ma nema veze koji ciji grb al prvi put u klubu za koji 90% nije cuo a kamoli navij´o ljubi grb daj jbt odigraj utakmicu upij atmosferu daj go a onda ljubi shvataš šta hoću da kažem???Elektrika je napisao/la:Normalno da će da ga ljubi. Jel ti to vokri što ne ljubi taj tvoj komunistički sa srpom i čekićem?Frutek je napisao/la:Nije ni dosao kako treba u klub odma ljubi grb oj bože i bože![]()
![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- moustapha
- Kontakt:
Ako bude igrao i u pola kao na ovom klipu bice dobro. Jednostavno sam skeptican dok ne vidim igraca u prvom izdanju. Ovi klipovi mogu od mrtvog kloca napraviti talenta.FRANK RIBERY je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ima odličan pregled igre i pas koliko vidim.
#divovi
Bolje da nisi ništa rek`o. čovjek je odgledao dva meča Sarajeva i svidilo mu se, posebno navijači. Joj koji sam ja debil čovjeku objašnjavam što je poljubio grb !Frutek je napisao/la:ma nema veze koji ciji grb al prvi put u klubu za koji 90% nije cuo a kamoli navij´o ljubi grb daj jbt odigraj utakmicu upij atmosferu daj go a onda ljubi shvataš šta hoću da kažem???Elektrika je napisao/la:Normalno da će da ga ljubi. Jel ti to vokri što ne ljubi taj tvoj komunistički sa srpom i čekićem?Frutek je napisao/la:Nije ni dosao kako treba u klub odma ljubi grb oj bože i bože![]()
![]()
![]()

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- Elektrika
- Kontakt:
Brazilci su inače namazani, a tako je to i ovaj. Ljubi grb da bi dobio simpatije navijača i novinara koji su bili na press konferenciji. Znaš, svaki igrač često poljubi grb kluba kad ga predstavljaju, a takve se stvari dešavaju samo u velikim klubovima kakav je FK Sarajevo. To treba da bude jasno svima vama iz manjih gradova države Bosne i HercegovineFrutek je napisao/la: ma nema veze koji ciji grb al prvi put u klubu za koji 90% nije cuo a kamoli navij´o ljubi grb daj jbt odigraj utakmicu upij atmosferu daj go a onda ljubi shvataš šta hoću da kažem???

Evropski majstore nikako drugacijeFrutek je napisao/la:Nije ni dosao kako treba u klub odma ljubi grb oj bože i bože![]()
![]()
![]()

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Elektrika je napisao/la:Brazilci su inače namazani, a tako je to i ovaj. Ljubi grb da bi dobio simpatije navijača i novinara koji su bili na press konferenciji. Znaš, svaki igrač često poljubi grb kluba kad ga predstavljaju, a takve se stvari dešavaju samo u velikim klubovima kakav je FK Sarajevo. To treba da bude jasno svima vama iz manjih gradova države Bosne i HercegovineFrutek je napisao/la: ma nema veze koji ciji grb al prvi put u klubu za koji 90% nije cuo a kamoli navij´o ljubi grb daj jbt odigraj utakmicu upij atmosferu daj go a onda ljubi shvataš šta hoću da kažem???
Pa da reče da je ljubio grb najvećeg kluba pa haj al Sarajeva samo zato što je namazan a bmk za vasim igracem ja samo kažem

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
-
- Kontakt:
na s.o.u.r.c.e -u ima interesanatan clanak. osim i blekic pozivaju navijace na ''normalizovanje ''odnosa!
ne treba nista dodavati...

- drajkula_zlo
- Kontakt:
Pinki tm`87 je napisao/la:Vodi ga kucidrajkula_zlo je napisao/la:Zagor je napisao/la:
sladak je
imamo komplexe

Koji će broj nositi Juninho ?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
-
- Kontakt:
STA mislite o ovoj saradnji sa Milanom , nadam se da ce milan uzimati talentovane Sarajlije a i da ce nam pomagati sa ponekim posudenim igracem ili mozda finasiski
- Elektrika
- Kontakt:
Jarane imaš najjači nick ubjedljivo na forumuEMIR DIJAMANT HEHE je napisao/la:STA mislite o ovoj saradnji sa Milanom , nadam se da ce milan uzimati talentovane Sarajlije a i da ce nam pomagati sa ponekim posudenim igracem ili mozda finasiski

