NBA Finals 2017

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kobe Bryant
Kontakt:

Re: NBA Finals 2017

Post Postao/la Kobe Bryant » 08 jun 2017, 13:14

Romagnoli13 je napisao/la:Nakon ovog finala mislim da je i Jamesu jasno da će tokom ljeta morati otjerati 3-4 svoja havera koji uzimaju 50M+ a redovno ga ostave na cijedilu kad je najvažnije. JR, Iman,Thompson pa i Love vjerovatno, mislim da neće biti dio ekipe naredne sezone. Ne znam koliko je to moguće i izvodiljivo, ali mislim da će James na sve načine pokušati da uzvrati GSW tako što će probati formirati istinski all star team.Jer osim njega i Irvinga on nema pravog all star igrača.S druge strane GSW ih ima 4.
Jesi li ti gledao utakmicu i jel se razumiješ u košarku ???

Lebron je bio playmaker i jedini akcije su bile povratne za trice , ali jedine :shock: :shock: :shock:

Svi igraci su pucali trice, Love se toliko trudio i skako i imao cak 6 ukradenih lopti :o , imao slab sut za tricu 1/7 , jedina dva suta jos je imao 0/2 od suta su od off skokova a imao ih je 4 , kritikujete Thomsona niti jedan pick niti jedna akcija niti mu je niko spustio loptu jedi sut je upitio nakon off skoka sve izolacije za Irvinga i Jamesa gdje im JR ili Jeferson idu u blok da ih preuzme Curry .

Svi ostali su pucali trice iz kornera ili sa lakta cak je JR bio i uspjesan 5/10 , Korver je jedinu dvicu pucao kada je nagazio malo .

Irving cak bio zvjer , najbolji izo igrac od Kobe-a :shock: , zavrsavao je preko 3 igraca preko 50% uspjesnosti i haman 40p , gdje ni jedne akcije izradjene za njega sve se sam izborio kada se James odmarao na vrhu trice , jedino Irvinga nije isla trica , ali to je i normalno s obzirom na potrosnju i minutazu. Irving je maestralno i donio prednost u 3/4 , ne kazem i James je bio monstruazan u prve dvije 1/4.

Ali protok lopte osim povratna na tricu , 0 bodova :shock: , i sta sad Deron kriv sto je igrao 4minute i nije trebao uopce bit clan rostera , slicno kao i Korver.
Jeferson je ipak star mogli su umjesto njega potraziti neka rjesenja , ali James je birao :cool:

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 08 jun 2017, 13:22

Protiv ovog Goldena, nemozes pa da si tri jamesa, jednostavno su ljudi prejaki... Al sam siguran da iduce godine gledamo isto finale ( sve zavisi koga ce san antonio da ubaci na listu igraca )... pise se nova historija nba rivalstva.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 08 jun 2017, 13:22

NEZALAGANJE je napisao/la:
miki_92 je napisao/la:
Lillard je napisao/la:
Jel te stid :plac:
ne znam za tebe ali ja ovdeK uzivam :kafa:

cuj nije impresivno, pa nek je Kawhijev FMVP impresivan kad je bio 4. opcija :rol:
Nije istina da je bio 4.opcija u finalu 2014.god.Bio odmah iza Parkera u napadu i to i brojevi potvrdjuju.
uzmes jednu i seriju i kazes to? To ti je isto da ja kazem da je Nene bio 3-4 opcija protiv OKC-a, ravan Gordonu :urnebes: , ispredu Ryan Anderesona i Arize, a ustvari je 7-8-a opcija ekipe.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 08 jun 2017, 13:25

Edviin je napisao/la:Protiv ovog Goldena, nemozes pa da si tri jamesa, jednostavno su ljudi prejaki... Al sam siguran da iduce godine gledamo isto finale ( sve zavisi koga ce san antonio da ubaci na listu igraca )... pise se nova historija nba rivalstva.
Ma kakva historija, mislio sam da Cavsi mogu nešto, ali ovi su brutalni. Jadni ESPN :lol:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 08 jun 2017, 13:26

Koliko znam FMVP se dodjeljuje za samo FINALNU SERIJU,a da ne pominjem kljucnu igru u utakmici br.u WCFu protiv OKC i to sve sa 22 godine.Tjerate u opasan off topic i onda se poslije kao zalite kad se pise o SA.
Samo jedan podatak nek vam bude jasan.Kawhi u svojih prvih 6 sezona ima 2 finala i 4 WCFa!Malo li je.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 08 jun 2017, 13:27

Edviin je napisao/la:Protiv ovog Goldena, nemozes pa da si tri jamesa, jednostavno su ljudi prejaki... Al sam siguran da iduce godine gledamo isto finale ( sve zavisi koga ce san antonio da ubaci na listu igraca )... pise se nova historija nba rivalstva.
Imali su 6 razlike i momentum dvije-tri minute prije kraja. Da igraju protiv ove četvorice i još 8 all star igrača, kada izgubiš tekmu u toj situaciji izgubio si je svojom krivicom ne jer je protivnik prejak.

Previše se potencira da ne mogu. Mogu, mogli su to jest, ali su se sami zajebali. GSW nije nepobjediv, treba samo pogledati treću četvrtinu od sinoć. Repriza Spursa iz prve tekme.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 08 jun 2017, 13:33

Ali, Zaza... kakva partija :rol:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 08 jun 2017, 13:33

Donnie Darko je napisao/la:
Imali su 6 razlike i momentum dvije-tri minute prije kraja. Da igraju protiv ove četvorice i još 8 all star igrača, kada izgubiš tekmu u toj situaciji izgubio si je svojom krivicom ne jer je protivnik prejak.

