Naravno. RocknRolla nickSarmelino je napisao/la:Jesi in u ovom da i tebe brojim?Blejzer10 je napisao/la:Instalirah zbog vas ponovo quizup, vidim neko me skino s vrha na Tarantinu. Smijel' ko filmove?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Naravno. RocknRolla nickSarmelino je napisao/la:Jesi in u ovom da i tebe brojim?Blejzer10 je napisao/la:Instalirah zbog vas ponovo quizup, vidim neko me skino s vrha na Tarantinu. Smijel' ko filmove?
Znas drill, ja tebe zapratim ti sve ove sto ja i to je toBlejzer10 je napisao/la: Naravno. RocknRolla nick
Zapratit ću. Promjenio sam nick u PatrickBateman radi foruma. Ajde sad koju da odigramoSarmelino je napisao/la:Znas drill, ja tebe zapratim ti sve ove sto ja i to je toBlejzer10 je napisao/la: Naravno. RocknRolla nick
usao si u clutchu, 33. si, ko se sutra ne javi ili bude no show ove sedmice ti si in.Captain4 je napisao/la:Pišiiiiiiiiiiiiiiiiii i mene
ouiMElloo je napisao/la:Sarma jel to prouzas podrsku palom bratu
Sarmelino je napisao/la:ouiMElloo je napisao/la:Sarma jel to prouzas podrsku palom bratu
+1Maestro^^ je napisao/la:Otkad ovo nisam igrao , dobro ste oživjeli ovu igru.
Ja ću biti rezerva u slučaju da neko odustane.
Nick k'o i na forumu.
Kod mene stoji da imam 26% pobjeda i 18% poraza, ovoga sto je pravio igricu yebe matematikaRamsey16 je napisao/la:Kaze 27% pobjeda a 33% poraza a sta je sa onih 40% a samo jedan remi sam imao ne moze da ga yebes to da bude 40%
RefreshPegi10 je napisao/la:Kod mene stoji da imam 26% pobjeda i 18% poraza, ovoga sto je pravio igricu yebe matematikaRamsey16 je napisao/la:Kaze 27% pobjeda a 33% poraza a sta je sa onih 40% a samo jedan remi sam imao ne moze da ga yebes to da bude 40%
Imas one meceve protiv Quiz Botova, to ti oduzima procente od ukupnih pobjeda/porazaRamsey16 je napisao/la:Kaze 27% pobjeda a 33% poraza a sta je sa onih 40% a samo jedan remi sam imao ne moze da ga yebes to da bude 40%
Tebe ubacujemo nekako sigurno.Monolog je napisao/la:Ako ima mjesta, računajte i na mene. Valja ubit vrijeme do vjenčanja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.