FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Frutek
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Frutek » 20 avg 2010, 14:47

Elektrika je napisao/la:
Frutek je napisao/la:Nije ni dosao kako treba u klub odma ljubi grb oj bože i bože :lol: :lol: :lol: :lol:
Normalno da će da ga ljubi. Jel ti to vokri što ne ljubi taj tvoj komunistički sa srpom i čekićem?
ma nema veze koji ciji grb al prvi put u klubu za koji 90% nije cuo a kamoli navij´o ljubi grb daj jbt odigraj utakmicu upij atmosferu daj go a onda ljubi shvataš šta hoću da kažem???
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 20 avg 2010, 14:53

FRANK RIBERY je napisao/la:[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Ima odličan pregled igre i pas koliko vidim.
Ako bude igrao i u pola kao na ovom klipu bice dobro. Jednostavno sam skeptican dok ne vidim igraca u prvom izdanju. Ovi klipovi mogu od mrtvog kloca napraviti talenta.
#divovi

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 20 avg 2010, 14:55

Frutek je napisao/la:
Elektrika je napisao/la:
Frutek je napisao/la:Nije ni dosao kako treba u klub odma ljubi grb oj bože i bože :lol: :lol: :lol: :lol:
Normalno da će da ga ljubi. Jel ti to vokri što ne ljubi taj tvoj komunistički sa srpom i čekićem?
ma nema veze koji ciji grb al prvi put u klubu za koji 90% nije cuo a kamoli navij´o ljubi grb daj jbt odigraj utakmicu upij atmosferu daj go a onda ljubi shvataš šta hoću da kažem???
Bolje da nisi ništa rek`o. čovjek je odgledao dva meča Sarajeva i svidilo mu se, posebno navijači. Joj koji sam ja debil čovjeku objašnjavam što je poljubio grb ! :roll:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Elektrika
Kontakt:

Post Postao/la Elektrika » 20 avg 2010, 14:56

Frutek je napisao/la: ma nema veze koji ciji grb al prvi put u klubu za koji 90% nije cuo a kamoli navij´o ljubi grb daj jbt odigraj utakmicu upij atmosferu daj go a onda ljubi shvataš šta hoću da kažem???
Brazilci su inače namazani, a tako je to i ovaj. Ljubi grb da bi dobio simpatije navijača i novinara koji su bili na press konferenciji. Znaš, svaki igrač često poljubi grb kluba kad ga predstavljaju, a takve se stvari dešavaju samo u velikim klubovima kakav je FK Sarajevo. To treba da bude jasno svima vama iz manjih gradova države Bosne i Hercegovine :!:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 avg 2010, 14:58

Evropski majstore nikako drugacije :mrgreen: dodje Ronaldo u Real ljubi grb,dodje Ibra u Barcu isto...red je i da nas Brazilac poljubi grb 8-) necemo da smo kontra Evrope :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 20 avg 2010, 14:59

Elektrika je napisao/la:
Frutek je napisao/la: ma nema veze koji ciji grb al prvi put u klubu za koji 90% nije cuo a kamoli navij´o ljubi grb daj jbt odigraj utakmicu upij atmosferu daj go a onda ljubi shvataš šta hoću da kažem???
Brazilci su inače namazani, a tako je to i ovaj. Ljubi grb da bi dobio simpatije navijača i novinara koji su bili na press konferenciji. Znaš, svaki igrač često poljubi grb kluba kad ga predstavljaju, a takve se stvari dešavaju samo u velikim klubovima kakav je FK Sarajevo. To treba da bude jasno svima vama iz manjih gradova države Bosne i Hercegovine :!:

Pa da reče da je ljubio grb najvećeg kluba pa haj al Sarajeva samo zato što je namazan a bmk za vasim igracem ja samo kažem :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

rana ljuta
Kontakt:

Post Postao/la rana ljuta » 20 avg 2010, 15:04

na s.o.u.r.c.e -u ima interesanatan clanak. osim i blekic pozivaju navijace na ''normalizovanje ''odnosa!

;) ne treba nista dodavati...

drajkula_zlo
Kontakt:

Post Postao/la drajkula_zlo » 20 avg 2010, 15:06

Pinki tm`87 je napisao/la:
drajkula_zlo je napisao/la:
Zagor je napisao/la:slika

sladak je :D
Vodi ga kuci :mrgreen:

imamo komplexe :D

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 20 avg 2010, 15:10

Koji će broj nositi Juninho ?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

EMIR DIJAMANT HEHE
Kontakt:

Post Postao/la EMIR DIJAMANT HEHE » 20 avg 2010, 15:11

STA mislite o ovoj saradnji sa Milanom , nadam se da ce milan uzimati talentovane Sarajlije a i da ce nam pomagati sa ponekim posudenim igracem ili mozda finasiski

Elektrika
Kontakt:

Post Postao/la Elektrika » 20 avg 2010, 15:14

EMIR DIJAMANT HEHE je napisao/la:STA mislite o ovoj saradnji sa Milanom , nadam se da ce milan uzimati talentovane Sarajlije a i da ce nam pomagati sa ponekim posudenim igracem ili mozda finasiski
Jarane imaš najjači nick ubjedljivo na forumu :lol: :mrgreen:

