PA ti gledaj hokej, bujrum.Nail for Real je napisao/la:Barkley u pravu, hokej zanimljiviji.
Meni je ovo ekstra košarka, jedno od najboljih finala, ne gledaj rezultat nego kvalitet košarke.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
PA ti gledaj hokej, bujrum.Nail for Real je napisao/la:Barkley u pravu, hokej zanimljiviji.
Istog sam misljenja. Da su dobili sinoc, a trebali su, mislim da bi uzeli i cetvrtu, i da bi imali dobru seriju. Ovako mislim da ce biti razneseni, nekih 20-30 razlike lagano, mozda i na poluvremenu.Luminary je napisao/la:Metla ipak, izgubit ce bar 20 razlike u 4-toj utakmici, ovo ih je dotuklo za sva vremena.
Ti kao da of jučer pratiš nbamiki_92 je napisao/la:ali koliko su sudije bile vise naklonjene Cavsima i ofirno pokusale produziti ovu seriju na silu, Dubsi ni u jednoj utakmici u Oracle-u nisu imali ovako sudjenje
Nije istina da je bio 4.opcija u finalu 2014.god.Bio odmah iza Parkera u napadu i to i brojevi potvrdjuju.miki_92 je napisao/la:ne znam za tebe ali ja ovdeK uzivamLillard je napisao/la:
Jel te stid
cuj nije impresivno, pa nek je Kawhijev FMVP impresivan kad je bio 4. opcija
Ja se nadam da ce biti tako, da ce se dogovoriti s Gilbertom i kad vidi da ne moze kako je zamislio ili da pusti GM-a i trenera da rade svoj posao ili da digne sidro i ode. Uzeli su titulu s Cavsima obojica i vjerujem da ce se pokusati skontati za naredni period. James mora shvatiit da treba sistem ekipi i trener koji ce voditi glavnu rijec, a on polako da smanjuje svoj uticaj tokom regularne sezone, kako bi sacuvao i tijelo i produzio kariejru. Jedne prilike je rekao da ce ubrzo Irving biti glavni igrac tima i da ce James imati manje posla. Tristan i Love i imaju mjesta ali ako ce na SG biti defanzivna zvijer. Uglavnom ima se sta mijenjati, a veterane treba na kraju dodati, a ne da ti les James Jones uzima platu (ne treba mjesto u rosteru zauzeti nekom mladom igracu bez ugovora) .Romagnoli13 je napisao/la:Nakon ovog finala mislim da je i Jamesu jasno da će tokom ljeta morati otjerati 3-4 svoja havera koji uzimaju 50M+ a redovno ga ostave na cijedilu kad je najvažnije. JR, Iman,Thompson pa i Love vjerovatno, mislim da neće biti dio ekipe naredne sezone. Ne znam koliko je to moguće i izvodiljivo, ali mislim da će James na sve načine pokušati da uzvrati GSW tako što će probati formirati istinski all star team.Jer osim njega i Irvinga on nema pravog all star igrača.S druge strane GSW ih ima 4.
adriano_leite je napisao/la:Ja se nadam da ce biti tako, da ce se dogovoriti s Gilbertom i kad vidi da ne moze kako je zamislio ili da pusti GM-a i trenera da rade svoj posao ili da digne sidro i ode. Uzeli su titulu s Cavsima obojica i vjerujem da ce se pokusati skontati za naredni period. James mora shvatiit da treba sistem ekipi i trener koji ce voditi glavnu rijec, a on polako da smanjuje svoj uticaj tokom regularne sezone, kako bi sacuvao i tijelo i produzio kariejru. Jedne prilike je rekao da ce ubrzo Irving biti glavni igrac tima i da ce James imati manje posla. Tristan i Love i imaju mjesta ali ako ce na SG biti defanzivna zvijer. Uglavnom ima se sta mijenjati, a veterane treba na kraju dodati, a ne da ti les James Jones uzima platu (ne treba mjesto u rosteru zauzeti nekom mladom igracu bez ugovora) .Romagnoli13 je napisao/la:Nakon ovog finala mislim da je i Jamesu jasno da će tokom ljeta morati otjerati 3-4 svoja havera koji uzimaju 50M+ a redovno ga ostave na cijedilu kad je najvažnije. JR, Iman,Thompson pa i Love vjerovatno, mislim da neće biti dio ekipe naredne sezone. Ne znam koliko je to moguće i izvodiljivo, ali mislim da će James na sve načine pokušati da uzvrati GSW tako što će probati formirati istinski all star team.Jer osim njega i Irvinga on nema pravog all star igrača.S druge strane GSW ih ima 4.
steph curry ima tri puta više skokova od njega, a mislim da ni u odbrani ne zaostaje mnogo. a i manje je placen.Luminary je napisao/la:Tristian Thompson in the Finals:
Game 1: 0 Points, 4 Rebounds
Game 2: 8 Points, 4 Rebounds
Game 3: 0 Points, 3 Rebounds
Love je pravi all star. Double double mašina, a ti do ujutru traži alibi Lebronu..Romagnoli13 je napisao/la:Nakon ovog finala mislim da je i Jamesu jasno da će tokom ljeta morati otjerati 3-4 svoja havera koji uzimaju 50M+ a redovno ga ostave na cijedilu kad je najvažnije. JR, Iman,Thompson pa i Love vjerovatno, mislim da neće biti dio ekipe naredne sezone. Ne znam koliko je to moguće i izvodiljivo, ali mislim da će James na sve načine pokušati da uzvrati GSW tako što će probati formirati istinski all star team.Jer osim njega i Irvinga on nema pravog all star igrača.S druge strane GSW ih ima 4.
Ali ovo su Hibbert tipa statistike, tamo 2014-te protiv Majamija u finalu. I da, Deron Viliams jos uvijek bez poena.Donnie Darko je napisao/la:steph curry ima tri puta više skokova od njega, a mislim da ni u odbrani ne zaostaje mnogo. a i manje je placen.Luminary je napisao/la:Tristian Thompson in the Finals:
Game 1: 0 Points, 4 Rebounds
Game 2: 8 Points, 4 Rebounds
Game 3: 0 Points, 3 Rebounds
Hoćemo se sada smijati?Bobadilla je napisao/la:Mozda nema skole sutraarelinho je napisao/la:Choker je opet usrao.
Kako sam sretan zbog pobjede neću zaspati sada.
To se podrazumijeva hahahahamiki_92 je napisao/la:Hocemo Cavsima
Pa rezultat je bitan i ono što se pamti, neće niko pamtiti kako su igrali nego metlu, ili onu 7 tekmu prošle sezone. Po količini talenta na obe strane je trebalo biti jedno od najboljih finala, ali očito da nije, čim jedna strana pomete druguKobe Bryant je napisao/la:PA ti gledaj hokej, bujrum.Nail for Real je napisao/la:Barkley u pravu, hokej zanimljiviji.
Meni je ovo ekstra košarka, jedno od najboljih finala, ne gledaj rezultat nego kvalitet košarke.
Kakve to veze ima kad je kraj utakmice bio? Nije ga napadao na 10 minuta do kraja, nego minutu do kraja.BijelaCokolada je napisao/la:Lebron je morao bolje kad je igrao 1v1 sa Greenom,jbt cuva te lik sa 5 licnih a ti bacas pas u korner
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.