Previše se potencira da ne mogu. Mogu, mogli su to jest, ali su se sami zajebali. GSW nije nepobjediv, treba samo pogledati treću četvrtinu od sinoć. Repriza Spursa iz prve tekme.
E da se i mi jednom slozimo.Nema sta, GS je talentovan,igraju odlicno i vise nego zasluzeno vode 3-0.
Medjutim,itekako je tu i do ocajne igre CLE kad James izadje i na 2min(pored jos 2 legitimna All stara u ekipi!!),njihove uzasne odbrane tokom cijele sezone koja se nece provuci pored ovakvog protivnika i taktike da se ovi pokusavaju nadpucati i nadtrcati.Jednostavno,CLE nema odbranu za ovo finale i ne biraju pravi navin da se ovi napadnu ,jer je game plan uzasan,blago receno.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 08 jun 2017, 13:35, ukupno mijenjano 1 put.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 08 jun 2017, 13:35

Tacno je da GSW nije nepobjediv, sinoc su vrhunski odigrali i opet Cavsi su mogli do pobjede... A nisu zahvaljujuci invalidima na terenu i na klupi
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 08 jun 2017, 13:38

Donnie Darko je napisao/la:

Dosta posla i trener napravi... znamo svi da Lu nije t od trenera ako smo realni... ono bacanje korvera za 3 preko ruke cisti debilizam...

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 08 jun 2017, 13:41

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Kobe Bryant je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:Barkley u pravu, hokej zanimljiviji :kafa: .
PA ti gledaj hokej, bujrum.
Meni je ovo ekstra košarka, jedno od najboljih finala, ne gledaj rezultat nego kvalitet košarke.
Pa rezultat je bitan i ono što se pamti, neće niko pamtiti kako su igrali nego metlu, ili onu 7 tekmu prošle sezone. Po količini talenta na obe strane je trebalo biti jedno od najboljih finala, ali očito da nije, čim jedna strana pomete drugu :kafa:
Ne slažem se sa tobom :cool:

Sad ispade da neke serije su bolje sto odu u 7 tekmi zbog neizvjesnosti .

Ja vjerujem da bi Dallas jednostavno 2007 pobjedio svakog drugog osim one small ball GSW pod Don Nelsonom jer im nisu odgovoarali a to otislo u 6 tekmi .

Ili recimo metle 2001 La Lalersa protvi SAS i Sacramenta , gdje su ove dvjije ekipe ubijale sve redom u ligi , bile kvalitetne serije , ali metle ovi su jednostavno kliknuli i podigli kvlaitet vise , taj isti SAS ili Sacramento iz 2001 bi pobjedili svakoga drugog ;)

KapitenK
Kontakt:

Post Postao/la KapitenK » 08 jun 2017, 13:44

SlevinKelevra je napisao/la:Ali, Zaza... kakva partija :rol:
Zaza je haman gurnuo Cavse ka pobjedi. Glupan

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 08 jun 2017, 13:58

NEZALAGANJE je napisao/la:Koliko znam FMVP se dodjeljuje za samo FINALNU SERIJU,a da ne pominjem kljucnu igru u utakmici br.u WCFu protiv OKC i to sve sa 22 godine.Tjerate u opasan off topic i onda se poslije kao zalite kad se pise o SA.
Samo jedan podatak nek vam bude jasan.Kawhi u svojih prvih 6 sezona ima 2 finala i 4 WCFa!Malo li je.
Ja to ne priznajem. Lagano je igrati u uvijek jakim Spursima. :hmmmmm:
Walk on, with hope in your hearts.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 08 jun 2017, 14:01

artemis77 je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Koliko znam FMVP se dodjeljuje za samo FINALNU SERIJU,a da ne pominjem kljucnu igru u utakmici br.u WCFu protiv OKC i to sve sa 22 godine.Tjerate u opasan off topic i onda se poslije kao zalite kad se pise o SA.
Sa 3 hall of famera pored sebe :mrgreen:

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 08 jun 2017, 14:05

Ja ne znam sto se ove silne forumske igracine ne odu ponuditi Warriorsima za veteranski ugovor, svi nesto uvjereni da bi i oni u ovakvom timu bili u stanju davat 20 poena po utakmici :kafa:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 08 jun 2017, 14:12

Jesu Cavsi sami sebi krivi, ali Warriorse je strašno teško pobijedit. Pa čitavo poluvrijeme su igrali izolacije, Irving i James, s ponekom tricom, doduše više su ih promašili nego dali.
Znači bukvalno se oslanjaš na 2 igrača protiv takve momčadi, s tim da im je obrana još užasna, jest na momente u trećoj bila dobra, ali kad James izađe to je Bogu plakat.

Jednostavno nije pošteno, možemo mi raspravljat, eh da je James složio drukčije ekipu, ali isto bi bilo vjerojatno, ne vidim kako da neko uzme 4 utakmice protiv ovih.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 08 jun 2017, 14:14

alemsa je napisao/la:
artemis77 je napisao/la:
Sa 3 hall of famera pored sebe :mrgreen:
I jednim od najboljih trenera ikad.
Walk on, with hope in your hearts.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 08 jun 2017, 14:27

i to mu je sve sto ce imati do kraja karijere jer ce ga pop zajebati s cuvanjem karti

Sent from my iPhone using Tapatalk

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 08 jun 2017, 14:28

Al šta kaže NEZALAGANJE ovo se od Warriorsa očekuje :rol:

15:0 ljudi nadomak od historijskog poduhvata, i to se od njih očekuje :bow:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 08 jun 2017, 14:30

Dobar Durant,sta bi tek bilo da nije choker i mentalni patuljak
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.