FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zašto je Crnov promašaj? Zaključili na osnovu 3-4 utakmice.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vrijeme ce pokazati kakav je fudbaler ovaj novi momak , ali trazimo nasu djecu i kad uprava vrati neko svoje odbjeglo dijete mi ga pljujemo? licemjerno zar ne ? 

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- MocMahale444
Malo bolje citati nije na odmet, ko ga pljuje ovdje? Imenuj nick.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Kakvi samo komentari, uzas. Fakat ljudi svasta pisu.Merhaba je napisao/la:Vrijeme ce pokazati kakav je fudbaler ovaj novi momak , ali trazimo nasu djecu i kad uprava vrati neko svoje odbjeglo dijete mi ga pljujemo? licemjerno zar ne ?
Bolje da smo doveli igraca ala Pozder pa da svi svrsavamo kako je dosla igracina, pa da ode za 2 mjeseca.

Brate , znaci rekao sam MI , znaci mi , ti , ja , peti , deseti ili jednostavno FAMILIJA ŽELJEZNIČAR. Odnosilo se na fb komentare...MocMahale444 je napisao/la:Malo bolje citati nije na odmet, ko ga pljuje ovdje? Imenuj nick.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
Ma ljudima je ruzno cuti,ako mogu tako reci, da smo doveli nekog iz nize lige. Malo se pretjeralo sa tim komentarima jer se psuje sve i svasta,ali takav je narod u BiH.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
**** , rane su jos friske pa ne mozes ljudima ni zamjeriti...
- MocMahale444
Prvi sam napisao da su komentari na fejsu bljak, nije proslo bilo ni 20 minuta kako su obj. A tamo je ludnica bila.Merhaba je napisao/la:Brate , znaci rekao sam MI , znaci mi , ti , ja , peti , deseti ili jednostavno FAMILIJA ŽELJEZNIČAR. Odnosilo se na fb komentare...MocMahale444 je napisao/la:Malo bolje citati nije na odmet, ko ga pljuje ovdje? Imenuj nick.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Neandertalac
- Kontakt:
Možemo se zahebavat ali pljuvati ne bi trebali. Malo odvadite hbga.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Lose vrijeme su izabrali da objave da ovaj dolazi. Da su ovo objavili nakon dva-tri zvucnija imena ne bi se takvi komentari pisali. Ovako rane su jos svjeze sto se tice kraja sezone i onda objave da dolazi nekog iz Prve lige pa se atmosfera dodatno narusi.
- plavousrcu
- Kontakt:
Zato sto smo od 20 utakmica u polusezoni to lako zakljucili u 3-4 utakmice koliko je odigrao.Virtu4l je napisao/la:Zašto je Crnov promašaj? Zaključili na osnovu 3-4 utakmice.
Na tim pripremama je igrao u prvoj postavi na prijateljskim protiv Jedinstva i Aluminija iz Slovenije te sa klupe protiv Kapošvara. Krajem tih priprema je otišao u Lokomotivu. Na polusezoni su ga poslali na posudbu Sesvete, te na kraju sezone napušta Hrvatsku i dolazi u Travnik. Prošlo ljeto bio na probi u Šibeniku ali očigledno nije zadovoljio. Ovo je sve što sam uspio o njemu naći.JUN 14, 2013
Željezničar počeo sa pripremama: Osimu se odazvalo 25 igrača
Na prvoj prozivci pojavili su se: Elvir Čolić, Josip Kvesić, Danijal Brković, Semir Kerla, Jadranko Bogičević, Rijad Bajić, Nermin Zolotić, Dženan Zaimović, Srđan Stanić, Elvis Karić, Vedran Kjosevski, Mirsad Ramić, Armin Hodžić, Vernes Selimović, Benjamin Čolić, Emrah Hasanhodžić, Velibor Vasilić, Sead Bučan, Nermin Jamak, Tomislav Tomić, Šaban Pehilj, Samir Bekrić, Eldar Hasanović, Damir Sadiković, Enis Sadiković.
A koju poziciju igra taj sto bi trebao sutra potpisati ?
U Sibenik on nije htio bez garancije da ce mu na vrijeme isplacivati placu i bonuse. U Lokomotivu je dosao sa 18.5 godina, kada i Lendric, kojeg su gurali dok ga nisu otjerali a Dzenan je se vratio u Bosnu jer nije imao stan u Sesvetama, vec u Zagrebu koji je placala Lokomotiva.
Sve ovo znam zato sto je moj sin tada igrao za Dinamo na Nike kupu, kao gost. Inace, i Plisek ga je htio voditi u Jihlavu.
Nisam njegov advokat, ali mislim da nasem Zelji moze puno dati.
Sve ovo znam zato sto je moj sin tada igrao za Dinamo na Nike kupu, kao gost. Inace, i Plisek ga je htio voditi u Jihlavu.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Hvala na info.ackeey je napisao/la:U Sibenik on nije htio bez garancije da ce mu na vrijeme isplacivati placu i bonuse. U Lokomotivu je dosao sa 18.5 godina, kada i Lendric, kojeg su gurali dok ga nisu otjerali a Dzenan je se vratio u Bosnu jer nije imao stan u Sesvetama, vec u Zagrebu koji je placala Lokomotiva.

Sinan kaze da ga je htjela angazovati Krupa.
- plavousrcu
- Kontakt:
Nisam siguran. Karijera njegova ide niz brdo. Mozemo se tjesiti, ali ako je bio kod nas i nije prosao, a onda lutao po nekakvim klubovima da bi dosao do Travnika nesto mu nedostaje. Ipak ne treba ga pljuvati i da hoce ovo lutanje prestati sa Zeljom i da on pokaze da svi ovi klubovi i njihovi treneri nisu imali pojma. Cuo sam i da je sklon povredama da je operisao koljeno?ackeey je napisao/la:U Sibenik on nije htio bez garancije da ce mu na vrijeme isplacivati placu i bonuse. U Lokomotivu je dosao sa 18.5 godina, kada i Lendric, kojeg su gurali dok ga nisu otjerali a Dzenan je se vratio u Bosnu jer nije imao stan u Sesvetama, vec u Zagrebu koji je placala Lokomotiva.
Kakvu ba pozitivu da zadnje 3 tekme ti igra Bekric u prvih 11,da ti protiv pitara izadje sastav koji nije nikad zajedno igro,da Kerla igra rukometa u 16,da nemozes Krupu pobjedit,da igrace zalibo tiku za Zelju,najveca posjeta u drzavi a oni se popisaju po nama,i vi hocete pozitivu vidi pitarcine koga nam dovodi,hose sa ovim u grupne faze ko koga ovdje zajebaje.Vidjecemo po posjeti jeli raji pun ku... a kolko vidim jest i do do grla.Navijaci pravi tribinu,daj podrsku idi u Krupu 1000 ljudi i on seta po terenu,nasamarat nista drugo ako ti se neigra mrs to je zakon.Trener fol krupan faca a nesmije Bekricu prismrdit.Bjezi ba sta hoses da im popusimo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Imam i ja neke info za ovog momka. Nije loš generalno, može igrati špica, lijevo i desno. Jako opasan kada krene prema golu, kao što Ackey reče može valjat. Bolje on nego kakav tarabić sa pet, šest milja plate.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 60 gostiju.