NBA chat/svastara/prepucavanja

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Jeftha
Kontakt:

Re: Svaštara

Post Postao/la Jeftha » 06 jun 2017, 19:09

alemsa je napisao/la:
Jeftha je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:Jalen i Chuck su najnormalniji od tih novinara.

Btw Horry jučer rekao da je Akeem 20 puta bolji od Duncana. Alem se negdje dira. :rol:
Da je toliko dobar pobijedio bi Jordana.
Nisu se sastali, sastali bi se '95e da Jordan nije ispo od Orlanda koje su Rakete pomele.
Cekaj malo, zar nije Jordan izbacivao sve redom?
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 06 jun 2017, 19:16

Jeftha je napisao/la:
alemsa je napisao/la:
Jeftha je napisao/la: Da je toliko dobar pobijedio bi Jordana.
Nisu se sastali, sastali bi se '95e da Jordan nije ispo od Orlanda koje su Rakete pomele.
Pa ispali su te sezone od Orlanda kad se vratio, onda su slijedece sezone dobili Orlando sa Rodmanom, onda je shaq otiso

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 06 jun 2017, 19:17

alemsa je napisao/la:
Jeftha je napisao/la:
alemsa je napisao/la: Nisu se sastali, sastali bi se '95e da Jordan nije ispo od Orlanda koje su Rakete pomele.
Pa ispali su te sezone od Orlanda kad se vratio, onda su slijedece sezone dobili Orlando sa Rodmanom, onda je shaq otiso
Znači nije mogao bez Rodmana?

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

filip13

Post Postao/la filip13 » 06 jun 2017, 19:23

Jeftha je napisao/la:
alemsa je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:Jalen i Chuck su najnormalniji od tih novinara.

Btw Horry jučer rekao da je Akeem 20 puta bolji od Duncana. Alem se negdje dira. :rol:
Da je toliko dobar pobijedio bi Jordana.
Cekaj malo, zar nije Jordan izbacivao sve redom?[/quote]
:mrgreen:

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 06 jun 2017, 20:07

Bullsi sa Rodmanom bi izbacili sve ekipe jer defanzivno su prejaki , ali bez Rodmana ja bih tipovao ha Hakeema u finalu ;)

Maxwell i Payton jsu najvise smetali Jordanu u najboljim godinama , ne da ga zaustave ali sigurno uspore, samo sto je George Karl bio glup pa tek shvatio to nakon 3-0 :roll:

Tako da niko ne bi mogao cuvati Hakeem-a , a Pipen sad nije neka zvjer da ga se moze zasutaviti.

11.-14. - Shaq - Duncan - West - Baylor - cisto vrijedno spomena her ije grijeh staviti nekoga u top 10
10. LeBron - Freak of nature but played on Superteams in weak EAST conf his whole career
9. Oscar
8. Hakeem
7. Russell
6. Bird
5. Kobe
4. Magic
3. MJ
2. Wilt - God like numbers no one else has come close to
1. Kareem - Won on EVERY level, HS, NCAA, NBA

filip13

Post Postao/la filip13 » 06 jun 2017, 20:13

Kobe Bryant je napisao/la:Bullsi sa Rodmanom bi izbacili sve ekipe jer defanzivno su prejaki , ali bez Rodmana ja bih tipovao ha Hakeema u finalu ;)

Maxwell i Payton jsu najvise smetali Jordanu u najboljim godinama , ne da ga zaustave ali sigurno uspore, samo sto je George Karl bio glup pa tek shvatio to nakon 3-0 :roll:

Tako da niko ne bi mogao cuvati Hakeem-a , a Pipen sad nije neka zvjer da ga se moze zasutaviti.

11.-14. - Shaq - Duncan - West - Baylor - cisto vrijedno spomena her ije grijeh staviti nekoga u top 10
10. LeBron - Freak of nature but played on Superteams in weak EAST conf his whole career
9. Oscar
8. Hakeem
7. Russell
6. Bird
5. Kobe
4. Magic
3. MJ

jesi cuo za dumarsa?

PaskalHens
Kontakt:

Post Postao/la PaskalHens » 06 jun 2017, 20:13

Čija je ovo lista? Mora Duncan tu negdje oko Kobija se ugurat. Ispred Birda recimo.
Viva la France, as they say in Rome.

filip13

Post Postao/la filip13 » 06 jun 2017, 20:16

PaskalHens je napisao/la:Čija je ovo lista? Mora Duncan tu negdje oko Kobija se ugurat. Ispred Birda recimo.

pa @kobe bryanta lično

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 06 jun 2017, 20:20

filip13 je napisao/la:
PaskalHens je napisao/la:Čija je ovo lista? Mora Duncan tu negdje oko Kobija se ugurat. Ispred Birda recimo.

pa @kobe bryanta lično
:urnebes:

