FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Rahma
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rahma » 06 jun 2017, 15:38

Zagor je napisao/la:A da dovedemo ovog nekog crnca iz Veleza, pratio sam malo dobri su :D
Spominjao sam i ja to, ali takodjer mislim da bi se bolje mogla iskoristiti pozicija za stranog igraca.
Amer Dupovac!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 06 jun 2017, 15:43

Rahma je napisao/la:
Zagor je napisao/la:A da dovedemo ovog nekog crnca iz Veleza, pratio sam malo dobri su :D
Spominjao sam i ja to, ali takodjer mislim da bi se bolje mogla iskoristiti pozicija za stranog igraca.
Otkad su istocni mostarci stranci? :kafa:
1946~

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 06 jun 2017, 15:48

Milos nije los :D Recimo sredina on i Saric i ispred njih neko kvalitete Tomica, Ordagica itd itd...mislim da bi bilo mjera za nasu ligu. E sad ko bi taj prednji vezni mogao biti ja evo ne znam Boga mi.
Pavlovic, Novakovic, Livak, Vidovic...vec imamo popunjen broj stranaca, a nema mi smisla da dovodimo strance koji ce biti na tribinama. Znaci ocekujemo bh. fudbalere po nekoj logici.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 06 jun 2017, 15:54

ThrillerHz je napisao/la:
Rahma je napisao/la:
Otkad su istocni mostarci stranci? :kafa:
Ako Ante kazu da jesu onda je tako :)
A opet i kad bi ih htjeli dovesti morali bi ih platiti, jer su pod ugovorom, neki dan bas sva trojica potpisala novi ugovor. Sigurno ispod 50 k ih velez ne bi pustio. Tako da odmah mozemo zatvoriti tu opciju.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 jun 2017, 15:56

Moj Zagor, ta opcija je trebala biti zatvorena i prije nego sto si je otvorio
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 06 jun 2017, 15:59

Meni je i Ovcina iz Veleza dobar, slican tip igraca kao Asmir Suljic
1946~

hrn
Kontakt:

Post Postao/la hrn » 06 jun 2017, 16:00

Jel zavrsen vise Ordagic ?

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 06 jun 2017, 16:20

Mehmedagić: Priča o prelasku u Sarajevo nije tačna Uz Mladena Veselinovića, te Samira Merzića, ugovor sa Slobodom ističe ovog ljeta i stoperu Harisu Mehmedagiću (29).

Trenutno se nalazi s obitelji u Zagrebu i kaže da još ne zna gdje će nastaviti karijeru.

– Slobodi nisam rekao ni da, ni ne. Još ni s kim nisam razgovarao, a Jagodić mi je dao vremena da se izjasnim do početka priprema – kaže Mehmedagić za Fenu.

U jednoj ranijoj izjavi rekao je da bi volio nastaviti u inostranstvu, a u BiH jedino ako je klub ‘moćniji’ od Slobode.

– Ako je na nivou Slobode, onda nema smisla mijenjati i nastavio bih na Tušnju. Međutim, želio bih ponovo u neki inozemni klub. Spekulira se u medijima da ću u Sarajevo, ali to nema veze i nije tačno.

Za šest dana počinju pripreme Slobode. Trener Jagodić je rekao da želi do tada „čiste račune“, kako bi na startu priprema imao sve igrače na koje računa.

– Još ništa ne mogu reći. Očekujem da će me iz Slobode zvati, da pričamo konkretno. Želim čuti šta mi mogu ponuditi. Očekujem i poziv iz vana. Sve su opcije još otvorene – napominje Mehmedagić.

Ovaj iskusni nogometaš u karijeri je nastupao za hrvatske klubove Zagreb, Bistru, Novigrad i Lučko, te mađarski Vašaš.

