FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
hehhehe uopste to nisam pratio - ja stvarno mislio zensko ime a ono neki Hajr covjek....
selam
selam
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
e moj analiticaru,kako neki dan stavi onu pjesmu od jednog od clanova porodice Gegaj,ljudi me prozvali HajrijomPrdonja je napisao/la:cuj Hajrija.....

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

- kupus army
- Kontakt:
E jadna nam majka ako se na robiju budemo ugledavali,pa bolan navijaci reprezentacije bhf moraju kradom da dolaze na vas stadion,navijaci zelje,sarajeva koji pojedinacno dolaze na vas stadion da gledaju reprezentaciju isto tako moraju da kriju biljezja,ako se na takve treba da neko ugleda onda svaka cast 

Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Zar ti ne reče da ideš sa foruma, da ostavljaš nas neiživljene papke da se zavaravamo?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- kupus army
- Kontakt:
Ako si na mene mislio,ajd molim te nadji gdje sam ja nesto slicno tmoe napisao?
Nisam mislio na tebe majstore, nego na spammera iznad tebe.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Odmah te moram demantovati...kao prvo, ganjali legende??!!koje legende...a sto se tice toga da vi nikada ne biste uradili slicno, ja samo kazem daj Boze da se vi nikada ne nadjete u toj situaciji u kojoj smo mi bili, jer je na toj utakmici kulminiralo sve, i tu je najmanje bilo fudbala (Vedranovo ubistvo, nemar i lopovluk tadasnje uprave) i jos dosta stvari koje su uticale na raju, sto ja i danas ne opravdavam ali mogu razumjeti, ne moze ljudima vise pod kozu...tu utakmicu su MORALI dobiti, ne zbog 3 boda, vec zbog drugih, vaznijih stvari..zato ti ponavljam, niste bili u situaciji, i nemoj pricati tako...bparena je napisao/la: - ali niko se nemoze ugledati na skupinu navijaca koje bas Hordaski ruse svoj stadion i proganjaju svoje legende. Znam da ce vas oov iritirati, ali nije zlonamjerno Allahami - ovo samo da se sjetite sta ste u stanju uraditi svom gradu, svom Hasetu - stadionu i svom klubu. Tu nema opravdanja. Neku noc ste bili fenomenalni ali mi svoj hram necemo nikada rusiti.
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Nakon utakmice dobili ste veliki aplauz i ovacije od navijača Sarajeva...
"Da, tačno je da sam dobio veliki aplauz, što me je natjeralo na suze. Mi imamo jedan poseban odnos i kada sam otišao iz Sarajeva, uvijek su bili uz mene. Sinoć su pokazali da su pravi navijači bez, ali pohvalio bih i navijače Čelika za odlično navijanje", rekao je za kraj Semjon Milošević
pa covjek igra u Celiku, a prvo nas i samo nas hvali
Svaka mu cast !
"Da, tačno je da sam dobio veliki aplauz, što me je natjeralo na suze. Mi imamo jedan poseban odnos i kada sam otišao iz Sarajeva, uvijek su bili uz mene. Sinoć su pokazali da su pravi navijači bez, ali pohvalio bih i navijače Čelika za odlično navijanje", rekao je za kraj Semjon Milošević
pa covjek igra u Celiku, a prvo nas i samo nas hvali

