Jedan od rijetkih poraza je od tebeSlevinKelevra je napisao/la:Solidan si protivnik.... malo ti je faliloForster je napisao/la: Nick delic
QuizUp - Chat
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: QuizUp
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Ima nas fino,da se zaokruzimo na 32 i taman.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Smijel ko tenisa
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pošao si test, svaka častForster je napisao/la: Jedan od rijetkih poraza je od tebe
Evo samo da jedem, 3 minuteForster je napisao/la:Slobodnobodi123 je napisao/la:Smijel ko tenisa
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nigdje ne žuri, da se ne udaviš ne do Bogbodi123 je napisao/la:Evo samo da jedem, 3 minuteForster je napisao/la:Slobodnobodi123 je napisao/la:Smijel ko tenisa
E moj mello sjede mi ti ko mrtvacu jasin
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Našao sa amaterima igratSarmelino je napisao/la:E moj mello sjede mi ti ko mrtvacu jasin
ovo su samo prijateljskeSarmelino je napisao/la:E moj mello sjede mi ti ko mrtvacu jasin
JbgForster je napisao/la:Našao sa amaterima igratSarmelino je napisao/la:E moj mello sjede mi ti ko mrtvacu jasin
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
mozeForster je napisao/la:Nigdje ne žuri, da se ne udaviš ne do Bogbodi123 je napisao/la:
Evo samo da jedem, 3 minute
Dobar si.anonimni je napisao/la:Hajde neko fudbal
Mene bujrum na fudbal, geografija, zastave i slično.
Je l' kasno da se i ja pridružim? Evo tek sam se registrovao, Nedžad Smajić.
Nije kasno,preporucio bi ti da promjenis ime na kvizu i da zapratis ove sve sto ja pratim radi organizacije.nele-BHF je napisao/la:Je l' kasno da se i ja pridružim? Evo tek sam se registrovao,.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Promjenio sam, sad je nele.35.Sarmelino je napisao/la:Nije kasno,preporucio bi ti da promjenis ime na kvizu i da zapratis ove sve sto ja pratim radi organizacije.nele-BHF je napisao/la:Je l' kasno da se i ja pridružim? Evo tek sam se registrovao,.
Šta sad ?
Instalirah zbog vas ponovo quizup, vidim neko me skino s vrha na Tarantinu. Smijel' ko filmove? 
Ja sam onaj sto te je follow,sad odes tam na moj profil i zapratis sve sto ja pratim i to je to.nele-BHF je napisao/la:Promjenio sam, sad je nele.35.Sarmelino je napisao/la:Nije kasno,preporucio bi ti da promjenis ime na kvizu i da zapratis ove sve sto ja pratim radi organizacije.nele-BHF je napisao/la:Je l' kasno da se i ja pridružim? Evo tek sam se registrovao,.
Šta sad ?
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Jesi in u ovom da i tebe brojim?Blejzer10 je napisao/la:Instalirah zbog vas ponovo quizup, vidim neko me skino s vrha na Tarantinu. Smijel' ko filmove?
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Trenutno korisnika/ca: Slatinash_7 i 3 gosta.