Filipe legendo! :mrgreen:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 06 jun 2017, 20:21

filip13 je napisao/la:
Kobe Bryant je napisao/la:Bullsi sa Rodmanom bi izbacili sve ekipe jer defanzivno su prejaki , ali bez Rodmana ja bih tipovao ha Hakeema u finalu ;)

9. Oscar
8. Hakeem
7. Russell
6. Bird
5. Kobe
4. Magic
3. MJ

jesi cuo za dumarsa?
Prije titula sam mislio ne na bukvalno prime , a znamo da Jordan nije mogao preko Celticsa i Bad Boysa nije samo ga Dumars cuvao sekundarni defender je uvijek bio Rodman . Kasnije kad je probio taj zid i skinuo majmuna sa ledja sa titulom , na taj period mislim.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 06 jun 2017, 20:24

BernardBarnjak je napisao/la:
filip13 je napisao/la:

pa @kobe bryanta lično
:urnebes:

Filipe legendo! :mrgreen:
:clap: :lol:
dobar dobar :D

Ovo je moja lista , pravi Kobe bi stavio MJ na 1 mjesto

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 06 jun 2017, 20:34

Jeftha je napisao/la:
alemsa je napisao/la:
Jeftha je napisao/la: Cekaj malo, zar nije Jordan izbacivao sve redom?
Znači nije mogao bez Rodmana?
Ko zna, taj Orlando je i bio jedina prijetnja na istoku, samo nije dugo trajalo, shaq otiso a penny-u krenule povrede.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 06 jun 2017, 20:42

Kobe Bryant je napisao/la: Ovo je moja lista , pravi Kobe bi stavio MJ na 1 mjesto
Pravi Kobe bi stavio sebe na prvih 10 mjesta. :mrgreen:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

filip13

Post Postao/la filip13 » 06 jun 2017, 20:57

Kawhi je napisao/la:
Kobe Bryant je napisao/la: Ovo je moja lista , pravi Kobe bi stavio MJ na 1 mjesto
Pravi Kobe bi stavio sebe na prvih 10 mjesta. :mrgreen:
:mrgreen: :thumbup:

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 06 jun 2017, 21:04

Skip Bayless je prije prvog finala Cavsa i Wariorsa rangirao LeBrona na 9 mjesto na all time listi,a @Kobe ga baci na 10 u 2017oj,wow.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 06 jun 2017, 21:13

slika

Popova škola.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 06 jun 2017, 21:25

Kawhi je napisao/la:slika

Popova škola.
Bolje voidio Dubse od Kerra, a mislio sam da je analfabeta.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 06 jun 2017, 22:06

Jeftha je napisao/la: Bolje voidio Dubse od Kerra, a mislio sam da je analfabeta.
Ove Dubse može voditi i maserka, a jedini njegov posao je raspored minuta, a on u 2/4 standardno odmara u isto vrijeme i Curry-a i Duranta :roll:

Kobe Bryant
Kontakt:

Re: Svaštara a.k.a. NBA prepucavanja

Post Postao/la Kobe Bryant » 06 jun 2017, 22:34

Ovdje kad napišeš neki kvalitetan post, makar bio i subjektivan niko te ne je.e, a ako trolaš i provociraš i pišeš nebuloze onda kao neko i diskutuje sa tobom, nidje veze, a od nedavno se i moderator pridružio standardnoj ekipi :roll:
A @kkbosna i @kawhi se znaju privatno pa mu se toleriše i ako godinama trola, a onda su zgadili temu nba finale sa standardnim trolerima i taman da čovjek napiše neki svoj stav o tekmi što kaže @Donie zgadi mu se.

Eto trolajte i dalje ako je to cilj foruma.
Pa i sa @adrianom se moglo diskutovati i ako se nije slagalo mada je i on prešao na dark side od titule.

Btw. Najtužnije je što mi se ovdje najviše sviđaju simpatizeri Bostona i ako bi mi nominalno trebali biti mrski
Zadnja izmjena: Kobe Bryant, dana/u 06 jun 2017, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.

Kobe Bryant
Kontakt:

Re: Svaštara a.k.a. NBA prepucavanja

Post Postao/la Kobe Bryant » 06 jun 2017, 22:49

Kawhi je napisao/la:
Kobe Bryant je napisao/la:Ovdje kad napišeš neki kvalitetan post, makar bio i subjektivan
Kvalitetan post, a ušao da ovo napiše:

9. Oscar
8. Hakeem
7. Russell
6. Bird
5. Kobe
4. Magic
3. MJ
Ovo je svaštara i ovdje se mogu stavljati subjektivne liste, btw. Listu sam copy paste jedan američki komentar ispod nekog YouTube clipa, svidjeli su mi se neki brojevi pa sam zaljepio,

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.