I sam podržavam odlazak Tuchela, ali da ga zamijeniš sa Boszom

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Meni se cini da on nije dosao do finala LE sa Ajaxom, ne bi ga ni Darmstad uzeo za treneraBundesliga je napisao/la:Potpuno nejasan potez uprave Dortmunda, ovo je da budem blag jer bi ovdje termin glup bolje pristajao.
I sam podržavam odlazak Tuchela, ali da ga zamijeniš sa Boszom![]()
Jbg, ja bih iskreno volio da Dortmund krene dovoditi i ozbiljna trenerska imena jer uz fudbalsku filozofiju treba i dokazan trener.kraljttbvb je napisao/la:Valjda niko drugi nije htio, a Tuhela se vec bili rijesili...
Da nije Zidane osvojio ligu prvaka u prvoj sezoni dali bi mu otkaz pa ne bi ni ovogodisnjukraljttbvb je napisao/la:[
Meni se cini da on nije dosao do finala LE sa Ajaxom, ne bi ga ni Darmstad uzeo za trenera![]()
Lik ima zavidnu karijeru, trenirao po Holandiji i u Izraelu![]()
Valjda niko drugi nije htio, a Tuhela se vec bili rijesili...
Ayax je veći klub i od Intera, Juventusa i Uniteda po broju osvojenih LP, pa ova premisa u kombinaciji sa više evropskog iskustva od Kloppa i Tuchela neminovno vodi osvajanju LP iduće sezone. Dobro je to Watzke odvagao.adnan24 je napisao/la:
Ajax je veci klub od Mainza...Bosz ima vise europskog iskustva od Kloppa i Tuchela u istoj situacji
Onda gomez ide definitivno,nadam se kod nas iako je on to odbacio jer zeli biti spreman za rusijuFRANK RIBERY je napisao/la:William i Dimata u Wolfsburg vec ove sedmice. Eventualna zamjena za Gustava mogao bi biti Krychowiak.
Gnabry definitivno ide prema Hoffenheimu, cak je i Max Mayer u kombinacijama.
bezveze opet spinujes...samo gluposti pises. Nije bitno koliko imaju titula,bitno je da su trenutno institucija za jedan Mainz...mnogo veca ocekivanja,mnogo veci pritisak. Dok ajax igra finale europske lige ,mainz ispada u kvalifikacijama za isto takmicenje tako da sumnjati u Bosza jer je trenirao Ajax i nema bas logike,bar ne kad su ti prethodna 2 trenera dosla iz Mainza.opel je napisao/la:
Ayax je veći klub i od Intera, Juventusa i Uniteda po broju osvojenih LP, pa ova premisa u kombinaciji sa više evropskog iskustva od Kloppa i Tuchela neminovno vodi osvajanju LP iduće sezone. Dobro je to Watzke odvagao.
Obzirom da prosle godine nije uzeo ni titulu, nakon poraza u finalu LP bi vjerovatno dobio noguadnan24 je napisao/la:Da nije Zidane osvojio ligu prvaka u prvoj sezoni dali bi mu otkaz pa ne bi ni ovogodisnjukraljttbvb je napisao/la:[
Meni se cini da on nije dosao do finala LE sa Ajaxom, ne bi ga ni Darmstad uzeo za trenera![]()
Lik ima zavidnu karijeru, trenirao po Holandiji i u Izraelu![]()
Valjda niko drugi nije htio, a Tuhela se vec bili rijesili...![]()
Ajax je veci klub od Mainza...Bosz ima vise europskog iskustva od Kloppa i Tuchela u istoj situacji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.