Nema zime za četnikičar, stiže pohabani Zaimović kojeg je Travnik otpisao, Asim Zec, samo nebo je granica!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ostavi se "teskih" rijeci radikalni balijo. Cuj HEMEROIDA. Samo palamudis i nebuloze pises mjesecima. Umjesto toga uzmi knjigu u sake i nauci nesto. Ono bi se prepucavalo a nepismeno. E bas vas je plava filozofija zaslijepila pa zivite u svom VR svijetu. Sada vas je SDA uzela pod svoje i svi cete vi brade pustati po naredjenju.Eisenbahner1921 je napisao/la:Vidi ovog pitarskog hemeroida. Jos se razgranao.Penaltiky je napisao/la:Hajde makar imaju i taj obrazovni karakter, gradski, uče djecu da ne namještaju, da se ne tuku, ne bacaju baklje u publiku itd...
E cuj za gorivo se tali.miky_hz je napisao/la:Malo im Semira Kerle pa opet Hotica zvali za igraca kad eto ti Ramovica , necel malo sjahati sa nas ovaj brkati menadjer sto se za gorivo tali.
Nemojte ga vise, zar vam ga nije zao.kengur je napisao/la:Ostavi se "teskih" rijeci radikalni balijo. Cuj HEMEROIDA. Samo palamudis i nebuloze pises mjesecima. Umjesto toga uzmi knjigu u sake i nauci nesto. Ono bi se prepucavalo a nepismeno. E bas vas je plava filozofija zaslijepila pa zivite u svom VR svijetu. Sada vas je SDA uzela pod svoje i svi cete vi brade pustati po naredjenju.Eisenbahner1921 je napisao/la:Vidi ovog pitarskog hemeroida. Jos se razgranao.Penaltiky je napisao/la:Hajde makar imaju i taj obrazovni karakter, gradski, uče djecu da ne namještaju, da se ne tuku, ne bacaju baklje u publiku itd...
Nemojte ga, vidiš da je hudnjak.Penaltiky je napisao/la:Ajzea sve gluplji i gluplji
Aferim, idiote.escobarpablo je napisao/la:Sve je dobro dok ljubimce ne počnu ubijati.TobeYarabi je napisao/la:nema se para..previse se daje reketasimaEisenbahner1921 je napisao/la: Zasto omladinci FK Sarajevo nose opremu Haada?
Da nije Alchajmera fasovoescobarpablo je napisao/la:Nemojte ga, vidiš da je hudnjak.Penaltiky je napisao/la:Ajzea sve gluplji i gluplji
SDA Demokratija!Penaltiky je napisao/la:Da nije Alchajmera fasovoescobarpablo je napisao/la:Nemojte ga, vidiš da je hudnjak.Penaltiky je napisao/la:Ajzea sve gluplji i gluplji
Đe ima Kretena toe ŽeljinoTobeYarabi je napisao/la:najmanje 5 juniora FKS odbili duplo vece ponude or ''rekordne ponude svih vremena''![]()
treba ukinuti tu akademiju jer to nije posteno. a ionako je napravljena na zeljinom kampu
Memara je napisao/la:"Nemamo mi stelu ko fk Sarajevo u poreznoj mi moramo plaćati " - molim administraciju da prebaci u plavu seharu -
Paralelna stvarnost.
bas me cudi sto ovo nije navedenoIako je navodno ponuda za transfer bila rekordna za Željezničar i vjerovatno cijelu BH Telecom Premijer ligu BiH, na zvaničnoj stranici tima sa Grbavice je objavljeno da je odlučeno da se ponuda odbije, no nije naveden novčani iznos kao ni ime kluba koji je želio Lendrića vidjeti u svojim fredovima.
Posebno ističemo da je Ivan Lendrić pokazao veliku privrženost ekipi i Klubu jer je odlučio da ispred ličnog interesa stavi interes FK Željezničar, a imao je mogućnost da odluči drugačije.
ma komplet su fake newsTobeYarabi je napisao/la:bas me cudi sto ovo nije navedenoIako je navodno ponuda za transfer bila rekordna za Željezničar i vjerovatno cijelu BH Telecom Premijer ligu BiH, na zvaničnoj stranici tima sa Grbavice je objavljeno da je odlučeno da se ponuda odbije, no nije naveden novčani iznos kao ni ime kluba koji je želio Lendrića vidjeti u svojim fredovima.![]()
a sad kazu kinezi se predomislili zbog nekih anamo njihovih problema ali i dalje nema imena kluba
![]()
![]()
![]()
Posebno ističemo da je Ivan Lendrić pokazao veliku privrženost ekipi i Klubu jer je odlučio da ispred ličnog interesa stavi interes FK Željezničar, a imao je mogućnost da odluči drugačije.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lobotomac proklizao.fks74 je napisao/la:Strumf, koji je napisao da mi imamo stelu u poreskoj, pa ne placamo porez a oni moraju, zato sto nemaju stelu, neka se sam iskljuci iz struje. Mene bi bilo sramota vise napisati i jednu rijec.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.