Ja znam samo onaj stručni engleski tipa 'When I look at ur eyes, i totally forget that u have small boobs'
A ko je taj Seri iz Nice? Prvi put čujem za tog igrača, žene mi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Kontraa je napisao/la:
Seaman je napisao/la:Kontraa je napisao/la:
kepec koji je niži od pivskog trbuha santiaga
da smo bili kreativni u veznom redu ove godine kao Seaman pri smisljanju ovih nadimaka, qrac bi za Rejal navijalitopnik1 je napisao/la:Seaman je napisao/la:Kontraa je napisao/la:
kepec koji je niži od pivskog trbuha santiaga![]()
???????????????Ramsey16 je napisao/la:Na pragu sam da dobijem mod.
Bus vidioanell je napisao/la:???????????????Ramsey16 je napisao/la:Na pragu sam da dobijem mod.
Morata, Lacazette, Belotti i Dzeko. Najblize sto ima tim vrhunskim ali da ipak nisu vrhunski tj da su upitni ali opet kvalitetni.AshburtonG je napisao/la:Ko je osim Griezmanna, Lukakua, i eventualno Icardija potencijalno dostupan? Auba, Cavani??
Lukaku su.ak ce vjerovatno u Chelsea, iako bi mi on bio prvi izbor, jer je perfektan fit za EPL. Shvatam da imamo 10% sansi da dovedemo nekoga od ovih igraca, ali eto cisto da li ima jos nekih zanimljivih GOTOVIH igraca...
Dzeko je trebao nama doc direktno iz Wolfsburga, da smo bili pametni. Covjek bi vrlo vjerovatno davao 20 ligaskih golova u kontinuitetu.tuzlak1987 je napisao/la:Morata, Lacazette, Belotti i Dzeko. Najblize sto ima tim vrhunskim ali da ipak nisu vrhunski tj da su upitni ali opet kvalitetni.AshburtonG je napisao/la:Ko je osim Griezmanna, Lukakua, i eventualno Icardija potencijalno dostupan? Auba, Cavani??
Lukaku su.ak ce vjerovatno u Chelsea, iako bi mi on bio prvi izbor, jer je perfektan fit za EPL. Shvatam da imamo 10% sansi da dovedemo nekoga od ovih igraca, ali eto cisto da li ima jos nekih zanimljivih GOTOVIH igraca...
Onda bi Dzeku trebali cijeniti 150 u pm vise njihovo bombanje sa cijenamaAshburtonG je napisao/la:Dzeko je trebao nama doc direktno iz Wolfsburga, da smo bili pametni. Covjek bi vrlo vjerovatno davao 20 ligaskih golova u kontinuitetu.tuzlak1987 je napisao/la:Morata, Lacazette, Belotti i Dzeko. Najblize sto ima tim vrhunskim ali da ipak nisu vrhunski tj da su upitni ali opet kvalitetni.AshburtonG je napisao/la:Ko je osim Griezmanna, Lukakua, i eventualno Icardija potencijalno dostupan? Auba, Cavani??
Jedino bih s Moratom rizikovao za neku razumnu cifru. Bellotija cijene 100milja
Bayern Munich are ready to match Alexis Sanchez's wage demands this summer. The German champions are willing to pay the Arsenal striker €25m-a-year (£21.7m)
Arsenal have also reached an agreement with Fenerbahce over the transfer of David Ospina, the Daily Express reports.
Hector Bellerin is not actively seeking a move away from Arsenal this summer
Odličan desni bek, jedan od najboljih na svijetu.... Sjećate se samo kako je zaustavio Douglasa Costu u LPNo bid has been received & Arsene Wenger has no interest in selling as he sees Bellerin central to his plans for next season
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.