FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Često vidim na ovom forumu, i to u našoj (Željinoj) i vašoj temi, prepiranja između "Manijaka" i "HZ". Morate (moramo) znati da su to sve internet huligani. Imaju po 15-16-17 godina i fazon im je posvađati se, spustiti se ili često u zadnje vrijeme upotrebljavati riječ "kompleksaš"! A znam da ni oni ne znaju šta to ustvari znači. Pozivam sve Sarajlije (nebitno za koga navijaju) da ne "padaju" na neke "fore" malih internet huligana. Toliko od mene.
Pozdrav.
Pozdrav.
U mom svijetu važe moja pravila
- Sarajevo_republika
- Kontakt:
TheDinoRules je napisao/la: Često vidim na ovom forumu, i to u našoj (Željinoj) i vašoj temi, prepiranja između "Manijaka" i "HZ". Morate (moramo) znati da su to sve internet huligani. Imaju po 15-16-17 godina i fazon im je posvađati se, spustiti se ili često u zadnje vrijeme upotrebljavati riječ "kompleksaš"! A znam da ni oni ne znaju šta to ustvari znači. Pozivam sve Sarajlije (nebitno za koga navijaju) da ne "padaju" na neke "fore" malih internet huligana. Toliko od mene.
Pozdrav.
slazem se u potpunosti, svaka cast, potpisujem

17.08.1972. SARAJEVO 2 : 2 REAL MADRID
p.s Kada se u Sarajevu vozao tramvaj ljudi na prostorima bivše države su mislili da je to ustvari voz..
p.s Kada se u Sarajevu vozao tramvaj ljudi na prostorima bivše države su mislili da je to ustvari voz..
- sarajlija89
- Kontakt:
Dobili smo moderatora u liku naseg @zagora,na moj licni zahtjev i sigurno i sviju nas....navodno su ga vec bili postavili i prije nego sam ja to trazio al eto,nema veze.
eto dobro je,@zagor ce to dobro raditi samo se nadam da ce bit aktivniji posto je nasa tema cesto meta svega i svacega
a koliko sam uprati nije bas previse aktivan...
Hvala administraciji,vidjecemo kako ce ovo funkicionisat,pratimo vas

Izvinjavam se na off
SARAJEVO SAMPION
eto dobro je,@zagor ce to dobro raditi samo se nadam da ce bit aktivniji posto je nasa tema cesto meta svega i svacega

Hvala administraciji,vidjecemo kako ce ovo funkicionisat,pratimo vas

Izvinjavam se na off
SARAJEVO SAMPION

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Elektrika
- Kontakt:

U kost ih, Zagore

Dobro ljudi šta ste tako navalili, ja sam samo forumaš. Inače da se zna ja sam prije stalno prijavljivao nepoželjne postove i pokušat ću što realnije da uđem u raspravu i tim da procjenim da li taj neki post zaslužuje da ostane ili se treba pobristi. Pozdrav, i nastaviti sa raspravom, nadam se da neću imati puno posla. 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- sarajlija89
- Kontakt:
I uvijek si bio realan i ne sumnjamo u tebe,aBd admin da nam postanes
Ma samo lakapo i nedaj da se svasta pise
JER MI SMO HORDE ZLA.......

Ma samo lakapo i nedaj da se svasta pise

JER MI SMO HORDE ZLA.......

Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 20 avg 2010, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Zagor je napisao/la:Dobro ljudi šta ste tako navalili, ja sam samo forumaš. Inače da se zna ja sam prije stalno prijavljivao nepoželjne postove i pokušat ću što realnije da uđem u raspravu i tim da procjenim da li taj neki post zaslužuje da ostane ili se treba pobristi. Pozdrav, i nastaviti sa raspravom, nadam se da neću imati puno posla.
Puno srece i sto manje posla zeli ti sekretar

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- Sarajevo_republika
- Kontakt:
Zagor je napisao/la:Dobro ljudi šta ste tako navalili, ja sam samo forumaš. Inače da se zna ja sam prije stalno prijavljivao nepoželjne postove i pokušat ću što realnije da uđem u raspravu i tim da procjenim da li taj neki post zaslužuje da ostane ili se treba pobristi. Pozdrav, i nastaviti sa raspravom, nadam se da neću imati puno posla.
Samo brate nadam se da neces brisati sve, kao "neki". Ipak je ovo forum, ljudi imaju pravo da pisu sta hoce, samo da se nevrijedjaju...........ovde se brise najmanje 50% postova od ukupnog, nadam se da tako nece biti i sa tobom, zato nam Zeljeznicar i bjezi po broju stranica i postova radi ovog brisanja, kojeg vjerovatno na njihovoj stranici nema u ovolikom broju kao kod nas, ovde sta god napises brisu, mozda su vecina admina manijaci

nemozes ih stici nikako :_D a cijeloj jednoj stranici pisu kakvo je vrijeme pred trening,zatom koje su boje kopackeSarajevo_republika je napisao/la:Zagor je napisao/la:Dobro ljudi šta ste tako navalili, ja sam samo forumaš. Inače da se zna ja sam prije stalno prijavljivao nepoželjne postove i pokušat ću što realnije da uđem u raspravu i tim da procjenim da li taj neki post zaslužuje da ostane ili se treba pobristi. Pozdrav, i nastaviti sa raspravom, nadam se da neću imati puno posla.
Samo brate nadam se da neces brisati sve, kao "neki". Ipak je ovo forum, ljudi imaju pravo da pisu sta hoce, samo da se nevrijedjaju...........ovde se brise najmanje 50% postova od ukupnog, nadam se da tako nece biti i sa tobom, zato nam Zeljeznicar i bjezi po broju stranica i postova radi ovog brisanja, kojeg vjerovatno na njihovoj stranici nema u ovolikom broju kao kod nas, ovde sta god napises brisu, mozda su vecina admina manijaci![]()

znaci sto oni mogu pisati to nemoze niko

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
-
- Kontakt:
Zagore cestitam na "nagradi"
PS Joj manijaka sto im je vokri za ovog brazilca i mogucu saradnju sa velikim milanom

