FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Bordomen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bordomen » 06 jun 2017, 22:36

Evolution87 je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:Sezona 2029/2030, veznjak došao na Koševo na prozivku :tokralju:
Hrustemovicev mali :kafa:

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :tokralju:
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 06 jun 2017, 22:48

SiouxLukavac je napisao/la:Sezona 2029/2030, veznjak došao na Koševo na prozivku :tokralju:

Hahahahh, a Saidov na klupi :mrgreen:

Unknown2
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Unknown2 » 06 jun 2017, 22:49

http://sportsport.ba/bh_fudbal/crnkic-s ... evo/240033

"Nermin se više neće vraćati u Sarajevo. Boji se za svoju sigurnost nakon prijetnji koje je dobio nakon utakmice protiv Širokog. Cijeli slučaj ćemo predati UEFA-i i FIFA-i ukoliko bude potrebe za to", rekao je, između ostalog, za SportSport.ba Hotić.

:lol:

Nek ide u ...

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 06 jun 2017, 22:49

Eto, rijesena dilema Crnkic Nermin. :mrgreen:

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 06 jun 2017, 22:50

SiouxLukavac je napisao/la:

Hahahahh, a Saidov na klupi :mrgreen:
Deba mali, jede krofnu, a neće na gol. :D

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 06 jun 2017, 22:55

Joj sad kad Joker krene da psuje, Hilmo nemoj da brises postove da pregledam ujutru kad ustanem. :lol:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 jun 2017, 23:04

Sarajlijica1946 je napisao/la:Joj sad kad Joker krene da psuje, Hilmo nemoj da brises postove da pregledam ujutru kad ustanem. :lol:
Majke mi moje, taman krenuo da psujem, vidim ovaj post! Sad ću se iskontrolisati. :lol: A preplašenom Crnkiću želim što kraću karijeru i sve najgore kao i smradu koji ga zastupa.
Bahati, bahati Željkan!
1946

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 06 jun 2017, 23:07

Hebo majku, nikakvih mahalskih, pa ubi me ovo iščekivanje... Do sad su se bar bugari spominjali, a sad niko ništa. :hmmmmm:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 06 jun 2017, 23:07

Ne dati mu raskid, placati da go isteka ugovora! Smrad jedan obicni i on ovaj neokupani menadzer, sjeme im **** obojici
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Chlan
Kontakt:

Post Postao/la Chlan » 06 jun 2017, 23:16

joker90 je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Joj sad kad Joker krene da psuje, Hilmo nemoj da brises postove da pregledam ujutru kad ustanem. :lol:
Majke mi moje, taman krenuo da psujem, vidim ovaj post! Sad ću se iskontrolisati. :lol: A preplašenom Crnkiću želim što kraću karijeru i sve najgore kao i smradu koji ga zastupa.
Joker, mi smo ba jadovi, mi smo krivi, sa nama se igra kako ko hoće. Čuj neće se pojaviti, i ne treba, ali zato bi meni sjedio kući godinu dana. Neka mu menadžer preda i u Strazbur ali bi ga suspendovao dok se ne završi proces. Mada poznavajući nas mi ćemo mu dati papire jer mi smo merhametli. Zato i nije čudo da se razni menadzercici igraju sa nama. Naši u upravi razgovaraju o produzenju ugovora kada isti istekne, a ne godinu prije isteka, potpisuju neke ugovore 1+2 kao da je nes kafa. Mi smo drug krivi, niko drugi. Vide jadovi da mogu pa i rade što rade. Klub je iznad svega, iznad Duljevica, Crnkica, Bekica, Radovaca i svih ostalih, e kada nije klub iznad desava se ovo.
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.

