FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bravo Dusane! Jos tri god na Kosevu!
- bordoakapitar
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Fakat[emoji1]ThrillerHz je napisao/la:Hotic i Husaric + Husejinovic i Hrustemovic, neko prokletstvo slova H oko naseg kluba
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Pohvale za ovaj potez!
-
- Kontakt:
Đe nam je brat PitarBordo, da nije prešo u vezne igrače?
Pouzdana, a Husara je dobio karinu.Pitar1946 je napisao/la:kinosvra je napisao/la:Hodzic ostaje na kosevu naredne 3 godine.
odkud ta informacija ????
U 18h je prozivka.
Zadnja izmjena: kinosvra, dana/u 07 jun 2017, 13:13, ukupno mijenjano 1 put.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Gospoda!r3m1 je napisao/la:https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/il ... ovore/3912
Koliko sam mogo skontat, rustem more ic, a supcicu s mgr-om majku kroz majku....

Jos ado i amer da sarnu, pa da bude golden shower po demiru exclusiva i po svim portalima sda prcije....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
hvala buraz na informacijikinosvra je napisao/la:Pouzdana, a Husara je dobio karinu.Pitar1946 je napisao/la:kinosvra je napisao/la:Hodzic ostaje na kosevu naredne 3 godine.
odkud ta informacija ????
U 18h je prozivka.
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Uvijek korak ispred portalakinosvra je napisao/la:Hodzic ostaje na kosevu naredne 3 godine.

Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Hoće li sad ovi što su pisali da Hodžić prelazi kod kona da brišu članke? Fuj smradovi.
4.10.2009.
Mislim da u odbrani nećemo ništa mijenjat u odnosu na prošlu sezonu.
Sa ovim Dušanovim ostankom koji me mnogo obradovao, uz Novakovića i Mihojevića, odbrana je najbolja u ligi. Na lijevom beku rotirat Ivetića i Bekića i trebalo bi biti dovoljno. Uz naravno Bokija na golu.
Sad ove ostale pozicije, nigdje nismo upotpunosti popunjeni. Ni prva postava, ni klupa. Pogotovo klupa koje nismo imali prošle godine.
Sa ovim Dušanovim ostankom koji me mnogo obradovao, uz Novakovića i Mihojevića, odbrana je najbolja u ligi. Na lijevom beku rotirat Ivetića i Bekića i trebalo bi biti dovoljno. Uz naravno Bokija na golu.
Sad ove ostale pozicije, nigdje nismo upotpunosti popunjeni. Ni prva postava, ni klupa. Pogotovo klupa koje nismo imali prošle godine.
Bravo Valentine.
Jel nam se to catakovic vraca sa pozajmice ??
-
- Kontakt:
Pohvale za produžetak ugovora Hodžiću, sve pohvale i za izlazak u javnost nakon situacije sa Crnkićem i Rustemovićem. Tako se radi.
Boki, Marko, Kova, Novaković, Hodžić, Ivetić, Kuzmanović, Hadžić su ovom trenutku jedini vrijedni Sarajeva
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: bvsic, DzemoSmjecanin, Hajdeee i 29 gostiju.