NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Svaštara a.k.a. NBA prepucavanja

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Zamolit ću vas po zadnji put da ta prepucavanja i nadj.ebavanja premjestite na chat, temu prigodnu za takve gluposti.
Sta je bit svastare nego prepucavanja oko nba? I to samk Kobejeve postove ostavio 

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ima ovdje ljudi kao ja koji 90% pisu samo na NBA, nisam chat otvorio, a kamoli pisao. A prepucavanja su ok, kada su sa nekom mjeromEpidaurus je napisao/la:Zamolit ću vas po zadnji put da ta prepucavanja i nadj.ebavanja premjestite na chat, temu prigodnu za takve gluposti.

Jer su, pazi ovo sad, to postovi koji su jedini prikladni za ovu temu, koliko god da je ta lista koju je objavio meni lično smiješna. Ti si već bio opominjan za trollanje i spamanje kao i @Besic, a nastavili ste istim tempom. Sad idi na chat pa ismijavaj mene il koga već tamo, očito ti je ovaj forum jedini smisao u životu.Sarmelino je napisao/la:Sta je bit svastare nego prepucavanja oko nba? I to samk Kobejeve postove ostavio
@Kobe
Ne mislim na tebe, znamo svi dobro ko ovdje spama i trolla najviše. Nadam se da će ih @Monolog konačno uklonit.
Mene na nba od opomene Mone skoro i nema,a kad sam tu ovdje pisem. Nema potrebe za izmisljanjem o nekom spamu.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Previse se ozbiljno shvata forum.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
AKo se pod prepucavanjem misli na ozbiljne rasprave o igracima, timovima, ko je bolji i ciji je veci, a ne da covjek udje citati izdrkotine balavurdije kao na chatu, onda to jest smisao svastare.
Mene niko nije opomeno, a i korektan sam forumaš
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Pa jes to, al ova dvojica prečesto naprave chat od svake teme, i razumljivo je da to neke opravdano frustrira, koji forum shvataju forumom jel.Jeftha je napisao/la:Previse se ozbiljno shvata forum.
Daleko je ovaj forum od neke ozbiljnosti kakvu je imao prije 5 6 godina, al svejedno se previše dopušta
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Besic nije ni bio aktivan prije nego sto su postovi obrisani nego Kawhi,Jeftha i ja. I to ja jos sa BBom o predictoru pricaoBrokula je napisao/la:Pa jes to, al ova dvojica prečesto naprave chat od svake teme, i razumljivo je da to neke opravdano frustrira, koji forum shvataju forumom jel.Jeftha je napisao/la:Previse se ozbiljno shvata forum.
Daleko je ovaj forum od neke ozbiljnosti kakvu je imao prije 5 6 godina, al svejedno se previše dopušta

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Večeras ne mijenja pravilo da to stalno radite. Kažem opet meni ne smeta. Al da imate starog Monologa, ne bi sastavili sedmicu na forumuSarmelino je napisao/la:Besic nije ni bio aktivan prije nego sto su postovi obrisani nego Kawhi,Jeftha i ja. I to ja jos sa BBom o predictoru pricaoBrokula je napisao/la:Pa jes to, al ova dvojica prečesto naprave chat od svake teme, i razumljivo je da to neke opravdano frustrira, koji forum shvataju forumom jel.Jeftha je napisao/la:Previse se ozbiljno shvata forum.

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
A one pune 3 stranice spamanja na temi NBA finala ćemo zaboravit jel ? Pavite se vi ludi, nije problem nikakav al kad se jedan @Donnie konstantno žali na vas par onda znate dobro da ste pretjerali do zla Boga.
I neko dođe i priča protiv ovog tima

Pa Curryeve povrede omogućile to.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ono kad nas je Mono upozorio? Da,to je fer. Od tad nista,ali eto nek ti bude. Kad smo ti nas 3-4 preci od cirkusa na finals temi zadnjih 15 stranica,its ok.Epidaurus je napisao/la:A one pune 3 stranice spamanja na temi NBA finala ćemo zaboravit jel ? Pavite se vi ludi, nije problem nikakav al kad se jedan @Donnie konstantno žali na vas par onda znate dobro da ste pretjerali do zla Boga.

-
Portland

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- BernardBarnjak
- Kontakt:
20. Boston 

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Baš si hejterLillard je napisao/la:Pa Curryeve povrede omogućile to.
Realnost. Na pickovima svaka čast, al da je Curry bio zdrav ne bi oni mogli dovest Duranta.Brokula je napisao/la:Baš si hejterLillard je napisao/la:Pa Curryeve povrede omogućile to.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
A titula i 73 pobjede, ništaLillard je napisao/la:Realnost. Na pickovima svaka čast, al da je Curry bio zdrav ne bi oni mogli dovest Duranta.Brokula je napisao/la:Baš si hejterLillard je napisao/la:Pa Curryeve povrede omogućile to.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.