U Slobodi je bio dvije sezone. U prošloj sezoni odigrao je za „crveno-crne“ 23 utakmice (2.052 minute), a postigao je tri gola.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 06 jun 2017, 16:27

hrn je napisao/la:Jel zavrsen vise Ordagic ?
Ja koliko znam, Ordagic previse trazi i nece biti nase pojacanje. Plus, njegov menadzer je Zubanovic.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 06 jun 2017, 17:13

skoroalen je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Prvo mi moramo rijesiti situaciju s ovim igracima koji su tu a upitni su . Crnkic,Rustemovic,Duljevic,Kovacevic,Am Bekic,Hodzic i ovu ponudu za Mihojevica . Saida raskinuti pa i na stetu kluba ovakav nam je nepotreban . E onda mozemo pricati sta treba dovoditi. Ne ocekujem previse jel opet je ocito da vecinski vlasnik nece previse ulagati u tim ( nema para za obestecenja i veliki plata)
Rustema se riješit, Dulju ne možemo zadržat svakako, Kovu i Hodžića ostavit, Mihojevića probat zadržat ako je ta navodna ponuda loša, ako ćemo napunit kasu onda prodat mada sumnjam da u tome i ima išta. Crnkića i Amera ostavit ako će pristat da budu u rotaciji (Amer vjerovatno hoće jer je i do sad bio). U tom slučaju se riješit Ahmetovića. I riješit se Saida, kako god.
Ja sam to i napisao da treba to rijesiti sve . al jos ni jedan ovaj igrac nije rijesio status u FKS a europa ubrzo dolazi.prvo ovo pa onda ciljana pojacanja tako bi trebalo .

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 06 jun 2017, 17:20

Logicno je da prvo dovedes igraca, pa onda da se rijesis viska :D
Posto smo mi u pitanju, Rustem ce ici dzabe kroz sporazumni raskid ugovora, Crnkic ide (nadam se obestecenju jer ima ugovor), 8ekic ide jer nece produziti, drugi Bekic ?, otprilike je to to.
Ovaj Vidovic je poboljsanje u odnosu na proslu sezonu, pravi DM. Kvalitet u rangu Sarica.
Ostaje da se dovede desetka, napadac i lijevi bek eventualno.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 06 jun 2017, 17:21

Ja koliko znam Zubanovic nije Ordagicu agent, vec povezica za inostrani angazman...
1946~

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 06 jun 2017, 17:22

Fudbalski uspon Gojka Cimirota nekako se poklopio s dolaskom Mate Jajala u Bordo tim. Trebinjac ističe kako mu je reprezentativni kolega mnogo pomogao u tom peridou. "Kada jedan tako kvalitetan igrač dođe iz Bundeslige u Sarajevo, onda je to jedno veliko bogatstvo. Mnogo sam naučio od njega, pomogao mi je oko kretnji na terenu. Pokrivanja terena, kontrole lopte. Zaista sam mnogo naučio od Mate i zahvalan sam mu na tome", istaknuo je Cimirot.

Neko reče "šta ste se okomili na Ihtijarevica, ne moze covjek bez para nista, i meni da daju budzet doveo bih dobra pojačanja"...
Jajalo sigurno nije dosao zbog tih nekih para, nego zato što ga je ibraka obradio pričom... dzaba pare dzaba sve, najvaznije je da ti ubijedis igrača da je Sarajevo pravi klub za njega... Ibraka hvala ti sto si doveo Jajala koji je pomogao Cimiju, pa smo uzeli 2 i po miliona maraka za njega

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 06 jun 2017, 18:05

OsmanhodzicBuco je napisao/la:Fudbalski uspon Gojka Cimirota nekako se poklopio s dolaskom Mate Jajala u Bordo tim. Trebinjac ističe kako mu je reprezentativni kolega mnogo pomogao u tom peridou. "Kada jedan tako kvalitetan igrač dođe iz Bundeslige u Sarajevo, onda je to jedno veliko bogatstvo. Mnogo sam naučio od njega, pomogao mi je oko kretnji na terenu. Pokrivanja terena, kontrole lopte. Zaista sam mnogo naučio od Mate i zahvalan sam mu na tome", istaknuo je Cimirot.

