PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MocMahale444
Re: PL prepucavanja
No green light on juris
polako sve je pod kontrolom.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
@Medikament, sljedece sedmice aBd, mogli smo kakve kaHve popit' da nije mubarek mjesec, zarad medjususjedskih odnosa, bar nedje u Buca city-u 
Ovima sto pozivaju na juris, podsjetnik da samo Muhonijeve instrukcije slusamo !!!

Ovima sto pozivaju na juris, podsjetnik da samo Muhonijeve instrukcije slusamo !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MocMahale444
Tako je druzebelosevic28 je napisao/la:Ovima sto pozivaju na juris, podsjetnik da samo Muhonijeve instrukcije slusamo !!!

Odaziv i potvrda su ekstra, ma koliko se klali i krvili ovdje kad je pitanje obraza svete teme , to je za pohvaliti.
Tuzlaci slabi jedino to se nisam nadao od njih, znam da su Boze sacuvaj inace

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo drugoMocMahale444 je napisao/la:Tako je druzebelosevic28 je napisao/la:Ovima sto pozivaju na juris, podsjetnik da samo Muhonijeve instrukcije slusamo !!!pazljivo birane i ciljane mete.
Odaziv i potvrda su ekstra, ma koliko se klali i krvili ovdje kad je pitanje obraza svete teme , to je za pohvaliti.
Tuzlaci slabi jedino to se nisam nadao od njih, znam da su Boze sacuvaj inaceovaj put mirni ili mene mrze.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MocMahale444
Nemam ja nista protiv njih, pisao sam vec kako sam ih spasio na vrelu bosne 1996 kunem se u zivot, da smo bili papci bilo bi belaja ali mi nismo levati nego raja.MortemHz je napisao/la:Ovo drugoMocMahale444 je napisao/la:Tako je druzebelosevic28 je napisao/la:Ovima sto pozivaju na juris, podsjetnik da samo Muhonijeve instrukcije slusamo !!!pazljivo birane i ciljane mete.
Tuzlaci slabi jedino to se nisam nadao od njih, znam da su Boze sacuvaj inaceovaj put mirni ili mene mrze.
Ze 3 od 3
Tz 0 od 5
pitari 5 od 7
moja boja 4 od 4
Mo 1 od 2 ( Rigo hoce da donira nece s rajom, onaj siroki1996 je bio tacan

Zalutala 2 diverzanta, kaze samo javi forum treba fana tiho nesto nema muvmenta.

1 gost koji ce sve zapisati i sabrati stetu i points.
Bez psovki i naravno s Bujrumom, necemo banova ali kad se najmanje nadaju. Nije Serlok zaboravio sta su sve pisali protiv nas i nazivali nas pogrdnim imenima bez sankcija.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
zna se ko kosi a ko vodu nosi na forumu, udarna ekipa-pitari 

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MocMahale444
Nije bas tako vasa 2 najjaca igraca su se povukli (postujemo to, necemo nikoga moliti ima nas) evo dok sam napisao predhodni post jos jedan se dobrovoljno javio, vidis da smo mi 4 od 4, znaci 4 pozvao i 4 se javila odma ( neke nisam zvao oni su za suprise tu ako se potrefe). Vi ste isto za respekta vintajjjjjj.FrancescoTotti je napisao/la:zna se ko kosi a ko vodu nosi na forumu, udarna ekipa-pitari
Druze Tito mi ti se kunemoooo

Ne mogu upratit od svoje muke

A ocel bit sta na sake???
Reko sam ti Muho da računaš na mene, a i babuka sr tek vratio
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Pljuvaci i reketasi sa Koseva.... je l vas stid?.... jadne igrace plasite, udarate, prijetite im a sve zbog toga jer vam nisu htjeli dati cvaju za djoju... fuj... dno dna od, rekao bi navijaca, ali FK Dajem Guz.u svakom rezimu Sarajevo nema navijaca, tako da ce ostati samo na ovo dno dna...
Crnkicu, Kadusicu i Rusteme vi ste FK Sarajevo, a ne oni narkomanski reketasi koji im igraci moraju davati za djoje... vi ste Pape, Husref i Paja ove generacije... vi ste legende... a ne oni koji sebe nazivaju, ali samo nazivaju, navijacima...
Crnkicu, Kadusicu i Rusteme vi ste FK Sarajevo, a ne oni narkomanski reketasi koji im igraci moraju davati za djoje... vi ste Pape, Husref i Paja ove generacije... vi ste legende... a ne oni koji sebe nazivaju, ali samo nazivaju, navijacima...
- Evolution87
- Kontakt:
Eno oni tamo imaju temu NBA prepucavanja, trebali bi i njih malo u red dovesti.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Kompromis je napisao/la:Pljuvaci i reketasi sa Koseva.... je l vas stid?.... jadne igrace plasite, udarate, prijetite im a sve zbog toga jer vam nisu htjeli dati cvaju za djoju... fuj... dno dna od, rekao bi navijaca, ali FK Dajem Guz.u svakom rezimu Sarajevo nema navijaca, tako da ce ostati samo na ovo dno dna...

Kakav bolid,jbt kakav bolid.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Pao si ispod 50 dnevno,tanko brate tanko,da nisi bio bolestan sta.Penaltiky je napisao/la:Reko sam ti Muho da računaš na mene, a i babuka sr tek vratio

FK SARAJEVO.
-
- Kontakt:
Prosjek mu pedeset postova dnevno.. Koliko samo nezanimljiv zivot moras imati za takvo nesto..
Životni saputnik! 1921
eh da je bogdo zdravlja...
- Neandertalac
- Kontakt:
Sta ovo niko ne ispostova piksija!? 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- MocMahale444
Ko mu je dao green light, to se radi planski ne grlom u jagode.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.