po tom pitanju. Međutim, mi ćemo svakako ispitati sve navode vezane za naše utakmice", kratko je prokomentarisao predsjednik Borca Srđan Šuput.

"Ne mogu omalovažavati UEFA-u, ali mislim da nema govora da je ta utakmica mogla biti namještena. Mi smo sanjali taj trofej. Štampali smo majice, pripremili pobjedničku proslavu, potrošili novac... Nikada nismo ni razmišljali o tome, a sticajem okolnosti Borac je poveo sa 2:0 i utakmica je otišla u neplaniranom smjeru, pa svi smo bili šokirani zbog toga. Kasnije smo strepili i zbog prvenstva, jer se taj poraz mogao odraziti na našu igru u nastavku sezone. Hapoel je za nas bio igračka katastrofa, ali ovo nam je bilo šokantnije, jer smo posustali u finalu, u minut do 12. Mi smo u klubu zaista čisti, a da li je možda neki pojedinac učestovao u prljavim rabotama, ne znam, niti to u ovom trenutku mogu znati. Ja dok sam na čelu kluba nećemo dati nikome i trunke da sumnja u nas i regularnost naših utakmica", rekao je za SportSport.ba predsjednik sarajevskog Željezničara Sabahudin Žujo.

UEFA i Tužilaštvo u Bochumu istražuju 24 utakmice bh. klubova, za koje postoje indicije da bi mogle biti namještene. Međutim, zvanična istraga još nije uhvatila maha, a za nekoliko dana se očekuje i zvanično saopštenje Ureda državnog tužioca u Bochumu u kojem će biti objelodanjeno o kojim se utakmicama radi i koji su ljudi pod istragom.
Nijazovštine polako hoće da isplivaju na površinu.
Sinoc pišeš : Peceninovi naruceni textovi, nemoj nam to ovdje postavljati.
A onda pokazuješ dvolicnost pa postavljaš slicne textove ovdje.
Sinoc mi govoriš da sam kompleksaš jer pišem na vašoj temi, a sad pokazuješ opet dvolicnost jer pišeš ti zapravo na našoj.
Zašto si licemjer :?: ,zašto nisi dosljedan svojim stavovima??
a on je lud ko struja,covjek jos uvijek nema pojma ko je ustvari.sve sto on radi je normalno,a sve sto drugi rade,isto to kao on,onda je to problem.jedan od vecih licemjera ,svaki post mu je kontradiktoran.neki dan je osudjivao seljacka i ciganska prepucavanja i provociranja na nasoj temi,a odes na temu sarajevo,i vidis momka kako to isto radi.pravi pijacar,prodaje se kao orginal,a fus zezsci
VOLIM TE ŽELJO

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 20 avg 2010, 15:57

20.08.2005.-20.08.2010.

Aner Kasapovic

Nek ti je vjecni rahmet

A.C.A.B. ! ! !
A C A B !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 20 avg 2010, 16:03

oni napisali članak samo o željo - borac, a lijepo kaže desetak utakmica... :mrgreen:

polako... :mrgreen:

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 20 avg 2010, 16:06

20.08.2005.-20.08.2010.

Aner Kasapović

Neka ti je vječni rahmet!
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 20 avg 2010, 16:31

Faruk TM´87 je napisao/la:20.08.2005.-20.08.2010.

Aner Kasapović

Neka ti je vjecni rahmet!
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 20 avg 2010, 16:34

elektrika, mandrak i ostali,

posljednje upozorenje da zaustavite lična prepucavanja. banovacu trajno sve učesnike redom, jer ne mogu da se udubim u vašu diskusiju i otkrijem ko je prvi počeo.

apple
Kontakt:

Post Postao/la apple » 20 avg 2010, 16:43

Vjecni rahmet Aneru, pravi Ultrasi nikad ne umiru!
samo mostarski, samo bahato

bogy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la bogy_tm87 » 20 avg 2010, 16:54

Petak, 20.08.10. 15:00.
Sveevropska istraga u vezi namještanja utakmica polako kuca na vrata Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine. Tako je UEFA-inim istražiteljima zanimljiva utakmica finala fudbalskog Kupa Bosne i Hercegovine između Željezničara i Borca (2:2).

VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Naime, UEFA sumnja da bi revanš susret finala Kupa Bosne i Hercegovine, odigran 19. maja ove godine na Grbavici, mogao biti namješten. Susret je završio rezultatom 2:2, a banjalučka ekipa osvojila je trofej.

Istražitelji UEFA, koji djeluju u saradnji sa Tužilaštvom u Bochumu, još su tokom žrijeba za evropska klupska takmičenja obavili razgovor sa čelnicima nekoliko fudbalskih klubova sa Balkana, a među njima su bili predstavnici Željezničara i Borca.

"Zajedno sa nama tokom tog kraćeg sastanka su bili predstavnici klubova iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske, Makedonije i Slovenije. Ja sam lično taj sastanak doživio kao svojevrsno ispitivanje terena. Na startu sam vidio da UEFA pokušava doći do nekih informacija, koje bi mogle potkrijepiti neke njihove pretpostavke. Prvo pitanje koje su nam postavili bilo je da li znamo Hamdiju iz N/FSBiH. Nisam zaista znao na koga misle, možda su mislili na Hamdiju Abdića Tigra, ali mi nemamo ama baš nikakve veze sa njim. Tu sam shvatio da UEFA nema nikakvih čvrstih dokaza kojima bi se moglo potvrditi blo kakvo namještanje i oni žele time stati u kraj eventualnim mahinacijama. Mi smo se svi na tom sastanku stavili na raspolaganje da se stvari dovedu u red. Ostavili smo svoje kontakte, kako bi mogli pomoći u bilo čemu. Nama je stalo do ugleda Premijer lige i kluba koji zastupamo. Lično pozdravljam istragu UEFA-e i Tužilaštva u Bochumu, ali samo da ne budu neke inisinuacije, već samo stvari potkrepljene dokazima. Iskren da budem, imao sam dojam i još uvijek ga imam da UEFA istražuje pojedine utakmice samo na osnovu kvota na kladionicama, kretanja rezultata i neuobičajenih rezultata", kazao je za SportSport.ba Džemal Bisić, član uprave sarajevskog Željezničara.

"Ja sam samo mjesec dana tu i nemam nikakvih informacija da je neko razgovarao sa ljudima iz kluba po tom pitanju. Međutim, mi ćemo svakako ispitati sve navode vezane za naše utakmice", kratko je prokomentarisao predsjednik Borca Srđan Šuput.

"Ne mogu omalovažavati UEFA-u, ali mislim da nema govora da je ta utakmica mogla biti namještena. Mi smo sanjali taj trofej. Štampali smo majice, pripremili pobjedničku proslavu, potrošili novac... Nikada nismo ni razmišljali o tome, a sticajem okolnosti Borac je poveo sa 2:0 i utakmica je otišla u neplaniranom smjeru, pa svi smo bili šokirani zbog toga. Kasnije smo strepili i zbog prvenstva, jer se taj poraz mogao odraziti na našu igru u nastavku sezone. Hapoel je za nas bio igračka katastrofa, ali ovo nam je bilo šokantnije, jer smo posustali u finalu, u minut do 12. Mi smo u klubu zaista čisti, a da li je možda neki pojedinac učestovao u prljavim rabotama, ne znam, niti to u ovom trenutku mogu znati. Ja dok sam na čelu kluba nećemo dati nikome i trunke da sumnja u nas i regularnost naših utakmica", rekao je za SportSport.ba predsjednik sarajevskog Željezničara Sabahudin Žujo.

budali je jasno da je ono bila namjestaljka zeljo titula borac kup ;)

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 20 avg 2010, 17:16

bogy_tm87 je napisao/la:budali je jasno da je ono bila namjestaljka zeljo titula borac kup ;)
pa budali jeste...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 20 avg 2010, 17:20

Aner Kasapovic
Nek ti je vjecni rahmet i lijepi Dzennet :cry:

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 20 avg 2010, 17:28

Seyo_TM je napisao/la:
bogy_tm87 je napisao/la:budali je jasno da je ono bila namjestaljka zeljo titula borac kup ;)
pa budali jeste...
Haha, jesi mu šukno :D , svaka čast ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 14 gostiju.