NBA Finals 2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Finals 2017
Najjace od svega je sto James igra strasnu seriju
Walk on, with hope in your hearts.
ne znam za tebe ali ja ovdeK uzivamLillard je napisao/la:
Jel te stid

cuj nije impresivno, pa nek je Kawhijev FMVP impresivan kad je bio 4. opcija

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ova trojka Jamesu u facu ce itekako ostat upamcena. Strasan potez fakat, Slim Reaper style 

-
- Kontakt:
L-Train je napisao/la:Nosi kosarku u ****,sjeba i malo zivaca sto mi je ostalo
Ali da niko ne pokuša na prodor , da fintira , da pokuša izboriti slobodna bacanja.....Užas Cavsa je njihov napad bio zadnja tri minuta , UŽAS...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Kolika je razlika izmedju Jamesa i Duranta, tolika je i trenutno izmedju Duranta i Leonarda. Sta bi tek bilo da je veceras uzeo desetak suteva vise...alemsa je napisao/la:Ova zavrsmica kd-a direkt rak na pluca kawhiju i nezalaganju
I dalje drugi najbolji igrac lige i to daleko ispred treceg
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ma i Alem priča gluposti, što se o tolikoj razlici nije pričalo dok je bio u Oklahomi. Najbolji ofanzivac došao u najbolju ekipu, i jednu od najboljih oofanzivnih ekipa u historiji lige. Sav talenat je isplivao na površinu. Ne mora igrati iso svaki posjed, ne mora uzimati 30 šuteva, ima raširen parket za sebe savršeno. Pomalo nefer
Lue on what happened in final 3 minutes: "Gotta look at it. Can't remember."

Lue on what happened in final 3 minutes: "Gotta look at it. Can't remember."
Zadnja izmjena: Brokula, dana/u 08 jun 2017, 06:19, ukupno mijenjano 1 put.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kad ga Booker bude punio, onda ću te čutmiki_92 je napisao/la:ne znam za tebe ali ja ovdeK uzivamLillard je napisao/la:
Jel te stid
cuj nije impresivno, pa nek je Kawhijev FMVP impresivan kad je bio 4. opcija

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Kako se nije pricalo, drugi igrac lige je od pamti-vjeka, on i bron na svom leveluBrokula je napisao/la:Ma i Alem priča gluposti, što se o tolikoj razlici nije pričalo dok je bio u Oklahomi. Najbolji ofanzivac došao u najbolju ekipu, i jednu od najboljih oofanzivnih ekipa u historiji lige. Sav talenat je isplivao na površinu. Ne mora igrati iso svaki posjed, ne mora uzimati 30 šuteva, ima raširen parket za sebe savršeno. Pomalo nefer
Govorim o toj rečenici tvojoj ispod. I naravno da se nije pričalo. Prošle sezone se uveliko pričalo je li James ili Curry najbolji igrač lige.alemsa je napisao/la:Kako se nije pricalo, drugi igrac lige je od pamti-vjeka, on i bron na svom leveluBrokula je napisao/la:Ma i Alem priča gluposti, što se o tolikoj razlici nije pričalo dok je bio u Oklahomi. Najbolji ofanzivac došao u najbolju ekipu, i jednu od najboljih oofanzivnih ekipa u historiji lige. Sav talenat je isplivao na površinu. Ne mora igrati iso svaki posjed, ne mora uzimati 30 šuteva, ima raširen parket za sebe savršeno. Pomalo nefer
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nije znao da će ga Kardashianka cijediti svaku noć.miki_92 je napisao/la:LeGM James sredio haveru ugovor![]()

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
kazu neda James da je zeni a momcina se pravo zagrij'omessilla je napisao/la:Nije znao da će ga Kardashianka cijediti svaku noć.miki_92 je napisao/la:LeGM James sredio haveru ugovor![]()
Ne bi se ni meni skakalo, budimo realni.

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
The @warriors ended Game 3 on an 11-0 run. All 11 PTS were scored by either Kevin Durant or Steph Curry.
-
- Kontakt:
Brokula je napisao/la:The @warriors ended Game 3 on an 11-0 run. All 11 PTS were scored by either Kevin Durant or Steph Curry.
I njima sve zasluge... A Claya ko šiša što je vukao čitavu utakmicu , i u napadu i odbrani , i pogdio onu tricu 2 minute prije kraja...

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Jebga superstarsbombaysaphire je napisao/la:Brokula je napisao/la:The @warriors ended Game 3 on an 11-0 run. All 11 PTS were scored by either Kevin Durant or Steph Curry.
I njima sve zasluge... A Claya ko šiša što je vukao čitavu utakmicu , i u napadu i odbrani , i pogdio onu tricu 2 minute prije kraja...
K'o kobe protiv new orleans, 2-22 tako nesto je puco, i pogodi gamewinner, sve zasluge njemu
KD u NBA finalima na prosjeku od skoro 32 kosa po mecu sa preo 50% iz igre. I sve to protiv tamo nekog LeBrona Jamesa. Choker nad chokerima, nema sta.
Suspenzija

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- adriano_leite
- Kontakt:
Sam je birao svoje saigrace i trenera i nepostojanje sistema, a GOAT nije. Samo da ova patnja sto prije zavrsi i da se klikne tipka reset pred sljedecu sezonu. Ovakvom igrom u narednom periodu se nece niata osvojiti i vrijeme je za promjene.KingJamesMVP je napisao/la:James je GOAT. Ovo je savršeno što je odigrao. Glupi su mu suigrača, on je zaslužio barem ovdje pobjedu
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Cavsi
Koliko je samo bilo napada u zadnjoj četvrtini gdje su dozvoljavali svojim greškama iz neke žurbe pri većem vođstvu da im Ratnici zabijaju neke neprimjetne a vrlo bitne poene. Zadnjih 3-4 minute je Lueov doktorat na temu "nemam pojma šta radim".

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.