Svako ko je pročitao biznis plan Bordo prijatelja koji je sastavljen još prije dolaska nove uprave,neka ga sad opet pročita i vidi da se dosta stvari realizovalo,da će se dosta stvari realizovati i da ti ljudi imaju viziju i ne pričaju u prazno...SAMO NAPRIJED-OVA FIRMA SAMO RASTE
- Pinki tm`87
- Kontakt:
Koji je nosio u Lyonu ?Zagor je napisao/la:Koji će broj nositi Juninho ?
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI !
Hahahah cuj perfektno odigrao, momak je potencijal sigurno ali bi bolje bilo uvoditi ga sa klupe. U prvom poluvremenu sve sto smo odigrali bilo je po desnoj strani Suljic 1-2 nesto da je pokusao, slabo se ubacivao poslije centarsuteva sa desne strane ako nam se vec igra bazirala na prodorima po desnoj strani i ubacivanjima u kazneni prostor tu bi nam Vucina dosta bolje dosao.drajkula_zlo je napisao/la:dado83 je napisao/la:Tesko nama ako nam Avdic bude prvi i jedini napadac u prvih 11, ako vec igrama sa jednim napadacem to bi trebao biti Jahovic jer je trenutno u dosta boljoj formi a i fizicki je bolje pripremljen a i Vucina bi trebao igrati mjesto Suljica, nije malac jos za prve postave
ma vezze ti menas Suljic je perfektno odigrao utakmicu jest da ne moguce promasio ali boze moj znas li ti iz koje je on lige doso?????????pa bolan tu ja mogu igrat ...kantonalna liga 1 ...s obzirom za kolko je promijenio sredinu preko noci postao profesionalac ...juce igrao pred 10 ljudi danas pred 10 000 ljudi sta mislis da li je to lahko???za jahovica se slazem onaj avdic samo pegla i gubi lopte nista drugo a trci ko konj...
-
- Kontakt:
hvalaElektrika je napisao/la:Jarane imaš najjači nick ubjedljivo na forumuEMIR DIJAMANT HEHE je napisao/la:STA mislite o ovoj saradnji sa Milanom , nadam se da ce milan uzimati talentovane Sarajlije a i da ce nam pomagati sa ponekim posudenim igracem ili mozda finasiski![]()
-
- Kontakt:
Plavkice fulio si temu...hajde pa-pa...razumijemo svi da smo ti interesantni ali ne moras pisati vise od nas na nasoj temi. Vidjet ces Juninha uzivo ne sekiraj se....Pinki tm`87 je napisao/la:Koji je nosio u Lyonu ?Zagor je napisao/la:Koji će broj nositi Juninho ?

Hehe e da jos fudbalskim znanjem lici na aguera bice dobro,da se razumijemo ja ne ocekujem sad ronaldinja kaosto mnogi misle e brazilac ma nema sampioni smo odma a cinejnica je da strani igraci bilo iz brazila il zimbabve da dodju bitno je kako ce se naviknut i prilagodit gradu,klimu , saigracima u klubu itd. ako od ovih nabrojanih vecina bude dobro bice zaista pojacanje sad za sad treba sacekat i vidjet sta znaZagor je napisao/la:

A ovo za Milan ako je tacno Blekicu ko da si mene pitao

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Fk Sarajevo i AC Milan
Horde Zla i Ultras Dynamo

Horde Zla i Ultras Dynamo

Ma meni je jako drago da igraci koji su napustili F.K.Sarajevo i sad imaju jake emocije prema tom klubu,a primjera je dosta; Milosevic,Obuca,Vule i da ne nebrajam dalje,pa imate slucaj Alaim ,Dudo klub ih pusta bez obestecenja,pa stipendija bratu pokojnog Vedrana i onda se pored svega neko cudi sto Brazilac ljubi dres ocito da ga je neko dobro informisao u kakav je klub dosao. 

Zato sto mi znamo da cijenimo prave figtere u nasem dresu i takve nikad ne zaboravljamocena je napisao/la:Ma meni je jako drago da igraci koji su napustili F.K.Sarajevo i sad imaju jake emocije prema tom klubu,a primjera je dosta; Milosevic,Obuca,Vule i da ne nebrajam dalje,pa imate slucaj Alaim ,Dudo klub ih pusta bez obestecenja,pa stipendija bratu pokojnog Vedrana i onda se pored svega neko cudi sto Brazilac ljubi dres ocito da ga je neko dobro informisao u kakav je klub dosao.

Mi se ne furamo mi smo furka.
Trenutno korisnika/ca: benko21, Bing [Bot], ErosViverosViv, feniksptica, Hajdeee, kogmagie46, Kyle88, mire971, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, Vanja8 i 79 gostiju.