Teški ispiti.KK_Bosna je napisao/la:sto baKawhi je napisao/la:Šta uzimaš zadnjih dana? Javi mi podatke dobavljača na fejsu. Trebaće i meni da sperem ove ispite.KK_Bosna je napisao/la:
Evo na prvu, mada sam siguran da grijesim - eaton?

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Teški ispiti.KK_Bosna je napisao/la:sto baKawhi je napisao/la:Šta uzimaš zadnjih dana? Javi mi podatke dobavljača na fejsu. Trebaće i meni da sperem ove ispite.KK_Bosna je napisao/la:
Evo na prvu, mada sam siguran da grijesim - eaton?
225-**3Kawhi je napisao/la:Teški ispiti.KK_Bosna je napisao/la:sto baKawhi je napisao/la:Šta uzimaš zadnjih dana? Javi mi podatke dobavljača na fejsu. Trebaće i meni da sperem ove ispite.![]()
BernardBarnjak je napisao/la:KK_Bosna je napisao/la:Evo na prvu, mada sam siguran da grijesim - eaton?filip13 je napisao/la:koji aktivni igrac je 5 puta bio u najboljim defanzivnim petorkama lige a da nikad u karijeri nije imao vise od 30 minuta prosjecno u sezoni?
Aktivni igrac...
Tony Allen.
PaskalHens je napisao/la:Mark Gasol.
Ja i zaboravio na to pitanje,david robinson je tacan odgovorPaskalHens je napisao/la:Pa daj nam odgovor na ovo prethodno pitanje
Bullsi 96. i 97.?filip13 je napisao/la:u kojoj šampionskoj ekipi su dvije sezone za redom samo dva startera imala dvocifren prosjek poena?
DaKawhi je napisao/la:Bullsi 96. i 97.?filip13 je napisao/la:u kojoj šampionskoj ekipi su dvije sezone za redom samo dva startera imala dvocifren prosjek poena?
PaskalHens je napisao/la:Brandon Roy i Gordon Ben. Ostali su nba igrači.
PaskalHens je napisao/la:Onda samo Ben Gordon.
PaskalHens je napisao/la:Ma zajeb.avam se. Nemam pojma. Možda je jedino on iz Evrope
Brandon Roy? On jedini bio ROY?BernardBarnjak je napisao/la:Izbaci uljeza: Isaiah Rider, Paul Pierce, Kobe Bryant, Jason Richardson, Ben Gordon, Brandon Roy, Stephen Curry, Devin Booker.
To je tacno ali odgovor je malo drugaciji. Hint: ima veze sa rookie petorkama...Sarmelino je napisao/la:Brandon Roy? On jedini bio ROY?BernardBarnjak je napisao/la:Izbaci uljeza: Isaiah Rider, Paul Pierce, Kobe Bryant, Jason Richardson, Ben Gordon, Brandon Roy, Stephen Curry, Devin Booker.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.