Svaka mu cast !
Gigant je napisao/la:Odmah te moram demantovati...kao prvo, ganjali legende??!!koje legende...a sto se tice toga da vi nikada ne biste uradili slicno, ja samo kazem daj Boze da se vi nikada ne nadjete u toj situaciji u kojoj smo mi bili, jer je na toj utakmici kulminiralo sve, i tu je najmanje bilo fudbala (Vedranovo ubistvo, nemar i lopovluk tadasnje uprave) i jos dosta stvari koje su uticale na raju, sto ja i danas ne opravdavam ali mogu razumjeti, ne moze ljudima vise pod kozu...tu utakmicu su MORALI dobiti, ne zbog 3 boda, vec zbog drugih, vaznijih stvari..zato ti ponavljam, niste bili u situaciji, i nemoj pricati tako...bparena je napisao/la: - ali niko se nemoze ugledati na skupinu navijaca koje bas Hordaski ruse svoj stadion i proganjaju svoje legende. Znam da ce vas oov iritirati, ali nije zlonamjerno Allahami - ovo samo da se sjetite sta ste u stanju uraditi svom gradu, svom Hasetu - stadionu i svom klubu. Tu nema opravdanja. Neku noc ste bili fenomenalni ali mi svoj hram necemo nikada rusiti.
gigant nista se ne MORA - osim mrt - ako se nesto MORA - tu hajra nema - samo radom i jakom zeljom moze se sve dobiti... zelim vam uspjeh u tom smijeru...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
vi BHF ce te uvijek tako i ulazit na BP - na nasem hramu se necete napaliti tribina - u nasem gradu uvijek ce te znati ko je gazda - sto se tice nasih HZ i Manijaka - radi se intenzivno na tome da u skupinama i kako prilici ljudima dolaze na utakmicu repke - dobrodosli u Zenicu. Ti se ne zauzimaj i ne krij iza njih. Oni su svakim danom sve vise dobro dosli u Zenicu - ali vi necete raiti u Zenici ono sto radite na drugim stranama. Uzavreli grad zna postovat on ekoji poredaju stvari onako kako treba. HZ i M. - bujrum, - ovima pamet u glavu - cim prije tim bolje.kupus army je napisao/la:E jadna nam majka ako se na robiju budemo ugledavali,pa bolan navijaci reprezentacije bhf moraju kradom da dolaze na vas stadion,navijaci zelje,sarajeva koji pojedinacno dolaze na vas stadion da gledaju reprezentaciju isto tako moraju da kriju biljezja,ako se na takve treba da neko ugleda onda svaka cast
- kupus army
- Kontakt:
Provjeri molim te moje postove i vidjeces za koga navijam i kojoj grupi pripadam,apsulutno nikakve veze sa bhf-om nemam..
MI ZNAMO ZASTO I KAKO ...to je nasa licna stvar kao sto je tvoja licna stvar sto se to tebi nesvidja.... mi znamo sta smo uspjeli sa tim , i sta je bio cilj....kakve ba legende ganjali?*?? SMIJESNO ...mi smo zaganjalio one balerine koje jedu hljeb preko nasih ledja a na terenu cuvaju nogice ... sve u svemu .... dosta o ovome samo bezveze se tema kvari ... ZRNJSKI!bparena je napisao/la:Gigant je napisao/la:Odmah te moram demantovati...kao prvo, ganjali legende??!!koje legende...a sto se tice toga da vi nikada ne biste uradili slicno, ja samo kazem daj Boze da se vi nikada ne nadjete u toj situaciji u kojoj smo mi bili, jer je na toj utakmici kulminiralo sve, i tu je najmanje bilo fudbala (Vedranovo ubistvo, nemar i lopovluk tadasnje uprave) i jos dosta stvari koje su uticale na raju, sto ja i danas ne opravdavam ali mogu razumjeti, ne moze ljudima vise pod kozu...tu utakmicu su MORALI dobiti, ne zbog 3 boda, vec zbog drugih, vaznijih stvari..zato ti ponavljam, niste bili u situaciji, i nemoj pricati tako...bparena je napisao/la: - ali niko se nemoze ugledati na skupinu navijaca koje bas Hordaski ruse svoj stadion i proganjaju svoje legende. Znam da ce vas oov iritirati, ali nije zlonamjerno Allahami - ovo samo da se sjetite sta ste u stanju uraditi svom gradu, svom Hasetu - stadionu i svom klubu. Tu nema opravdanja. Neku noc ste bili fenomenalni ali mi svoj hram necemo nikada rusiti.
gigant nista se ne MORA - osim mrt - ako se nesto MORA - tu hajra nema - samo radom i jakom zeljom moze se sve dobiti... zelim vam uspjeh u tom smijeru...
UVJEREN SAM U POBJEDU ,TRECU U NIZU I ONDA INVAZIJA !
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Tesko nama ako nam Avdic bude prvi i jedini napadac u prvih 11, ako vec igrama sa jednim napadacem to bi trebao biti Jahovic jer je trenutno u dosta boljoj formi a i fizicki je bolje pripremljen a i Vucina bi trebao igrati mjesto Suljica, nije malac jos za prve postave 

