QuizUp - Chat
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: QuizUp
Ja sam njegov agent,Slevine I agree 

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
kako mislis na nju ideMElloo je napisao/la:Na nju ide Kawhi samo je on banovan

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa da. Ima i sport opcenito, taman nek bude jedna od mogucih kategorija. Ni ovo da sami biramo mi se ne svidja mnogo, jer ce ici vecinom uvijek na nerijeseno i odlucivat ce na kraju general knowledge. Nek budu random kategorije to kolo, iste svima. Najjednostavnije.SlevinKelevra je napisao/la:Od glasnja njema nista. Vecina vas gleda Game of Thrones, recimo. Hladno ga izgalsate, ja nemam sanse tu, nisam epizode u zivotu pregledao.
Dakle, samo opcenito + sport.
Ko god misli igrat nek zaprati mene - Sarmel i sve sto ja pratim da se povezemo svi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
NBA
Fudbal
Geografija
Historija
Filmovi
Glavni gradovi
Logos
moze i ovih 7, i onaj sistem koji sam predlozio.
Fudbal
Geografija
Historija
Filmovi
Glavni gradovi
Logos
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Isto kao u po domaci terenDonnie Darko je napisao/la:Pa da. Ima i sport opcenito, taman nek bude jedna od mogucih kategorija. Ni ovo da sami biramo mi se ne svidja mnogo, jer ce ici vecinom uvijek na nerijeseno i odlucivat ce na kraju general knowledge. Nek budu random kategorije to kolo, iste svima. Najjednostavnije.SlevinKelevra je napisao/la:Od glasnja njema nista. Vecina vas gleda Game of Thrones, recimo. Hladno ga izgalsate, ja nemam sanse tu, nisam epizode u zivotu pregledao.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Nema generalni topic za geografiju,znaci nesto drugo.bodi123 je napisao/la:NBA
Fudbal
Geografija
Historija
Filmovi
Glavni gradovi
Logos
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Kolko cesto bi se igralo, jednom sedmicno?
očekujem mnoštvo prljave igre i trash talka
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Sarmelino je napisao/la:Nema generalni topic za geografiju,znaci nesto drugo.bodi123 je napisao/la:NBA
Fudbal
Geografija
Historija
Filmovi
Glavni gradovi
Logos

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Donnie Darko
- Kontakt:
Glavni gradovi i logo su previse specifizirane kategorije, glavne gradove kao i zastave mozes za sat naucit sve 
Sarma ima geografija general. Tu su taman i gl. gradovi ukljuceni.
Nauka mora imati mjesto

Nauka mora imati mjesto

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Hocemo ligu? Svako sa svakim... Dva boda za pobjedu i lagano. Samo jedna tema- General Knowledge 

Jedna tura sedmicnoFederer17 je napisao/la:Kolko cesto bi se igralo, jednom sedmicno?
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Glavne gradove voli vecina nas, pa zbog toga, najvise je igran topic otkako smo poceli igrat ovo, i mislim da bi svi volili to, a logo nema sanse naucit sve, ima ih milijardu, a njih mozemo svrstati u neku vrstu opste kulture, jer ti dolaze logoi iz svega i svacega.Donnie Darko je napisao/la:Glavni gradovi i logo su previse specifizirane kategorije, glavne gradove kao i zastave mozes za sat naucit sve
Nauka mora imati mjesto

Sta znaci jedna tura, jedan duel, ili kako ce se vec napraviti, po grupama, itd.?Sarmelino je napisao/la:Jedna tura sedmicnoFederer17 je napisao/la:Kolko cesto bi se igralo, jednom sedmicno?
Halali ako postavljam glupa pitanja, haman da nikad nisam igrao nesto slicno.

Jedan cijeli kup ili kako god to nazvali. Znaci barem sat igre ako pobjeđujesFederer17 je napisao/la:Sta znaci jedna tura, jedan duel, ili kako ce se vec napraviti, po grupama, itd.?Sarmelino je napisao/la:Jedna tura sedmicnoFederer17 je napisao/la:Kolko cesto bi se igralo, jednom sedmicno?
Halali ako postavljam glupa pitanja, haman da nikad nisam igrao nesto slicno.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- badblueboylivno
- Kontakt:
Prijava.
bbbli
Ali neka većina odluči.
bbbli
+1. Ja recimo uopće ne pratim ove nove serije, najnovija/zadnja mi je bila Tudors.SlevinKelevra je napisao/la:Od glasnja njema nista. Vecina vas gleda Game of Thrones, recimo. Hladno ga izgalsate, ja nemam sanse tu, nisam epizode u zivotu pregledao.

Hayley <3
Hajd upisi i mene onda, kod mene ce to trajat par minSarmelino je napisao/la: Jedan cijeli kup ili kako god to nazvali. Znaci barem sat igre ako pobjeđujes

Ma nekako je najbolje da bude samo general knowledge, tu se niko ne može žaliti kako je nekome lakše/teže.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ma general knowledge najbolje pogotovo sad za prvu sezonu, krug kako god. Poslije, ako bude funkcionisalo, možemo proširivati, komplikovati i slično. Niko nije u prednosti, ima beskonačno mnogo pitanja. Prejednostavno. A i nepredvidivo je.