Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

pinoglavi
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la pinoglavi » 04 jun 2017, 01:01

Ako ga nema stavit bunker i cuvati bod. Sta cemo koji **** drugo raditi bez ijednog beka u rosteru i sa 2 postena krila od kojih je najveca korist sto se bore i trce.
Prije da cemo pobjediti Belgiju uz Zenici ako nam se vrati par igraca nego Grcku bez svih ovih + Pjanic. Jbt zivot Prcic ce nam graditi igru ako ne bude Pjanica
Nad tobom sunce najljepše sja

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 04 jun 2017, 01:11

Uletit će Medunjanin i šta sad, možemo ga valjda nekako na guzove uvaliti, nisu Njemačka :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 04 jun 2017, 01:12

Raonffa je napisao/la:Uletit će Medunjanin i šta sad, možemo ga valjda nekako na guzove uvaliti, nisu Njemačka :D
Nisu, gori su od njih. :roll:
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 04 jun 2017, 01:13

JonSnow je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Uletit će Medunjanin i šta sad, možemo ga valjda nekako na guzove uvaliti, nisu Njemačka :D
Jašta su :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 04 jun 2017, 01:14

ima Dulja, no sikiriki :kafa:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 04 jun 2017, 01:17

FrancescoTotti je napisao/la:ima Dulja, no sikiriki :kafa:
Kad dulja poleti, na Kosevu cemo ga cekati go da proslavimo :mrgreen:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 04 jun 2017, 01:18

Raonffa je napisao/la:
JonSnow je napisao/la:
Jašta su :D
Kažem ti.
Švabe dođu, izmasakriraju te i **** pomiriš se da si izgubio od boljih. Ove žohare dominiraš cijelu utakmicu i hop cup frljoka za 1:1 i 5 dana ne možeš sebi doći.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 04 jun 2017, 01:25

soccerfan je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:ima Dulja, no sikiriki :kafa:
Kad dulja poleti, na Kosevu cemo ga cekati go da proslavimo :mrgreen:
:mrgreen:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 04 jun 2017, 01:32

JonSnow je napisao/la: Kažem ti.
Švabe dođu, izmasakriraju te i **** pomiriš se da si izgubio od boljih. Ove žohare dominiraš cijelu utakmicu i hop cup frljoka za 1:1 i 5 dana ne možeš sebi doći.
Ma dobro to je njihov stil igre, al' daleko je to od nekog pravila. Da je to istina Grčka bi na svakom velikom takmičenju barem do polufinala stizala.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 04 jun 2017, 10:11

FliX je napisao/la:
JohnCleese je napisao/la:Zdravlje je najprece.

Majstore odmori do subote a onda se polako vrati treninzima odnosno odmoru ili gdje vec :bih:
Ma ja, u petak s Grckom, samo nek se odigra zivo i zdravo, rezon je nebitan.. nek nas razgule ko sansku kozu. :crazy: :crazy: :crazy:
Ja kad sam vidio sinoc kako hramlje, ja sam se pomirio sa porazom u petak.

Pjanic osjeca nesnosive bolove prlikom i najlaganije setnje. Bol pocinje od koljena i siri se preko prednje loze i prepone, naglo skrece ka donjem dijelu ledja te u zavrsava u 3 lumbalnom kraljesku.

Da li treba da prima injekcije i razne blokade od Karabega da bi zaigrao protiv Grcke? Treba da riskira pocetak sljedece sezone a mozda karijeru i neka buduca finala od eventualne povrede ? Pogotovo kad znamo kakvi su heleni, pa oni kad osjete krv ce ici namjerno da ga povrijede. Heleni=hijene

Uz to sve Miralem je od sinoc emocionalno potrosen.

Ne znam, ako princ i pored svega zaigra u Zenici on vise nije princ nego vitez. Utakmica sinoc i vec za 6 dana ( 144 h), pa mislim da niko nece imati pravo da ovom heroju uputi najmanju kritiku ili zamjerku. Licno cu takve postove prijavljivati do besvijesti, ma do BANA
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 04 jun 2017, 10:24

JohnCleese je napisao/la:
FliX je napisao/la:
JohnCleese je napisao/la:Zdravlje je najprece.

Majstore odmori do subote a onda se polako vrati treninzima odnosno odmoru ili gdje vec :bih:
Ma ja, u petak s Grckom, samo nek se odigra zivo i zdravo, rezon je nebitan.. nek nas razgule ko sansku kozu. :crazy: :crazy: :crazy:
Ja kad sam vidio sinoc kako hramlje, ja sam se pomirio sa porazom u petak.