Inspiracija
Kontakt:

Post Postao/la Inspiracija » 06 jun 2017, 23:18

Treba malom stravu salit

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 06 jun 2017, 23:21

Jedna oprostajna za Crnkica - sagni nam se svima a i tvoj sticenik moze da ti se pridruzi! Niko nije iznad kluba! Nisi zasluzio da igras poslije ispada tvog degena, ispad koji si ti presutio tj odobravao. Vec nakon toga ti si bio za tribina i sto brat gore pise ja bih te stavio na tribine do kraja ugovora da truhnes nesposobna stoko! Ne odobravam bilo kakvo vrijedjanje igraca ali ako sebi neko daje za pravo da se stavi iznad kluba samo je jedne stvari vrijedan, da mu se kaze MRS! Ne iz kluba, nego na tribine da truhnes!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 jun 2017, 23:23

Chlan je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Joker, mi smo ba jadovi, mi smo krivi, sa nama se igra kako ko hoće. Čuj neće se pojaviti, i ne treba, ali zato bi meni sjedio kući godinu dana. Neka mu menadžer preda i u Strazbur ali bi ga suspendovao dok se ne završi proces. Mada poznavajući nas mi ćemo mu dati papire jer mi smo merhametli. Zato i nije čudo da se razni menadzercici igraju sa nama. Naši u upravi razgovaraju o produzenju ugovora kada isti istekne, a ne godinu prije isteka, potpisuju neke ugovore 1+2 kao da je nes kafa. Mi smo drug krivi, niko drugi. Vide jadovi da mogu pa i rade što rade. Klub je iznad svega, iznad Duljevica, Crnkica, Bekica, Radovaca i svih ostalih, e kada nije klub iznad desava se ovo.
Sve se slažem i potpisujem. Pokušao bih ovom smradu što više zagorčati život. Ono se nešto fol boji, kud mu nisu koljena ispalijali nakon promašaja u Lištici, **** mu materina pogana! Sad vidiš što sam ja shizofreničar, a i kako neću biti za kog navijam.
Bahati, bahati Željkan!
1946

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 06 jun 2017, 23:25

Neka ide! I neka povede sa sobom jos onu dvojicu emocionalno i psihicki potrosenih debila :puke:
A i ovi nasi dozvolili da nas hebe kako ko stigne i ucjenjuje od igraca do menadzera,bjezi ba!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 06 jun 2017, 23:25

joker90 je napisao/la:
Ne vrijedi brate. :thumbup:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 06 jun 2017, 23:26

Kakvi pritisci za free papire. Strasno! Ne dati mu papire ni pod razno!!! Ima da nazulja guzu na tribini, ako nece menadzer da mu nadje Klub koji ce platiti papire.
Da Bog da mu prisjelo, mislim na menadzera ovog.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 06 jun 2017, 23:34

al cuj on ce UEFI predati slucaj, tacno se vidi da je pripadnik plavo bijele filozofije. Zakucati crnkica na zapad do kraja sezone i pucati penale na platu, samo mi pod razno mu davati slobodne papire. Ili jos jednostavnije nek plati za raskid.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 06 jun 2017, 23:35

muhamedhulk je napisao/la:Kakvi pritisci za free papire. Strasno! Ne dati mu papire ni pod razno!!! Ima da nazulja guzu na tribini, ako nece menadzer da mu nadje Klub koji ce platiti papire.
Da Bog da mu prisjelo, mislim na menadzera ovog.
Sve si rekao sto i ja mislim ... cime se ljudi sve sluze fuj :puke:
Kontaju namazani.... ja bi ih naguzio u inat.... **** seljino :puke: mather mu njegovu ...
Ogadi mi i Crnkica cim on ovo ne demantuje znaci zajedno su u ovim gnusnim taktikama :puke: :puke:
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 06 jun 2017, 23:36

imamo mi raje i u dijaspori nek se i oni malo iskusaju u zaszastrašivanju
1946

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 06 jun 2017, 23:37

Ma ovo sa Crnkicem smrdi nesto, fol neko ga napao, sve bi povjerovao da mu menadzer nije ljakse i da prije mjesec-dva nije izjavio da napusta Sarajevo. Nazalost ali cini mi se da je ovo sve vec isplanirano ranije samo da dobije papire, sad ga klup treba kazniti( vjerovatno postoji neka kazna) zbog lazi koje je iznio njegov menadzer o plati. A UEFA jedva ceka da im se pozale.
Gotivio sam ga ispocetka kad je tek dosao, djelovao mi je kao neko ko bi mogao napraviti nesto vise i bio je dobro krenuo ali sad nek se prepada po Madarskim i Moldavskim ligama.
Sarajevo iznad svih. :bih:
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mnon46 i 25 gostiju.