FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ima li neko ucinak ovog decka u prvoj liZi ? koliko utakmica odigro i golova?
20 -7 - 1Buffon1 je napisao/la:Ima li neko ucinak ovog decka u prvoj liZi ? koliko utakmica odigro i golova?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
20 poena, 7 asistencija i 1 skokRokoko87 je napisao/la:20 -7 - 1Buffon1 je napisao/la:Ima li neko ucinak ovog decka u prvoj liZi ? koliko utakmica odigro i golova?
0 turnovera, 3 ukradene i 2 bloka.arelinho je napisao/la:20 poena, 7 asistencija i 1 skokRokoko87 je napisao/la:20 -7 - 1Buffon1 je napisao/la:Ima li neko ucinak ovog decka u prvoj liZi ? koliko utakmica odigro i golova?
Ali, utjecaj na ekipu je fascinantan.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Prvi pik drafta haha. Pravimo europski Zeljeznicar. Za par godina cemo igrati grupnu fazu amin
- MocMahale444
Sta ja moj Muha znam, pa nisam ja uprava, nit bilo sta nit inisajder, obican sam navijac, prenosio sam sto sam nacuo, jbg ja sam kriv sto su propali igraci koju su se povezivali sa namaMocMahale444 je napisao/la:Neymare paša moj solidni, je li ovo bilo planski?

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- MocMahale444
Nisam te prozivao hljeba mi, par stvari si pogodio pa reko da slucajno nisi upucen u ovo boooommmmm pojacanje.Neymar11 je napisao/la:Sta ja moj Muha znam, pa nisam ja uprava, nit bilo sta nit inisajder, obican sam navijac, prenosio sam sto sam nacuo, jbg ja sam kriv sto su propali igraci koju su se povezivali sa namaMocMahale444 je napisao/la:Neymare paša moj solidni, je li ovo bilo planski?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Neymar ne fintaj nas vise hljeba ti.Cim najavis Ordagu dodje neki Zaim pu pu pu
Ako mi vjerujes rodjak mi je nekad igro za Travnik, i govori mi da bi mali trebo doci mislim nisam mu povjerovo, al kako god, jbg jasam reko da ide Kerla jel otiso jesam reko da je noga Stojanovicu bila je, nisam zadovljan kao ni vecina , Cenana treba nabit nogom sto prije sve mu ****MocMahale444 je napisao/la:Nisam te prozivao hljeba mi, par stvari si pogodio pa reko da slucajno nisi upucen u ovo boooommmmm pojacanje.Neymar11 je napisao/la:Sta ja moj Muha znam, pa nisam ja uprava, nit bilo sta nit inisajder, obican sam navijac, prenosio sam sto sam nacuo, jbg ja sam kriv sto su propali igraci koju su se povezivali sa namaMocMahale444 je napisao/la:Neymare paša moj solidni, je li ovo bilo planski?
@Buffon prodji me se hvala lijepo
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Ako mi vjerujes rodjak mi je nekad igro za Travnik, i govori mi da bi mali trebo doci mislim nisam mu povjerovo, al kako god, jbg jasam reko da ide Kerla jel otiso jesam reko da je noga Stojanovicu bila je, nisam zadovljan kao ni vecina , Cenana treba nabit nogom sto prije sve mu ****Neymar11 je napisao/la:Nisam te prozivao hljeba mi, par stvari si pogodio pa reko da slucajno nisi upucen u ovo boooommmmm pojacanje.Neymar11 je napisao/la:Sta ja moj Muha znam, pa nisam ja uprava, nit bilo sta nit inisajder, obican sam navijac, prenosio sam sto sam nacuo, jbg ja sam kriv sto su propali igraci koju su se povezivali sa namaMocMahale444 je napisao/la:Neymare paša moj solidni, je li ovo bilo planski?
@Buffon prodji me se hvala lijepo[/quote]
Nemoj brate Cenana vidis kako se za minutu dogovorio sa Dzenanom

Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- MocMahale444
Ko zna je li ovo bilo planski i s spiska kojeg je Slavko dostavio?
- Neandertalac
- Kontakt:
Sudeći po ovim snimcima s Jutjuba, mali razvaljuje. Napravi trzaj ovamo desno isto ko Tino-Sven.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Nisam ni ja zadovoljan sekunde vala dolaskom Zajmovića, ali eto kad je već došao nek pokaže ako šta zna i neka mu je sretno. Ja sam pesimističan yebiga, ali volio bih da me demantuje.
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Licemjernost na dijelu.
Svi svrsavali na Crnova i Zakarica,ispostavise se kao totalni promasaji.
Sad kad je dovden ovaj mali odma ga treba proglasiti invalidom jer ipak u tome smo najbolji
Ne znam kako do sad niste naucili da sacekate da se pokazu na terenu pa da onda komentarisete,ali eto,samo nastavite.
Svi svrsavali na Crnova i Zakarica,ispostavise se kao totalni promasaji.
Sad kad je dovden ovaj mali odma ga treba proglasiti invalidom jer ipak u tome smo najbolji
Ne znam kako do sad niste naucili da sacekate da se pokazu na terenu pa da onda komentarisete,ali eto,samo nastavite.
- MocMahale444
Nije tacno, slabo citas temu nemoj letit pred rudu, govorilo se o booommmmm pojacanju koji ima dnk-a potreban.
Normalno nista protiv malog sretno mu.
Normalno nista protiv malog sretno mu.
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 07 jun 2017, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
Momak ce pasti u depresiju kad procita sve komentare na fejsu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Skolovan je kod nas, to znaci da sigurno ima osnovni kvalitet. Cinjenica je takodjer, da od odlaska Odovica i donekle Mulalica, mladi igraci nisu dobijali priliku za dokazivanje. U slucaju da Zajmovic dobije priliku, ceka ga ogroman pritisak od strane navijaca, ustvari dezurnih pljuvaca.
Uglavnom dobro dosao nazad. Nek ti je sa srecom u ovom ozracu, koje je sve samo ne familijarno, kao sto je nekad bilo.
Uglavnom dobro dosao nazad. Nek ti je sa srecom u ovom ozracu, koje je sve samo ne familijarno, kao sto je nekad bilo.
- plavousrcu
- Kontakt:
Kako god saberem i oduzmem od Crnova i Zakarica se ne moze gore pokazati. Mlad je, sigurno zeljan dokazivanja. Mnogo srece momak i natopi sveti dres znojem, mani se kafana i nargila.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.