PS Joj manijaka sto im je vokri za ovog brazilca i mogucu saradnju sa velikim milanom

- Sarajevo_republika
- Kontakt:
johnnyHZ je napisao/la:nemozes ih stici nikako :_D a cijeloj jednoj stranici pisu kakvo je vrijeme pred trening,zatom koje su boje kopackeSarajevo_republika je napisao/la:Zagor je napisao/la:Dobro ljudi šta ste tako navalili, ja sam samo forumaš. Inače da se zna ja sam prije stalno prijavljivao nepoželjne postove i pokušat ću što realnije da uđem u raspravu i tim da procjenim da li taj neki post zaslužuje da ostane ili se treba pobristi. Pozdrav, i nastaviti sa raspravom, nadam se da neću imati puno posla.
Samo brate nadam se da neces brisati sve, kao "neki". Ipak je ovo forum, ljudi imaju pravo da pisu sta hoce, samo da se nevrijedjaju...........ovde se brise najmanje 50% postova od ukupnog, nadam se da tako nece biti i sa tobom, zato nam Zeljeznicar i bjezi po broju stranica i postova radi ovog brisanja, kojeg vjerovatno na njihovoj stranici nema u ovolikom broju kao kod nas, ovde sta god napises brisu, mozda su vecina admina manijaci![]()
![]()
![]()
![]()
da nepricam kada je tekma .... detaljni opis sudija
![]()
![]()
![]()
znaci sto oni mogu pisati to nemoze niko
Brisu brate pola postova na ovoj stranici, da nije tako, drugacije bi bilo

eno sad imaju o cemu pisati danima
uefa ih ganja zbog prosle sezone
bit ce veselo
inace oni su posten narod 

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
hvala svima...
Dobro raja, ponavljam ući ću što realnije u raspravu i nemojte više da ulazite u bezpotrebno spamanje
Dobro raja, ponavljam ući ću što realnije u raspravu i nemojte više da ulazite u bezpotrebno spamanje
-
- Kontakt:
zar se prvo niste zalili kako kad vi nesto napisete na nasoj temi to nestane brzinom svjetlosti, a kako kod vas nema admina ni moderatora te kako nista ne brisu i svasta se pise i sve sto se napise ostane, te da bi se i ovdje trebali brisati neki postovi, a sad pises kako vam previse admini i moderatori brisu postova, a na temi Zelje niko nista ne brise...Sarajevo_republika je napisao/la:Zagor je napisao/la:Dobro ljudi šta ste tako navalili, ja sam samo forumaš. Inače da se zna ja sam prije stalno prijavljivao nepoželjne postove i pokušat ću što realnije da uđem u raspravu i tim da procjenim da li taj neki post zaslužuje da ostane ili se treba pobristi. Pozdrav, i nastaviti sa raspravom, nadam se da neću imati puno posla.
Kad odu šminkeri,furači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
tema je FK Sarajevo.
nema vaših i naših tema ni moderatora.
nema vaših i naših tema ni moderatora.
- Sarajevo_republika
- Kontakt:
Kralju, neidem na tu stranicu, niti mi pada napamet da idem, za razliku od tebe koji dolazis na nasu i vrebas..........a, nesvatam zasto bi se zalili, vama idu postovi, neidu namaneda_TM 87 je napisao/la:zar se prvo niste zalili kako kad vi nesto napisete na nasoj temi to nestane brzinom svjetlosti, a kako kod vas nema admina ni moderatora te kako nista ne brisu i svasta se pise i sve sto se napise ostane, te da bi se i ovdje trebali brisati neki postovi, a sad pises kako vam previse admini i moderatori brisu postova, a na temi Zelje niko nista ne brise...Sarajevo_republika je napisao/la:Zagor je napisao/la:Dobro ljudi šta ste tako navalili, ja sam samo forumaš. Inače da se zna ja sam prije stalno prijavljivao nepoželjne postove i pokušat ću što realnije da uđem u raspravu i tim da procjenim da li taj neki post zaslužuje da ostane ili se treba pobristi. Pozdrav, i nastaviti sa raspravom, nadam se da neću imati puno posla.

Raspravljajte o Sarajevu. Zar je bitno ko ima više stranica, ja na to nikad nisam gledao. Ako se nastavi ova rasprava biću primoran da brišem postove.
- sarajlija89
- Kontakt:
fantasticno izdanje sjevera i protiv celika...nema dalje....bez premca
Pozdrav svim navijacima Sarajeva,odlazim sa foruma!
Lijepo se bilo druziti sa vama
Vas Hairlija
Lijepo se bilo druziti sa vama

Vas Hairlija

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

Sutra akobogda najavili malo svjezije vrijeme pa ce biti ljepse protiv Zrinskog i igracima i navijacima, nece biti one sparine kao protiv Celika,a nadam se opet da ce nas biti 10 milja i pored suzavaca i plasenja zena i djece na nasim tekmama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.