A ja se nadam da ćete vi ( KKb ) prestati biti poligon SLO i CG reprezentativaca i utočište polovnjaka (Milošević,Jovanović,Kojadinović & co.) koji na račun samo toga što igraju za KKb igraju i za repku BH ( a kvalitetom su na razini koju vidimo u kvalifikacijama , Mađari ih siluju što je bruka nad brukama ).mirzza je napisao/la:[
Nije slučajno nego je Pinjuh vaš produkt, kao i Velić i Princ za Naletilića znam da se desilo nešto ružno a zaboravio sam tačno šta.
Uglavnom prvi hrvat u repci nije bio Velić nego Mario Primorac al nebitno, mozeš reći nakon Dejtona![]()
Hvala na ta 4 igraca, daj Boze da ih bude 44 naredne godine
Kvalifikacije za Eurobasket 2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Kvalifikacije za Eurobasket 2011
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Eh jbg kralju tad bi vec bili uredjena drzava a ne ovo sto imamo, nisam ni ja sretan sa Minjicom i Zlatkom, Feliks je donkle OK, stvarno je gino za repku i klub, ali opet dolazimo do problema neukih ljudi u savezu nazalost.kksiroki je napisao/la:A ja se nadam da ćete vi ( KKb ) prestati biti poligon SLO i CG reprezentativaca i utočište polovnjaka (Milošević,Jovanović,Kojadinović & co.) koji na račun samo toga što igraju za KKb igraju i za repku BH ( a kvalitetom su na razini koju vidimo u kvalifikacijama , Mađari ih siluju što je bruka nad brukama ).mirzza je napisao/la:[
Nije slučajno nego je Pinjuh vaš produkt, kao i Velić i Princ za Naletilića znam da se desilo nešto ružno a zaboravio sam tačno šta.
Uglavnom prvi hrvat u repci nije bio Velić nego Mario Primorac al nebitno, mozeš reći nakon Dejtona![]()
Cuva Bog Zelju svog!
potpuno si upravukksiroki je napisao/la:A ja se nadam da ćete vi ( KKb ) prestati biti poligon SLO i CG reprezentativaca i utočište polovnjaka (Milošević,Jovanović,Kojadinović & co.) koji na račun samo toga što igraju za KKb igraju i za repku BH ( a kvalitetom su na razini koju vidimo u kvalifikacijama , Mađari ih siluju što je bruka nad brukama ).mirzza je napisao/la:[

A tada je bio BOSANAC i bio je prvi HRVAT u BH REPKI, pricamo o 93 ne o danas.ŽeljkoB je napisao/la:ipak znači da je sada slovenacPasha je napisao/la:zemljo otvori se i prugutaj neukeŽeljkoB je napisao/la:Mario Primorac je slovenac![]()
![]()
![]()
Primorac je kao što se zna iz Čapljine i igrao je do rata u KK Bosni. na prvenstvu 1993 u Njemačkoj igrao je za BiH. jedini meč koji nije odigrao na tom prvenstvu bilo je četvrtfinale protiv Hrvatske. on je to obrazložio strahom za sigurnost porodice u Čapljini(tad je bio taj nesretni sukob između HVO-a i ARBiH). bio je drugi strijelac reprezentacije BiH iza rahteli Dine Bilalovića.
to što je on poslije uzeo slovenačko državljanstvo ne mijenja ovo prije napisano.
Cuva Bog Zelju svog!
imam jedno pitanje?
ako pravila kazu da za odredjenu reprezentaciju moze igrati samo jedan naturalizovani igrac, kako onda za VB mogu igrati jedan iz gane, jedan iz sudana i 2-3 iz SAD-a? a cuo sam i da za makedoniju nastupaju dva amerikanca, pa ne znam onda postoji li ikako to pravilo?
ako pravila kazu da za odredjenu reprezentaciju moze igrati samo jedan naturalizovani igrac, kako onda za VB mogu igrati jedan iz gane, jedan iz sudana i 2-3 iz SAD-a? a cuo sam i da za makedoniju nastupaju dva amerikanca, pa ne znam onda postoji li ikako to pravilo?
Volim te Bosno!!!
Primorac je kao što se zna iz Čapljine i igrao je do rata u KK Bosni. na prvenstvu 1993 u Njemačkoj igrao je za BiH. jedini meč koji nije odigrao na tom prvenstvu bilo je četvrtfinale protiv Hrvatske. on je to obrazložio strahom za sigurnost porodice u Čapljini(tad je bio taj nesretni sukob između HVO-a i ARBiH). bio je drugi strijelac reprezentacije BiH iza rahteli Dine Bilalovića.
to što je on poslije uzeo slovenačko državljanstvo ne mijenja ovo prije napisano.
[/quote]
ipak znači da je sada slovenac[/quote]
A tada je bio BOSANAC i bio je prvi HRVAT u BH REPKI, pricamo o 93 ne o danas.[/quote]
a ja mislio da je on svo vrijeme bosanac

