Sheyi je napisao/la:thulkazal je napisao/la:Kad mu doktor Karabeg uradi terapiju liposukcije i ugradi implant, ima da leti ko nov
E Bosno, zemljo moja...
Pa ima li gdje u svijetu, u nekoj reprezentaciji, da glavnom doktoru zanimanje/specijalizacija bude estetska hirurgija i da on vodi brigu o sportskim povredama mišića, ligamenta etc... ???????????????????
I onda mi kaže neko gledaj reprezentaciju i što te više ne zanima... Ma nemam ja više volje za to!
Pa nije bravar, ne odustaj odmah

Nije sve tako crno
Za nekoga ko je specijalist plastično-rekonstruktivne hirurgije podrazumijeva se da ima anatomiju ljudskog tijela u malom prstu i da zna uočiti bilo kakvu nepravilnost/povredu i procijeniti da li igrač može ili ne može i slično.
Uočiti bilo kakvu nepravilnost/povredu i procijeniti da li igra može ili ne može i slično može i student medicine, ali nije u tome stvar, doktor kluba/reprezentacije mora biti obučen da se stara o svakom aspektu zdravlja kompletnog tima. Znači od prehrane, do intenziteta treninga pa na dalje. Zašto bi inače i postojala sportska medicina kao specijalizacija? Od hirurga na terenu jedino ima prava da bude ortoped. Za rehabilitaciju specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije.
Znači ljekarski tim treba da čine: specijalista sportske medicine, specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije, i specijalista ortoped.