spursman je napisao/la:pa svati to kolokvijalno no svati i da nije slucajno da ga brane pojedinci iz hercegovine i minhena a ostalima nije mrsko, promisli malo o tome
mentalitet nije isti, iako ne triba generalizirat jer hercegovina je hajducka sve više

Gdje si pročitao da ga branim. I Hercegovina nikad nije bila hajdučka doduše ima i kod nas izroda pa za Hajduk navijaju

[/quote]
izgleda mi da relativiziraš tj da buden iskren da se praviš glup
nisi reka kako to da vecina stovatelja mamica je u hercegovini i minhenu tj dijaspori
kako to objasnjavas[/quote]
Neznam izgleda da volimo sirovine tipa Mamić, Rojs

Isto kao da ja tebe pitam kako vam je Kerum zamalo opet postao gradonačelnik, ajde prvi put ali malo je falilo da bude i drugi. Siguran sam da ima štovatelja Mamića u RH više nego ovdje, nemoj sad od nas i dijaspore praviti neke Mamićoljupce. Situacija je puno drugačija nego što misliš.[/quote]
kerum je dosta ljudi ode pomoga a dosta je i odmoga i to ti je to, a cilu kampanju je temeljija na decentralizaciji, pricama protiv zagreba, i to nije uspredivo uopce. za prvoga njegov mandata kerum je nakon pritiska torcide da našen hajduku da preuzme demokratsko vođenje kluba, nije glup, kad je torca mu rekla makni se on se maka, da ne ulazimo u detalje
ti ces meni iz širokoga govorit kakva je situacija u dalmaciji haha, pa pogledaj tisuce lajkova, komentara i slavljenja napada a ko je protiv ? minhen bojna i hercegovci, pokoji placeni navijac dinama i to je to, dakle matematika di govori di mamicoljubaca ima najvise, pa sigurno ih nema tu di se pojavljaju sa 10 tjelohranitelja
iako je masu medija u službi mamića opet mu to ne pomaže kreirat javnu sliku o sebi
a i u tvon širokon ima dovoljno torcide koja ne misli ka i ti sigurno, stoga necemo širokobriježana genralizirat, ispricavan se