ipak znači da je sada slovenac[/quote]
A tada je bio BOSANAC i bio je prvi HRVAT u BH REPKI, pricamo o 93 ne o danas.[/quote]
a ja mislio da je on svo vrijeme bosanac
Svo vrijeme je bio Hercegovac i sada je...daj prestanite sa glupostima. I nije bio prvi i jedini tada koji je igrao za rep.BiH. Bili su zajedno on i Gordan Firic
FKS❤️1946
Zato sto oni imaju dvojna drzavljanstva,kao doselenici iz tih tamo zemalja jos u ranoj mladosti.Nesta slicno kao Nemacka repka u fudbalu.xavi26 je napisao/la:imam jedno pitanje?
Mislim da za Makedonce samo Bo nastupa u ovim kvalifikacijama.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Pogresno mislis. Obojica su tu,ali ne mogu biti u timu zajedno. Ili jedan ili drugi
FKS❤️1946
Gdje se moze skinuti utakmica sa Makedoncima? Nije bitno koji je jezik Makednoski ili nas...
-
- Kontakt:
Kakva se ovo kosarka danas igra..... Grci zgnijece Kanadu sa 74 razlike....a onda isti ti Kanadjani raspu Srbe s na kraju podnosljivih 4 razlike iako je u jednom trenutku Kanada imal plus 24......ncncncnc
Znam da nije ni mjesto ni vrijeme....al nesto cudnije odavno nisam vidio u sportu naravno............
Znam da nije ni mjesto ni vrijeme....al nesto cudnije odavno nisam vidio u sportu naravno............
Sve su to pripremne utakmice, Krstic se uopce danas nije skidao, Teodosic tek igrao u drugom poluvremenu...Bjelica se isto nije skidao...BosnianHero je napisao/la:Kakva se ovo kosarka danas igra..... Grci zgnijece Kanadu sa 74 razlike....a onda isti ti Kanadjani raspu Srbe s na kraju podnosljivih 4 razlike iako je u jednom trenutku Kanada imal plus 24......ncncncnc
Sve su skinuli do danas, igraju maltene ljudi turnir za turnirom...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
ne znam je li se đedović oporavio za sutrašnju protiv ukrajine? nadam se da se onih 7 igrača oporavilo malo nakon što smo bili slobodni u prošlom kolu...treba taj baraž izboriti pa dogodine, uz malo sreće, skupit jaču ekipu...
Igra Nihad sigurno....frenki je napisao/la:ne znam je li se đedović oporavio za sutrašnju protiv ukrajine? nadam se da se onih 7 igrača oporavilo malo nakon što smo bili slobodni u prošlom kolu...treba taj baraž izboriti pa dogodine, uz malo sreće, skupit jaču ekipu...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
znači šest reprezentacija ide u baraž ili deset kako reče selektor nije ni to loše naravno ako izborimo
lijepo je otići i nadati se mada će šanse biti minimalne
za početak treba pobjediti Ukrajinu kako bi sami odlučivali o trećem mjestu
lijepo je otići i nadati se mada će šanse biti minimalne
za početak treba pobjediti Ukrajinu kako bi sami odlučivali o trećem mjestu
ja mislim da bi trebali sutra uzeti ukrajinu
...sa pristupom kao u 1. četvrtini protiv v.b. sve osim pobjede bi bilo iznenađenje
.....još su igrači imali dovoljno vremena da se odmore

FORZA MARŠAL !!!
ufff a Mađare ćemo 50, mi smo velesila
- majestic24
- Kontakt:
Ja se nadam da cemo dobiti ukrajince. Prvo sto ostajemo u borbi za EP,a drugo sto mi trebaju na kladionici

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ako se veceras ne dobije imamo male sanse za trece mjesto u grupi...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
večeras mora do kraja proraditi Henry nadam se da je tačna info da će Nihad igrati da se mogu rotirati igrači a ne da nam ''crknu'' i Felix i Henry pa u zadnjoj 4-tini sve fulamo. Nek bude i 1,2 razlike samo da ih dobijemo i s.ebemo ovu šuhu što nam ne da mira ni u jednom sportu 

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.