FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

escobarpablo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la escobarpablo » 05 jun 2017, 18:59

Ode Ordagić u želju...
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 05 jun 2017, 18:59

pitic je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
pitic je napisao/la:Lelić plaćen Olimpicu iznad 50 k :shock:
25k eura
Ako se odradila ova investicija kakva god ona bila onda se i Ordagić može završit za 50 K.
Vece pare uzimaju slobodni igraci na ruke, leon, barbaric, stepanov, ikande, alispahic, pa produzivanja ugovora , puzi...

Mislim znate svi sta voze momci jbg jel fakat kontate da neko stedi 10 plata pa uzme auto???
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 05 jun 2017, 19:01

Slobodni pojedini igrači su više uzimali na ruke u eri Sisonje to znamo.
SRETAN BROJ - 1725

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 05 jun 2017, 19:08

DenchiNL je napisao/la:
pitic je napisao/la:DenchiNL

Za koga smo platili odštetu drugom klubu iznad 50 k izuzev Velkovskog i Saida :?:
A sto 50k? Zar nije premisa da ne placamo? Sam si je demantovao?

Lelic,kovacevic, cimi itd. Su placeni, a te 2 "investicije" su bile fule...placamo i placacemo ove mlade igrace jer se to isplati ocigledno...ovo preko 25godina je visoki rizik..kockanje...
Znači bacili smo 100 k na ovu dvojicu nabrojanih. Plaćamo i plaćat ćemo mlade igrače, OK, ali ako ćemo šta prodati i zaraditi na njima, ali mi to ne radimo.
SRETAN BROJ - 1725

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 05 jun 2017, 19:09

pitic je napisao/la:Slobodni pojedini igrači su više uzimali na ruke u eri Sisonje to znamo.
Pa eto onda i to vece cifre od 50k...azmir je pokusao nama parirat i napravio mu hus ekipu i dan danas se cerupa...samo ih nije isplatio jbg, malo im je falilo...nikad blize nisu bili... :D
A to je instant solucija koju smo mi probali i nije uspjela se odrzat, pa smo promjenili pristup...treba ic na mlade definitivno...ali ne treba zrtvovat sve za igraca, cuvat atmosferu i zajednistvo, mislim da je Cala odlican za to....ima love sigurno ali opet nek odvagaju oni, ako je momak zapeo vani da ide nek ide...Cala je principijelan i drago mi je sto je takav i hoce **** igraca i menadzera.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 05 jun 2017, 19:10

escobarpablo je napisao/la:Ode Ordagić u želju...
od te ljubavi nema nista ako mislis na ovo pisanje gurbeta po forumu da je zavrsen zato sto mu je zuban menadzer.on ima samo punomoc da mu nadje angazman vani
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 05 jun 2017, 19:12

pitic je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
pitic je napisao/la:DenchiNL

Za koga smo platili odštetu drugom klubu iznad 50 k izuzev Velkovskog i Saida :?:
A sto 50k? Zar nije premisa da ne placamo? Sam si je demantovao?

Lelic,kovacevic, cimi itd. Su placeni, a te 2 "investicije" su bile fule...placamo i placacemo ove mlade igrace jer se to isplati ocigledno...ovo preko 25godina je visoki rizik..kockanje...
Znači bacili smo 100 k na ovu dvojicu nabrojanih. Plaćamo i plaćat ćemo mlade igrače, OK, ali ako ćemo šta prodati i zaraditi na njima, ali mi to ne radimo.
Pa kako ne radimo? Mislis nismo prodali mladog igraca ove godine?
Pa i ne moramo, ko je prekuco ovu ligu od njih? Tad su spremni za korak dalje...dotad neka ih...Vjerovatno ce Marko brzo otici na zimu il dogodine ako bude bar jednako dobar....

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 05 jun 2017, 19:17

Tako smo govorili neka Okića, a mogli uzeti dobre pare, govorili neka Radovca, a mogli uzeti dobre pare, pa najveća poslijeratna fula što Duljević ide džaba. Mi imamo probleme oko prodaje igrača i zarade od toga i ne trebamo bježati od toga. Pare nama trebaju kao i svima drugima.
SRETAN BROJ - 1725

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 05 jun 2017, 19:22

Evo Ordagic nema menadzera, nikad lakse pregovarati :mrgreen:
Salu na stranu, naravno da ce doci i vezni i napadac, samo je pitanje kakav kvalitet ce doci, i kad?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 05 jun 2017, 19:25

Ulozis u Saida 50k i njegove plate x12 godisnje + ono sto je dobio samo za potpis :tokralju: :opaopa: :bih:
Tako se vodi klub!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 05 jun 2017, 19:29

pitic je napisao/la:Tako smo govorili neka Okića, a mogli uzeti dobre pare, govorili neka Radovca, a mogli uzeti dobre pare, pa najveća poslijeratna fula što Duljević ide džaba. Mi imamo probleme oko prodaje igrača i zarade od toga i ne trebamo bježati od toga. Pare nama trebaju kao i svima drugima.
Okic nije junior i tad nismo ovako radili a ni razmisljali....mada u retrospektu jeste steta...velika...Radovac je tu i isto mislim da je nedostatak iskustva sto ga nismo odmah dali i uzeli bruku love, mada to je i do njega i inace velikih ocekivanja, nadam se da cemo bit pametniji sa hadzicem i uzeti cifru ako ima pristojnih ponuda...svaki se moze sutra propusit il sjebat karijeru...mada opet kazem sad se i to selektuje i pazi se na karakter...Dulja ce sam sebe zeznut najvise bojim se ali nije svjestan...stevanovic u najavi, od kluba do kluba bez odstete....mislim da se uradilo sto se moglo za njega da produzi ali glavna greska je tu bio jesic jer je on tad bio glavni i za transfere(uz dinu) kad je trebalo produzit s njim a i imao si ga cim ucjenit(klupom)...