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 20 avg 2010, 15:27

Svako ko je pročitao biznis plan Bordo prijatelja koji je sastavljen još prije dolaska nove uprave,neka ga sad opet pročita i vidi da se dosta stvari realizovalo,da će se dosta stvari realizovati i da ti ljudi imaju viziju i ne pričaju u prazno...SAMO NAPRIJED-OVA FIRMA SAMO RASTE

Pinki tm`87
Kontakt:

Post Postao/la Pinki tm`87 » 20 avg 2010, 15:31

Zagor je napisao/la:Koji će broj nositi Juninho ?
Koji je nosio u Lyonu ?
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI !

dado83
Kontakt:

Post Postao/la dado83 » 20 avg 2010, 15:44

drajkula_zlo je napisao/la:
dado83 je napisao/la:Tesko nama ako nam Avdic bude prvi i jedini napadac u prvih 11, ako vec igrama sa jednim napadacem to bi trebao biti Jahovic jer je trenutno u dosta boljoj formi a i fizicki je bolje pripremljen a i Vucina bi trebao igrati mjesto Suljica, nije malac jos za prve postave :)

ma vezze ti menas Suljic je perfektno odigrao utakmicu jest da ne moguce promasio ali boze moj znas li ti iz koje je on lige doso?????????pa bolan tu ja mogu igrat ...kantonalna liga 1 ...s obzirom za kolko je promijenio sredinu preko noci postao profesionalac ...juce igrao pred 10 ljudi danas pred 10 000 ljudi sta mislis da li je to lahko???za jahovica se slazem onaj avdic samo pegla i gubi lopte nista drugo a trci ko konj...
Hahahah cuj perfektno odigrao, momak je potencijal sigurno ali bi bolje bilo uvoditi ga sa klupe. U prvom poluvremenu sve sto smo odigrali bilo je po desnoj strani Suljic 1-2 nesto da je pokusao, slabo se ubacivao poslije centarsuteva sa desne strane ako nam se vec igra bazirala na prodorima po desnoj strani i ubacivanjima u kazneni prostor tu bi nam Vucina dosta bolje dosao.

EMIR DIJAMANT HEHE
Kontakt:

Post Postao/la EMIR DIJAMANT HEHE » 20 avg 2010, 15:48

Elektrika je napisao/la:
EMIR DIJAMANT HEHE je napisao/la:STA mislite o ovoj saradnji sa Milanom , nadam se da ce milan uzimati talentovane Sarajlije a i da ce nam pomagati sa ponekim posudenim igracem ili mozda finasiski
Jarane imaš najjači nick ubjedljivo na forumu :lol: :mrgreen:
hvala

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 20 avg 2010, 15:52

Pinki tm`87 je napisao/la:
Zagor je napisao/la:Koji će broj nositi Juninho ?
Koji je nosio u Lyonu ?
Plavkice fulio si temu...hajde pa-pa...razumijemo svi da smo ti interesantni ali ne moras pisati vise od nas na nasoj temi. Vidjet ces Juninha uzivo ne sekiraj se.... :lol:

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 20 avg 2010, 16:01

Zagor je napisao/la:slika
Hehe e da jos fudbalskim znanjem lici na aguera bice dobro,da se razumijemo ja ne ocekujem sad ronaldinja kaosto mnogi misle e brazilac ma nema sampioni smo odma a cinejnica je da strani igraci bilo iz brazila il zimbabve da dodju bitno je kako ce se naviknut i prilagodit gradu,klimu , saigracima u klubu itd. ako od ovih nabrojanih vecina bude dobro bice zaista pojacanje sad za sad treba sacekat i vidjet sta zna :D
A ovo za Milan ako je tacno Blekicu ko da si mene pitao :D :D :D :D
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Snickers5
Kontakt:

Post Postao/la Snickers5 » 20 avg 2010, 16:07

Fk Sarajevo i AC Milan 8-)
Horde Zla i Ultras Dynamo 8-)

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 20 avg 2010, 16:07

Ma meni je jako drago da igraci koji su napustili F.K.Sarajevo i sad imaju jake emocije prema tom klubu,a primjera je dosta; Milosevic,Obuca,Vule i da ne nebrajam dalje,pa imate slucaj Alaim ,Dudo klub ih pusta bez obestecenja,pa stipendija bratu pokojnog Vedrana i onda se pored svega neko cudi sto Brazilac ljubi dres ocito da ga je neko dobro informisao u kakav je klub dosao. :idea:

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 20 avg 2010, 16:12

cena je napisao/la:Ma meni je jako drago da igraci koji su napustili F.K.Sarajevo i sad imaju jake emocije prema tom klubu,a primjera je dosta; Milosevic,Obuca,Vule i da ne nebrajam dalje,pa imate slucaj Alaim ,Dudo klub ih pusta bez obestecenja,pa stipendija bratu pokojnog Vedrana i onda se pored svega neko cudi sto Brazilac ljubi dres ocito da ga je neko dobro informisao u kakav je klub dosao. :idea:
Zato sto mi znamo da cijenimo prave figtere u nasem dresu i takve nikad ne zaboravljamo 8-)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, Bing [Bot], ErosViverosViv, feniksptica, Hajdeee, kogmagie46, Kyle88, mire971, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, Vanja8 i 79 gostiju.