Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Ako ga nema stavit bunker i cuvati bod. Sta cemo koji **** drugo raditi bez ijednog beka u rosteru i sa 2 postena krila od kojih je najveca korist sto se bore i trce.
Prije da cemo pobjediti Belgiju uz Zenici ako nam se vrati par igraca nego Grcku bez svih ovih + Pjanic. Jbt zivot Prcic ce nam graditi igru ako ne bude Pjanica
Prije da cemo pobjediti Belgiju uz Zenici ako nam se vrati par igraca nego Grcku bez svih ovih + Pjanic. Jbt zivot Prcic ce nam graditi igru ako ne bude Pjanica
Nad tobom sunce najljepše sja
Uletit će Medunjanin i šta sad, možemo ga valjda nekako na guzove uvaliti, nisu Njemačka 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nisu, gori su od njih.Raonffa je napisao/la:Uletit će Medunjanin i šta sad, možemo ga valjda nekako na guzove uvaliti, nisu Njemačka
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Jašta suJonSnow je napisao/la:Nisu, gori su od njih.Raonffa je napisao/la:Uletit će Medunjanin i šta sad, možemo ga valjda nekako na guzove uvaliti, nisu Njemačka
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kad dulja poleti, na Kosevu cemo ga cekati go da proslavimoFrancescoTotti je napisao/la:ima Dulja, no sikiriki
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Kažem ti.Raonffa je napisao/la:Jašta suJonSnow je napisao/la:Nisu, gori su od njih.Raonffa je napisao/la:Uletit će Medunjanin i šta sad, možemo ga valjda nekako na guzove uvaliti, nisu Njemačka
Švabe dođu, izmasakriraju te i **** pomiriš se da si izgubio od boljih. Ove žohare dominiraš cijelu utakmicu i hop cup frljoka za 1:1 i 5 dana ne možeš sebi doći.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- FrancescoTotti
- Kontakt:
soccerfan je napisao/la:Kad dulja poleti, na Kosevu cemo ga cekati go da proslavimoFrancescoTotti je napisao/la:ima Dulja, no sikiriki
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ma dobro to je njihov stil igre, al' daleko je to od nekog pravila. Da je to istina Grčka bi na svakom velikom takmičenju barem do polufinala stizala.JonSnow je napisao/la: Kažem ti.
Švabe dođu, izmasakriraju te i **** pomiriš se da si izgubio od boljih. Ove žohare dominiraš cijelu utakmicu i hop cup frljoka za 1:1 i 5 dana ne možeš sebi doći.
- JohnCleese
- Kontakt:
Ja kad sam vidio sinoc kako hramlje, ja sam se pomirio sa porazom u petak.FliX je napisao/la:Ma ja, u petak s Grckom, samo nek se odigra zivo i zdravo, rezon je nebitan.. nek nas razgule ko sansku kozu.JohnCleese je napisao/la:Zdravlje je najprece.
Majstore odmori do subote a onda se polako vrati treninzima odnosno odmoru ili gdje vec![]()
![]()
Pjanic osjeca nesnosive bolove prlikom i najlaganije setnje. Bol pocinje od koljena i siri se preko prednje loze i prepone, naglo skrece ka donjem dijelu ledja te u zavrsava u 3 lumbalnom kraljesku.
Da li treba da prima injekcije i razne blokade od Karabega da bi zaigrao protiv Grcke? Treba da riskira pocetak sljedece sezone a mozda karijeru i neka buduca finala od eventualne povrede ? Pogotovo kad znamo kakvi su heleni, pa oni kad osjete krv ce ici namjerno da ga povrijede. Heleni=hijene
Uz to sve Miralem je od sinoc emocionalno potrosen.
Ne znam, ako princ i pored svega zaigra u Zenici on vise nije princ nego vitez. Utakmica sinoc i vec za 6 dana ( 144 h), pa mislim da niko nece imati pravo da ovom heroju uputi najmanju kritiku ili zamjerku. Licno cu takve postove prijavljivati do besvijesti, ma do BANA
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Drug kako god da te oslovim , ako postoji bilo kakva sansa da Pjane zaigra protiv hijena , ja sam za jer to je tekma biti ili ne biti.JohnCleese je napisao/la:Ja kad sam vidio sinoc kako hramlje, ja sam se pomirio sa porazom u petak.FliX je napisao/la:Ma ja, u petak s Grckom, samo nek se odigra zivo i zdravo, rezon je nebitan.. nek nas razgule ko sansku kozu.JohnCleese je napisao/la:Zdravlje je najprece.
