FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako se zove ovaj Brazilac,mrzi me listati i traziti ime u ovim vasim postovima.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Jose Francisco Da Silva Botelho JuniorDevil je napisao/la:Kako se zove ovaj Brazilac,mrzi me listati i traziti ime u ovim vasim postovima.

ili ti Juninho Botelho

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- sarajlija89
- Kontakt:
Cak je bio na probi u velikom milanu
kaze kad je vidio navijace odmah je znao da se radi o velikom klubu...
Ugovor 1+1...steta sto nije na duzi period al opet ovakve igrace tesko ja zadrzat jer po rijecima ocevidaca stvarno je dobar igrac
Sutra sa Zrinjskim,ako pobjedimo najvjerovatnije preuzimamo prvo mjesto,inace ponovo smo vodeci na Vjecnoj tabeli PL a eventualna sutrasnja pobjeda bi bila 200 od kada se igra poslijeratna liga BiH.
SARAJEVO SAMPION

Ugovor 1+1...steta sto nije na duzi period al opet ovakve igrace tesko ja zadrzat jer po rijecima ocevidaca stvarno je dobar igrac
Sutra sa Zrinjskim,ako pobjedimo najvjerovatnije preuzimamo prvo mjesto,inace ponovo smo vodeci na Vjecnoj tabeli PL a eventualna sutrasnja pobjeda bi bila 200 od kada se igra poslijeratna liga BiH.

SARAJEVO SAMPION

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Neznam dali i kolko se sjecate onih intervjua Blekica,kada je spomenuo da ce vrlo brzo jedan veliki klub doci na ove prostore tj da ce uspostaviti saradnju sa nekim klubom,i da je tada to bilo u nekoj fazi biranja,dogavaranja itd...
Ali evo izgleda da je vrlo izvjesno da ce se to i desiti,taj klub o kome se pricalo je Milan
Predsjednik Upravnog odbora, Zijad Blekić, izrazio je svoje zadovoljstvo potpisom sa mladim Brazilcem, te je najavio potpisivanje ugovora sa slavnim italijanskim "Milanom", o čemu će više detalja biti poznato narednog mjeseca.
Ali evo izgleda da je vrlo izvjesno da ce se to i desiti,taj klub o kome se pricalo je Milan
Predsjednik Upravnog odbora, Zijad Blekić, izrazio je svoje zadovoljstvo potpisom sa mladim Brazilcem, te je najavio potpisivanje ugovora sa slavnim italijanskim "Milanom", o čemu će više detalja biti poznato narednog mjeseca.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- sarajlija89
- Kontakt:
jel ovo idemo na titulu
Sutra opet prvi aBd,nakon dugo vremena

Sutra opet prvi aBd,nakon dugo vremena

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- sarajlija89
- Kontakt:
Vidi se na njemu da zna
...bice pojacanje sigurno.
samo povrede me brinu,lede 15 dana out i jos kad se hadzija racuna...dva vrlo vazna igraca,pogotovo sto su mogli biti na poziciji lijevog beka koja je mozda i najslabiji dio tima.Anel Skoro je bio dobar pred kraj prosle sezone ali se i on povrijedio...

samo povrede me brinu,lede 15 dana out i jos kad se hadzija racuna...dva vrlo vazna igraca,pogotovo sto su mogli biti na poziciji lijevog beka koja je mozda i najslabiji dio tima.Anel Skoro je bio dobar pred kraj prosle sezone ali se i on povrijedio...
- drajkula_zlo
- Kontakt:
Zagor je napisao/la:
sladak je

- Elektrika
- Kontakt:
Naredne sezone nas vidim u grupnoj fazi evropske lige, pošto ispadamo u četvrtom pretkolu lige prvaka. Uglavnom svi pravite nove pasoše da možemo da hordamo po evropi dogodine 

Ljudi se smijali kad nam je trebao doci Toni al ev sad imamo Juninha jos bolje hahahCarlo je napisao/la:Evo nama Juninha
Nadam se da ce sto prije biti gotvi ti papiri pa da ga vidimo na ternu

"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
lik isti aguerodrajkula_zlo je napisao/la:Zagor je napisao/la:
sladak je
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Vjeruj,to mu je i zadnje da prvo vas hvaliaS_Roma je napisao/la: pa covjek igra u Celiku, a prvo nas i samo nas hvali![]()
![]()
Svaka mu cast !

P.S Poderite Zrinjski !
A C A B !
- Pinki tm`87
- Kontakt:
Vodi ga kucidrajkula_zlo je napisao/la:Zagor je napisao/la:
sladak je

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI !
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ima odličan pregled igre i pas koliko vidim.
[youtube][/youtube]
Ima odličan pregled igre i pas koliko vidim.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 20 avg 2010, 14:41, ukupno mijenjano 2 puta.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Nije ni dosao kako treba u klub odma ljubi grb oj bože i bože

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Pa i Cristiano je ljubio grb Reala 

Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
- Elektrika
- Kontakt:
Normalno da će da ga ljubi. Jel ti to vokri što ne ljubi taj tvoj komunistički sa srpom i čekićem?Frutek je napisao/la:Nije ni dosao kako treba u klub odma ljubi grb oj bože i bože![]()
![]()
![]()
Koju poziciju igra ovaj brazilac ?? Kao sto rece @cena jednom,ima li kvaliteta za Sarajevo
nije provokacija,al ovo kad sam procitao ismijao sam se.

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Hordas Doboj
- Kontakt:
http://www.vijesti.nl/?p=12163bparena je napisao/la:NEMOJ DA SE KO NALJUTI ALI CU IZNJETI SVOJE MISLJENJE A NEKA SE HORDASI NE LJUTE JER OVO JE ZAISTA DOBRONAMJERNO. Pisem jer i na Sarajevo i na Celik djelu neki bas iznose gluposti ... Ovo je sve zato sto neki i tamo i vamo pozivaju nas da se ugledamo na vas ...
Dobro je ba pitari s tom utakmicom - ko na koga da se ugleda to je smijesno vise pricati - horror utakmica s golom u 94 min - lijepo i fer navijanje - vasa razumljiva sreca zbog pobjede nad Celikom - ali niko se nemoze ugledati na skupinu navijaca koje bas Hordaski ruse svoj stadion i proganjaju svoje legende. Znam da ce vas oov iritirati, ali nije zlonamjerno Allahami - ovo samo da se sjetite sta ste u stanju uraditi svom gradu, svom Hasetu - stadionu i svom klubu. Tu nema opravdanja. Neku noc ste bili fenomenalni ali mi svoj hram necemo nikada rusiti. Tacno se zna sta je fudbalska Zenica i gdje su najvjerniji navijaci i svom klubu i svom stadionu i svom gradu i svojoj reprezentaciji. I opet nismo prepotentni da sad nekoga pozivamo da se ugledaju na nas.Mi smo to i po mjerilima mnogih dugo se to nece promjeniti....
p.s. mi na Kosevo s Francuzima dolazimo da podrzimo i reprezentaciju i selektora - bojim se da ce 99% vas doci samo da podrzi selektora. Na takve se u BiH niko nemoze ugledati. Mi volimo drzavu a ne samo svoj grad....
ovo je sve zato sto neki pozivaju nas da se ugledamo na vas ...
Toliko o vasem hramu. Nemoj molim te!
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Fouzi1, Hajdeee, laznokrilo, mercurial, mosarajvosa83, NeSamSafetee, Seipronto, umrobihzbogtebe1946 i 53 gosta.