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 05 jun 2017, 19:38

DenchiNL je napisao/la:
pitic je napisao/la:Tako smo govorili neka Okića, a mogli uzeti dobre pare, govorili neka Radovca, a mogli uzeti dobre pare, pa najveća poslijeratna fula što Duljević ide džaba. Mi imamo probleme oko prodaje igrača i zarade od toga i ne trebamo bježati od toga. Pare nama trebaju kao i svima drugima.
Okic nije junior i tad nismo ovako radili a ni razmisljali....mada u retrospektu jeste steta...velika...Radovac je tu i isto mislim da je nedostatak iskustva sto ga nismo odmah dali i uzeli bruku love, mada to je i do njega i inace velikih ocekivanja, nadam se da cemo bit pametniji sa hadzicem i uzeti cifru ako ima pristojnih ponuda...svaki se moze sutra propusit il sjebat karijeru...mada opet kazem sad se i to selektuje i pazi se na karakter...Dulja ce sam sebe zeznut najvise bojim se ali nije svjestan...stevanovic u najavi, od kluba do kluba bez odstete....mislim da se uradilo sto se moglo za njega da produzi ali glavna greska je tu bio jesic jer je on tad bio glavni i za transfere(uz dinu) kad je trebalo produzit s njim a i imao si ga cim ucjenit(klupom)...
Znači oko Okića je krivac bilo razmišljanje, oko Radovca nedostatak iskustava, oko Duljevića krivac Ješić. Moguće, ali da li su ovo primarni krivci :?: Ja mislim da nama trebaju pošteni ljudi koji znaju prodati igrača čime će se Sarajevo finansijski osvježiti i imati onda mogućnosti na više opcija jer koliko para toliko opcija u vezi svega. Prije je bila velika nesposobnost da se proda igrač i sada nismo na pravom putu, ja bih svakog igrača za kojeg se ponudi 200 000 eura i više prodao. Ovako razmišljam samo radi toga kada vidim koliko smo imali fula gdje smo mogli uzeti pare, a nismo.
SRETAN BROJ - 1725

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 05 jun 2017, 19:45

pitic je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
Znači oko Okića je krivac bilo razmišljanje, oko Radovca nedostatak iskustava, oko Duljevića krivac Ješić. Moguće, ali da li su ovo primarni krivci :?: Ja mislim da nama trebaju pošteni ljudi koji znaju prodati igrača čime će se Sarajevo finansijski osvježiti i imati onda mogućnosti na više opcija jer koliko para toliko opcija u vezi svega. Prije je bila velika nesposobnost da se proda igrač i sada nismo na pravom putu, ja bih svakog igrača za kojeg se ponudi 200 000 eura i više prodao. Ovako razmišljam samo radi toga kada vidim koliko smo imali fula gdje smo mogli uzeti pare, a nismo.
Svi su promijenjeni u upravi i sportskom segmentu odtad...evo da vidimo sta ce napravit ova garnitura, ko kaze da ne traze i vise? Imamo kvalitetne i menadzere i sportski segment izuzev faruka je ok...a evropa prodaje igrace, bar iz ovih talasika liga jbg...to je realnost...

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 05 jun 2017, 19:46

Nisu svi promjenjeni,
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 05 jun 2017, 19:59

Ako vidimo da igrača ne možemo prodati za cifru koju želimo bolje ga prodati i za manje barem ćemo uzeti pare, valjda smo barem ovo naučili iz prijašnjih grešaka. Duša me boli kada vidim situacije gdje su se mogle dobre pare uzeti, a nisu, posebno kada vidim da tih igrača za koje smo mogli uzeti dobru lovu sada nema nigdje. Haj da ne uzmemo pare za igrača koji je konstantan među 11 i da daje doprinos u ligi, kupu i evropi za Sarajevo pa bi rekao neka ga nismo prodali daje doprinos za rezultate. Nego moram gledati ove koji ne daju doprinos niti ih više nigdje nema još na kraju oni nama uzimaju :facepalm:
SRETAN BROJ - 1725

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 jun 2017, 20:19

Zrinjski 150 hiljada ponudio za Ordagica :think: (izjava predsjednika Slobode)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 05 jun 2017, 20:22

Nek' ide onda dole :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 jun 2017, 20:23

miky_hz je napisao/la:Zrinjski 150 hiljada ponudio za Ordagica :think: (izjava predsjednika Slobode)
Gdje pise?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 05 jun 2017, 20:25

miky_hz je napisao/la:Zrinjski 150 hiljada ponudio za Ordagica :think: (izjava predsjednika Slobode)
Ne treba nikada vjerovati čovjeku koji javno kaže ove sezone da ako Sloboda ne izbori evropu daje ostavku i nije je dao.
SRETAN BROJ - 1725

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 05 jun 2017, 20:26

Vec bi nosio lentu sad :D nervoza duguje 100k pa malo ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, ErosViverosViv i 460 gostiju.