Pjanic osjeca nesnosive bolove prlikom i najlaganije setnje. Bol pocinje od koljena i siri se preko prednje loze i prepone, naglo skrece ka donjem dijelu ledja te u zavrsava u 3 lumbalnom kraljesku.

Da li treba da prima injekcije i razne blokade od Karabega da bi zaigrao protiv Grcke? Treba da riskira pocetak sljedece sezone a mozda karijeru i neka buduca finala od eventualne povrede ? Pogotovo kad znamo kakvi su heleni, pa oni kad osjete krv ce ici namjerno da ga povrijede. Heleni=hijene

Uz to sve Miralem je od sinoc emocionalno potrosen.

Ne znam, ako princ i pored svega zaigra u Zenici on vise nije princ nego vitez. Utakmica sinoc i vec za 6 dana ( 144 h), pa mislim da niko nece imati pravo da ovom heroju uputi najmanju kritiku ili zamjerku. Licno cu takve postove prijavljivati do besvijesti, ma do BANA
Drug kako god da te oslovim , ako postoji bilo kakva sansa da Pjane zaigra protiv hijena , ja sam za jer to je tekma biti ili ne biti.
Za drzavni dres se gine , ako treba i sa jednom nogom!!
Nasa Bosna nam je svetinja tako isto i za nase zmajeve .
Svi znamo koliko nam znaci Pjanic , pa ako moze i pod inekcijom da stisne zube i da odigra.
Primjer jedan pre 3 -4 tjedna Hummels je odigrao povrjedjenog palca na nozi i pod inekcijom protiv Reala cini mi se sve do 70' min!!
A ovo je svetinja 9og Juna stisne zube Mare i odigraj

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 jun 2017, 10:31

Ja ne sumnjam u Miralema. On ako je fizicki spreman, on ce i igrati i dati sve od sebe. Psihicki jeste tezak udarac, ali u petak na dan tekme to sve pada u pozadinu.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 04 jun 2017, 10:35, ukupno mijenjano 1 put.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 04 jun 2017, 10:34

Miralem je dobio udarac, nista strasno, nista povrijedjeno. Igra protiv Helaća!
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 jun 2017, 10:35

JavierBosnia je napisao/la:Miralem je dobio udarac, nista strasno, nista povrijedjeno. Igra protiv Helaća!
Izvor? :)

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 04 jun 2017, 10:37

Goalgetter je napisao/la:
JavierBosnia je napisao/la:Miralem je dobio udarac, nista strasno, nista povrijedjeno. Igra protiv Helaća!
Izvor? :)
Jaran od onog gagana hahah
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 04 jun 2017, 10:40

Dobar sinoc, jedan od boljih u timu Juventusa.
Ja fakat ne znam sta su se dogovarali i jel ih mozda Allegri odredio ko sta suta, ali ono je sinoc bila njegova pozicija, najvise zbog udaljenosti... Ako mu onaj balavac sam uzima slobodnjake, u vrijeme dok Pjanic ima epitet jednog od najboljih izvodjaca na svijetu, nek se malo pogleda u ogledalo, da ne upotrijebim neki tezi izraz... :roll:

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 04 jun 2017, 15:38

SlevinKelevra je napisao/la:Dobar sinoc, jedan od boljih u timu Juventusa.
Ja fakat ne znam sta su se dogovarali i jel ih mozda Allegri odredio ko sta suta, ali ono je sinoc bila njegova pozicija, najvise zbog udaljenosti... Ako mu onaj balavac sam uzima slobodnjake, u vrijeme dok Pjanic ima epitet jednog od najboljih izvodjaca na svijetu, nek se malo pogleda u ogledalo, da ne upotrijebim neki tezi izraz... :roll:

Apsolutno se slazem s tobom. Ovaj nas mentalitet je za izucavanje, sami sebi najveci neprijatelji..
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 05 jun 2017, 16:01

Završi Pjani prva sezona u šampionu, dva trofeja(konačno), odlično.
Sama njegova sezona je vrlo dobra, nametnuo se kao maltene prvi izbor u veznom redu.
Jedino mu zamjeram što se nije više potukao da se izbori za slobodnjake sa 30,35 metara.
Totti mu prepustio iste jbg u prethodnom klubu :)

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 05 jun 2017, 16:50

slika
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 05 jun 2017, 17:10

I vise nego dobar ove sezone.Posebno mi je drago sto se nije pogubio u velikoj utakmici kao recimo Dybala ili Pipita.Steta i zbog onog voleja na pocetku,bas mu je sjela :D Ostaje nam da uzivamo jos koju godinu gledajuci Dzeku i Mireta,a poslije toga se vracamo u prosjek jbg.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.