Neko reče "šta ste se okomili na Ihtijarevica, ne moze covjek bez para nista, i meni da daju budzet doveo bih dobra pojačanja"...
Jajalo sigurno nije dosao zbog tih nekih para, nego zato što ga je ibraka obradio pričom... dzaba pare dzaba sve, najvaznije je da ti ubijedis igrača da je Sarajevo pravi klub za njega... Ibraka hvala ti sto si doveo Jajala koji je pomogao Cimiju, pa smo uzeli 2 i po miliona maraka za njega
Upravo to
Kao.da radis na.pijaci, prodaješ svoje da je.najbolje na.svijetu
Sva filozofija posla
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 06 jun 2017, 18:07

OsmanhodzicBuco je napisao/la:Fudbalski uspon Gojka Cimirota nekako se poklopio s dolaskom Mate Jajala u Bordo tim. Trebinjac ističe kako mu je reprezentativni kolega mnogo pomogao u tom peridou. "Kada jedan tako kvalitetan igrač dođe iz Bundeslige u Sarajevo, onda je to jedno veliko bogatstvo. Mnogo sam naučio od njega, pomogao mi je oko kretnji na terenu. Pokrivanja terena, kontrole lopte. Zaista sam mnogo naučio od Mate i zahvalan sam mu na tome", istaknuo je Cimirot.

Ako je Ibrak tako sposoban, zasto smo skoro na svakoj stranici foruma pisali da ode, da je ubleha iz neke klokotnice ili odakle vec.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 06 jun 2017, 18:23

Ibrakovic najvece zlo FKS !!! Muljator zesci , protiv Husrefa radio , doveo Ikandea,Jesica,Alispahica,Stepanova od tad i nema napredka. Uvalio nas u aferu punac itd itd .daleko mu kuca od nase .

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 06 jun 2017, 18:32

bordobijeli je napisao/la:Ibrakovic najvece zlo FKS !!! Muljator zesci , protiv Husrefa radio , doveo Ikandea,Jesica,Alispahica,Stepanova od tad i nema napredka. Uvalio nas u aferu punac itd itd .daleko mu kuca od nase .
Njega niko ne spominje u smislu da je dobar čovjek, da se.vrati, nego je znao raditi posao, znao pregovarati, jednog duhovna uvalio za pola miliona maraka a njemu platu.sredio da se na usta nasadis
To.sto klub nije sebe zaštitio od.njega je drugi.par nesposobnih cipela
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 06 jun 2017, 18:43

slika
1946~

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 06 jun 2017, 19:11

Bordo tim sutra počinje pripreme: Hodžić na meti Vojvodine FK Sarajevo sutra počinje pripreme za novu sezonu, a još uvijek je neizvjesno ko će se Mehmedu Janjošu odazvati na prvoj prozivci.

Hodžić bez dogovora sa čelnicima Sarajeva
Sigurno ne kapiten Haris Duljević, koji je na pripremama reprezentacije. Čelnici Bordo tima još uvijek nisu pronašli zajednički jezik ni sa Dušanom Hodžićem, kome je istekao ugovor.

U Titovoj 38 b žele zadržati fudbalera koji je prošle sezone stigao iz Radnika, no još uvijek nisu postigli dogovor sa igračem. Nezvanično, "zapelo" je oko uslova ugovora.

U međuvremenu interes za Hodžića iskazala je Vojvodina, pa bi se ovaj brzonogi igrač koji ordinira po desnoj strani mogao skrasiti u Novom Sadu.

Hodžić je prošle sezone u Bordo dresu odigrao 27 mečeva, a upisao je jedan pogodak i dvije asistencije.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 06 jun 2017, 19:12

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Bordo tim sutra počinje pripreme: Hodžić na meti Vojvodine FK Sarajevo sutra počinje pripreme za novu sezonu, a još uvijek je neizvjesno ko će se Mehmedu Janjošu odazvati na prvoj prozivci.

Hodžić bez dogovora sa čelnicima Sarajeva
Sigurno ne kapiten Haris Duljević, koji je na pripremama reprezentacije. Čelnici Bordo tima još uvijek nisu pronašli zajednički jezik ni sa Dušanom Hodžićem, kome je istekao ugovor.

U Titovoj 38 b žele zadržati fudbalera koji je prošle sezone stigao iz Radnika, no još uvijek nisu postigli dogovor sa igračem. Nezvanično, "zapelo" je oko uslova ugovora.

U međuvremenu interes za Hodžića iskazala je Vojvodina, pa bi se ovaj brzonogi igrač koji ordinira po desnoj strani mogao skrasiti u Novom Sadu.

Hodžić je prošle sezone u Bordo dresu odigrao 27 mečeva, a upisao je jedan pogodak i dvije asistencije.
koji portal?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.