Majstore odmori do subote a onda se polako vrati treninzima odnosno odmoru ili gdje vec![]()
![]()
Pjanic osjeca nesnosive bolove prlikom i najlaganije setnje. Bol pocinje od koljena i siri se preko prednje loze i prepone, naglo skrece ka donjem dijelu ledja te u zavrsava u 3 lumbalnom kraljesku.
Da li treba da prima injekcije i razne blokade od Karabega da bi zaigrao protiv Grcke? Treba da riskira pocetak sljedece sezone a mozda karijeru i neka buduca finala od eventualne povrede ? Pogotovo kad znamo kakvi su heleni, pa oni kad osjete krv ce ici namjerno da ga povrijede. Heleni=hijene
Uz to sve Miralem je od sinoc emocionalno potrosen.
Ne znam, ako princ i pored svega zaigra u Zenici on vise nije princ nego vitez. Utakmica sinoc i vec za 6 dana ( 144 h), pa mislim da niko nece imati pravo da ovom heroju uputi najmanju kritiku ili zamjerku. Licno cu takve postove prijavljivati do besvijesti, ma do BANA
Za drzavni dres se gine , ako treba i sa jednom nogom!!
Nasa Bosna nam je svetinja tako isto i za nase zmajeve .
Svi znamo koliko nam znaci Pjanic , pa ako moze i pod inekcijom da stisne zube i da odigra.
Primjer jedan pre 3 -4 tjedna Hummels je odigrao povrjedjenog palca na nozi i pod inekcijom protiv Reala cini mi se sve do 70' min!!
A ovo je svetinja 9og Juna stisne zube Mare i odigraj
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja ne sumnjam u Miralema. On ako je fizicki spreman, on ce i igrati i dati sve od sebe. Psihicki jeste tezak udarac, ali u petak na dan tekme to sve pada u pozadinu.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 04 jun 2017, 10:35, ukupno mijenjano 1 put.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Miralem je dobio udarac, nista strasno, nista povrijedjeno. Igra protiv Helaća!
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- Goalgetter
- Kontakt:
Izvor?JavierBosnia je napisao/la:Miralem je dobio udarac, nista strasno, nista povrijedjeno. Igra protiv Helaća!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Jaran od onog gagana hahahGoalgetter je napisao/la:Izvor?JavierBosnia je napisao/la:Miralem je dobio udarac, nista strasno, nista povrijedjeno. Igra protiv Helaća!
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Dobar sinoc, jedan od boljih u timu Juventusa.
Ja fakat ne znam sta su se dogovarali i jel ih mozda Allegri odredio ko sta suta, ali ono je sinoc bila njegova pozicija, najvise zbog udaljenosti... Ako mu onaj balavac sam uzima slobodnjake, u vrijeme dok Pjanic ima epitet jednog od najboljih izvodjaca na svijetu, nek se malo pogleda u ogledalo, da ne upotrijebim neki tezi izraz...
Ja fakat ne znam sta su se dogovarali i jel ih mozda Allegri odredio ko sta suta, ali ono je sinoc bila njegova pozicija, najvise zbog udaljenosti... Ako mu onaj balavac sam uzima slobodnjake, u vrijeme dok Pjanic ima epitet jednog od najboljih izvodjaca na svijetu, nek se malo pogleda u ogledalo, da ne upotrijebim neki tezi izraz...
SlevinKelevra je napisao/la:Dobar sinoc, jedan od boljih u timu Juventusa.
Apsolutno se slazem s tobom. Ovaj nas mentalitet je za izucavanje, sami sebi najveci neprijatelji..
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
Završi Pjani prva sezona u šampionu, dva trofeja(konačno), odlično.
Sama njegova sezona je vrlo dobra, nametnuo se kao maltene prvi izbor u veznom redu.
Jedino mu zamjeram što se nije više potukao da se izbori za slobodnjake sa 30,35 metara.
Totti mu prepustio iste jbg u prethodnom klubu
Sama njegova sezona je vrlo dobra, nametnuo se kao maltene prvi izbor u veznom redu.
Jedino mu zamjeram što se nije više potukao da se izbori za slobodnjake sa 30,35 metara.
Totti mu prepustio iste jbg u prethodnom klubu
I vise nego dobar ove sezone.Posebno mi je drago sto se nije pogubio u velikoj utakmici kao recimo Dybala ili Pipita.Steta i zbog onog voleja na pocetku,bas mu je sjela
Ostaje nam da uzivamo jos koju godinu gledajuci Dzeku i Mireta,a poslije toga se vracamo u prosjek jbg.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.