Kako ste vi insajderi meni cirkusanti. Prica raja nasiroko o tome, ali eto tebi cemo vjerovati. Svaku utakmicu ti objave da prihod od ulaznica ide za Istok. Bilo bi logicno da pise za Jug. Nije ni bitno, zavrsit ce se to, ali to je sigurno jedan od razloga sto nema janjaca.Zeljo92 je napisao/la:Live na SK1 Zeljeznicar protiv OFK Beograd.
@Plavosrcu nismo duzni za istocnu tribinu i ne iznosi lazi bzvze.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jak ovaj OFK. Mi izgleda imamo problem u svim kategorijama kad nam treba bod. Obavezno tad odigramo najgoru utakmicu.[emoji38]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Veze ti nemas.plavousrcu je napisao/la:Kako ste vi insajderi meni cirkusanti. Prica raja nasiroko o tome, ali eto tebi cemo vjerovati. Svaku utakmicu ti objave da prihod od ulaznica ide za Istok. Bilo bi logicno da pise za Jug. Nije ni bitno, zavrsit ce se to, ali to je sigurno jedan od razloga sto nema janjaca.Zeljo92 je napisao/la:Live na SK1 Zeljeznicar protiv OFK Beograd.
@Plavosrcu nismo duzni za istocnu tribinu i ne iznosi lazi bzvze.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- Neandertalac
- Kontakt:
- Idemoplavi
- Kontakt:
potrosile se na raskide i rastaljivanjeNeandertalac je napisao/la:A zašto nemamo para?
1921
- Neandertalac
- Kontakt:
Nisu sigurno. Na raskidima smo u plusu.Idemoplavi je napisao/la:potrosile se na raskide i rastaljivanjeNeandertalac je napisao/la:A zašto nemamo para?
Nemoj pljuvat, fino pričamo.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Tooooooo
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
-
- Kontakt:
Bravoooo jesmo ih stisli drugo poluvrijeme 

-
- Kontakt:
To ostavlja prostor za kontre, nazalost
Ja kakvo branjenje kontre... niko ne smije faul da napravi na centru... isto kao ni protiv dinama.... isti golovi preslikani...
Mlade kategorije OFKa su godinama sila.BIHpatriota je napisao/la:Nažalost, po ovome sto sada gledam, OFK-a je prejaka.....
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da da, i OFK i Rad imaju beton omladinske kategorije! Steta sto krimosi unistise OFK kao klub...Virtu4l je napisao/la:Mlade kategorije OFKa su godinama sila.BIHpatriota je napisao/la:Nažalost, po ovome sto sada gledam, OFK-a je prejaka.....

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
- Kontakt:
Nešto sam čuo o tome, evo sad reporter priča, kako su Zvezda i Partizan, već uzeli OFK, neke igrače iz ove generacije, i stavili su sapu na jos neke igrače, koji sada igraju.Virtu4l je napisao/la:Mlade kategorije OFKa su godinama sila.BIHpatriota je napisao/la:Nažalost, po ovome sto sada gledam, OFK-a je prejaka.....
- Neandertalac
- Kontakt:
Imaju par odličnih igrača koji prave razliku.Virtu4l je napisao/la:Mlade kategorije OFKa su godinama sila.BIHpatriota je napisao/la:Nažalost, po ovome sto sada gledam, OFK-a je prejaka.....
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Bilo bi lijepo zabiti bar gol do kraja, bas dobro igramo u drugom.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Cestitke klincima na dobrom turniru, lijep, atraktivan fudbal, sa mnogo golova. Ispali su od bolje ekipe, moglo bi biti nesto od ove generacije.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Steta. Zao mi je sto nisu uspjeli proci polufinale,ali losa je odbrana skroz. Bit ce bolje neki drugi put aBd.
-
- Kontakt:
Čestitke Želji, od nasih klubova ubjedljivo najbolji, generacija koja je interesantna. Čestitke i OFK, igraju po meni lijep nogomet i moje simpatije ce biti uz njih protiv CZ.
- Neandertalac
- Kontakt:
+1Virtu4l je napisao/la:Cestitke klincima na dobrom turniru, lijep, atraktivan fudbal, sa mnogo golova. Ispali su od bolje ekipe, moglo bi biti nesto od ove generacije.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Hoce li biti kakav potpis danas ?
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 39 gostiju.