- drajkula_zlo
- Kontakt:
dado83 je napisao/la:Tesko nama ako nam Avdic bude prvi i jedini napadac u prvih 11, ako vec igrama sa jednim napadacem to bi trebao biti Jahovic jer je trenutno u dosta boljoj formi a i fizicki je bolje pripremljen a i Vucina bi trebao igrati mjesto Suljica, nije malac jos za prve postave
ma vezze ti menas Suljic je perfektno odigrao utakmicu jest da ne moguce promasio ali boze moj znas li ti iz koje je on lige doso?????????pa bolan tu ja mogu igrat ...kantonalna liga 1 ...s obzirom za kolko je promijenio sredinu preko noci postao profesionalac ...juce igrao pred 10 ljudi danas pred 10 000 ljudi sta mislis da li je to lahko???za jahovica se slazem onaj avdic samo pegla i gubi lopte nista drugo a trci ko konj...
Avdic puno radi,tj mozda i najvise pretrci ali nema ga gdje treba tj na mjestu gdje ce gol zabiti,on trci lijevo desno ali nije to to...inace respect za ono kad je Suljic fulio,Avdic mu je odma prisao i zagrlio ga,ohrabrio momka...ali mislim da Jahovic treba dobiti prednost ispred njega
Lede nece igrati,povrijedio se,nece trenirati 15-tak dana...opet cemo morati krpiti lijevi bek,gdje bi mogao biti veliki problem jel je na drugoj strani Rizvanovic koji je itekako brz sto bi moglo stvoriti dosta problema na toj nasoj lijevoj strani
P.S. Brazilac potpisao
Lede nece igrati,povrijedio se,nece trenirati 15-tak dana...opet cemo morati krpiti lijevi bek,gdje bi mogao biti veliki problem jel je na drugoj strani Rizvanovic koji je itekako brz sto bi moglo stvoriti dosta problema na toj nasoj lijevoj strani
P.S. Brazilac potpisao
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ovdje stvarno pocinje valjanje gluposti.... necu komentarisati ni tekmu, ni suzavac, ni rusenje stadiona....vec mi samo upada u oci podrska reprezentaciji.... da zavrsimo sa tim jednom za sva vremena...HZ su navijaci FK Sarajevo i bodre samo njega i nikog vise.... mi nemamo kao grupa nista sa reprezentacijom i ta mjerenja ko je vise za repku ko manje su smijesna.... ovdje se spominje niko ne smije doci na BP jer robijasi vode sve pa kad bi HZ i Manijaci bili na kosevu da vidim ko bi sta smio raditi..... jednostavno da podvucem mi bodrimo FK Sarajevo i nemamo veze sa repkom idemo pojedinacno na nju i tako je bodrimo...jer repka ima svoje navijace a to su bhf... toliko...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Aner Kasapovic - Neka mu je vjecni rahmet...neda_TM 87 je napisao/la:„Dvadesetog avgusta, 2005. godine, bio je dan kao i svaki drugi...Ljudi su hodali, ispijali kafe, ljubili se na Vilsu, svađali preko telefona, cugali, išli na more...Vječni dječaci sa plavim šalovima, krenuli su put Zenice...Jedan se nikada nije vratio... Aner Kasapović.
Nisam ga poznavala. Štaviše, on i ja ne navijamo za isti klub. Ali, kao da je tada bilo bitno teče li nam žilama "plava" ili "bordo" krv. Tog dana smo svi bili ljudi. I žalili kao nikada do tada. Tog dana je jedno plavo srce otišlo u visine sa juga. I tu i ostalo...Neka mu je vječni rahmet...
Četvrtog oktobra, 2009. godine, bio je dan kao i svaki drugi...Sunce je izvuklo vani sve što hoda. Ona teta što prodaje novine pred Tržnicom bila je na svom mjestu. Miljacka je tekla, studenti su ispijali kafe po "Štrosi" i ponosno stavljali indekse na sto. Kako to već biva... Vječni dječaci sa bordo šalovima krenuli su put Širokog Brijega. Jedan od njih se nikada nije vratio...Vedran Puljić. Neka mu je pokoj duši...
I sada tek znam šta znači voljeti svoj klub. Voljeti ga srcem i dušom...do groba.
Za vječne navijače, za male, velike ljude...Bili oni bordo ili plavi...Večeras ćemo za njih voljeti... RIP.“
Vedran Puljic - Neka mu je pokoj dusi....
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
To je taj momak

Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
kazu da je momak totalno nespreman zato je i MV trebalo toliko da potpise s njimTarpi do bagro je napisao/la:To je taj momak![]()
![]()
![]()
![]()
Pa dobro ovdje je vec 5 dana(mislim) jos jedno 15 dana nece igrati tj propustit ce Banovice ,sasvim dovoljno da vrati kolko tolko fizicku spremu...bitno je da zna igrat 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".