Ma neka se jave, ja javno napišem Nick i neka administrator odluči. Eto ta opcija može, da se ne "šunjamo".Virtu4l je napisao/la:Pa kontam tebe svi znajutako će najlakše doći do mene
Gosti uđite, ne ujedamo

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma neka se jave, ja javno napišem Nick i neka administrator odluči. Eto ta opcija može, da se ne "šunjamo".Virtu4l je napisao/la:Pa kontam tebe svi znajutako će najlakše doći do mene
Pa iskreno, sve ispod 500.000 eura je za mene razočarenje, obzirom da su kako kažu odbili rekordnu ponudu za njega.ackeey je napisao/la:Valjalo bi dici tu ponudu za Lendru na 250.000 eura, kupiti Vukotica i Redzica iz Krupe i jos Ordagica...I ode sad majicu mijenjati, sav se pokvasi...voda na usta udari...
"Kažu".Virtu4l je napisao/la:Pa iskreno, sve ispod 500.000 eura je za mene razočarenje, obzirom da su kako kažu odbili rekordnu ponudu za njega.ackeey je napisao/la:Valjalo bi dici tu ponudu za Lendru na 250.000 eura, kupiti Vukotica i Redzica iz Krupe i jos Ordagica...I ode sad majicu mijenjati, sav se pokvasi...voda na usta udari...
Slažem se. Treba samo Želju gledati i realno to su solidni novci. Nije nešto ali opet, za uhar.ackeey je napisao/la:Zimus je bila,, navodno ta ponuda. U medjuvremenu se i u Kini promijenila situacija vezano za broj stranaca, a i on nije bas briljirao na proljece. Kad bi dobili 250.000 do 300.000 eura, nogom u guzicu se udarati.
Bjezi ba meni je vise krivo sto su zvizdali i psovali Lendricu nego sto smo izgubili titulu.Neandertalac je napisao/la:Slavko je jedan obični lutak sa vrhunskom platom. I ubleha, naravno.
Moje mišljenje, znam da se mnogi neće složiti.
MocMahale444 je napisao/la:Bjezi ba meni je vise krivo sto su zvizdali i psovali Lendricu nego sto smo izgubili titulu.Neandertalac je napisao/la:Slavko je jedan obični lutak sa vrhunskom platom. I ubleha, naravno.
Moje mišljenje, znam da se mnogi neće složiti.
Nije se vratio poslije toga, jesmo i malo biti zestoki prema njemu svi svi svi.Neandertalac je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:Bjezi ba meni je vise krivo sto su zvizdali i psovali Lendricu nego sto smo izgubili titulu.Neandertalac je napisao/la:Slavko je jedan obični lutak sa vrhunskom platom. I ubleha, naravno.
Moje mišljenje, znam da se mnogi neće složiti.![]()
A gdje nam je taj filozof, nestao skroz nakon te izjave.
Mozes li mi brate objasniti kakav problem? Pa ovi igraci su retardirani,ne znaju osnove fudbalske igre,kako moze biti hendikep ako im pedalu das?samoposmatram je napisao/la:Veliki problem je ovaj osip ekipe pred europske utakmice. Male su prilike da ce pripreme poceti sa ekipom koja treba iznjeti jesen. Po svemu sudeci, moglo bi se opet stvarati ekipa poslije priprema.
Ove zime Kerla iz Litvanije uleti u prvih 11 bez priprema i na kraju ispade najslabija karika ekipe sa amaterskim potezima na terenu.
Nadam se da je Petrovic izvukao pouke i da nece igraci koji nisu uigrani i spremni biti u prvoj postavi, samo zato sto su izvikani kao pojacanja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.