Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Al Wagneru godi Hercegovina, pocrnio je.ThrillerHz je napisao/la:
![]()
Na Koševu je najveći pritisakOsmanhodzicBuco je napisao/la:Koliko se priziva ovaj ordagic, ako dodje raja ce od njega ocekivati da bude makar ko ronaldo, i onda slijedi pritisak na igraca, i kad ono karinaaa...
Haj to sve i nekako, nego sto se smanjio otkad je u herecegoviniBelminM23 je napisao/la:Al Wagneru godi Hercegovina, pocrnio je.ThrillerHz je napisao/la:
![]()
Iz Werdera u Široki Brijeg.
ahahahahahha dobarBelminM23 je napisao/la:Al Wagneru godi Hercegovina, pocrnio je.ThrillerHz je napisao/la:
![]()
Iz Werdera u Široki Brijeg.
Dosegla je vrhunac ima 10 godina, ovo sad se samo nadovezujeultrasegamega je napisao/la:Hahahahahha
Ja debila sta pisu tamo. Cuj nemaju stelu ko mi u poreznoj pa moraju placati, dok mi ne moramo.![]()
![]()
Pa Boze hahahahahahahahahaa![]()
![]()
Gasi sve. Mitomanija dosegla vrhunac!
Pa ne vjerujem Alaima mi sta pisu hahahahahaMortemHz je napisao/la:Dosegla je vrhunac ima 10 godina, ovo sad se samo nadovezujeultrasegamega je napisao/la:Hahahahahha
Ja debila sta pisu tamo. Cuj nemaju stelu ko mi u poreznoj pa moraju placati, dok mi ne moramo.![]()
![]()
Pa Boze hahahahahahahahahaa![]()
![]()
Gasi sve. Mitomanija dosegla vrhunac!
Kad si vec kod Alena Melunovica, citam juce Rudar iz Pljevlja raspustio gotovo cijeli tim, medju raspustenicima i taj nekadasnji bordo golgeter.High je napisao/la:Said je, za vrijeme ovog povratka, bio beskorisniji od Alena Melunovića, Brazilaca i ostalih koji su uveliko ukaljali dignitet Kluba.
Sarajlijica1946 je napisao/la:BTX je napisao/la:sarajlica = SAID
Jesi aktivan, ja i zaboravio da sam ovo napisao.BTX je napisao/la:Sarajlijica1946 je napisao/la:BTX je napisao/la:sarajlica = SAID![]()
Amca007 je napisao/la:Ordagic poceo pratiti FKS na instagramu..
Ukucas Ordagic na temi preko trideset stranica izbaci. Ako ga kone dovedu pisat ce nas polusezonu na prepucavanjima, toliko ima materijala.MortemHz je napisao/la:Amca007 je napisao/la:Ordagic poceo pratiti FKS na instagramu..
Nema sanse da ga dovedu, ali nazalost nece ni kod nas.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ukucas Ordagic na temi preko trideset stranica izbaci. Ako ga kone dovedu pisat ce nas polusezonu na prepucavanjima, toliko ima materijala. [emoji38]MortemHz je napisao/la:Amca007 je napisao/la:Ordagic poceo pratiti FKS na instagramu..
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 20 gostiju.