Sta drugo ocekivati od ljudi koji su mnogo toga preskocili u zivotu, nisu oni krivi sto su nesposobni ili sto neznaju.....krivi su oni sto su ih stavili na takvu poziciju.Probisvjet je napisao/la:Katastrofa i lakrdija pod izgovorom konsolidacije kluba. Kokuzi ce razhebati sve sto valja. Necu im dati za sezonsku makar bila 20KM. Sloboda vise nije Sloboda! Sloboda je talac kokuza i nesposobnih ljudi.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
🔴⚫️
- tuzlak1987
- Kontakt:
http://fksloboda.ba/index.php/2017/06/0 ... oda-tuzla/
Pekara "Sacir"
A sto ne objave da je Ordagic potpisao za Sarajevo. 
Pekara "Sacir"

Ordagica jedino prodati u inostranstvo,za sicu ce ga prodati kao sto gledam,jer su nesposobni izganjati vecu cifru za igracinu..kako god stanje je lose cim nisu u stanju zadrzati Mehmedagica,a kamoli Ordagica .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
NO COMMENTtuzlak1987 je napisao/la:http://fksloboda.ba/index.php/2017/06/0 ... oda-tuzla/
Pekara "Sacir"A sto ne objave da je Ordagic potpisao za Sarajevo.
Sent from mTalk
- Probisvjet
- Kontakt:
Eto somuna, jos pastete od Menproma i mozemo ganjati pojacanja.KikiM je napisao/la:NO COMMENTtuzlak1987 je napisao/la:http://fksloboda.ba/index.php/2017/06/0 ... oda-tuzla/
Pekara "Sacir"A sto ne objave da je Ordagic potpisao za Sarajevo.
Sent from mTalk

Procurio dizajn novih dresova FK Sloboda.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
U Slobodi su, nezvanično, odredili i cijenu za Ordagića, kojeg su spremni prodati, jer mu aktuelni ugovor istječe već za sedam mjeseci. Sjajnog veznjaka tuzlanski klub bi nekoj ekipi iz domaćeg prvenstva bio spreman ustupiti za 50.000 KM, dok je cijena za strane “kupce” četiri puta veća.
NIKAD JACI NJU UO
NIKAD JACI NJU UO
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
- tuzlak1987
- Kontakt:
Cuj 4 puta veca ako si sa vana, a ako si u BIH 50intercontinental je napisao/la:U Slobodi su, nezvanično, odredili i cijenu za Ordagića, kojeg su spremni prodati, jer mu aktuelni ugovor istječe već za sedam mjeseci. Sjajnog veznjaka tuzlanski klub bi nekoj ekipi iz domaćeg prvenstva bio spreman ustupiti za 50.000 KM, dok je cijena za strane “kupce” četiri puta veća.
NIKAD JACI NJU UO

-
- Kontakt:
Pa i jest do januara 2018.tuzlak1987 je napisao/la:Pa zar nisu rekli u januaru da je ugovor produzen? Znaci jos jedna laz.intercontinental je napisao/la:U Slobodi su, nezvanično, odredili i cijenu za Ordagića, kojeg su spremni prodati, jer mu aktuelni ugovor istječe već za sedam mjeseci. Sjajnog veznjaka tuzlanski klub bi nekoj ekipi iz domaćeg prvenstva bio spreman ustupiti za 50.000 KM, dok je cijena za strane “kupce” četiri puta veća.
NIKAD JACI NJU UO
u transu pjesma nek zagrmi
intercontinental je napisao/la:U Slobodi su, nezvanično, odredili i cijenu za Ordagića, kojeg su spremni prodati, jer mu aktuelni ugovor istječe već za sedam mjeseci. Sjajnog veznjaka tuzlanski klub bi nekoj ekipi iz domaćeg prvenstva bio spreman ustupiti za 50.000 KM, dok je cijena za strane “kupce” četiri puta veća.
NIKAD JACI NJU UO
Netačno!!!Cifra je puno veća,ponuda od Zrinje je puno puno veća od 50 000km
DRŽAVA TUZLA!!
To je tačna cifra i nemogu da vjerujem da bi pustili konkuretnu ovakog veznjaka za 50 000 km, a njegov ugovor za godina dana je sa platama, i ostalim nakandama oko 40 000 km, aferimNjonjoVam je napisao/la:intercontinental je napisao/la:U Slobodi su, nezvanično, odredili i cijenu za Ordagića, kojeg su spremni prodati, jer mu aktuelni ugovor istječe već za sedam mjeseci. Sjajnog veznjaka tuzlanski klub bi nekoj ekipi iz domaćeg prvenstva bio spreman ustupiti za 50.000 KM, dok je cijena za strane “kupce” četiri puta veća.
NIKAD JACI NJU UO
Netačno!!!Cifra je puno veća,ponuda od Zrinje je puno puno veća od 50 000km
Za Kostića su 75k tražili tako da čisto sumnjam da je tačna cifra od 50k za Ordagića. Ako ga prodaju unutar lige idioti su bez obzira na cijenu. Nek ga puste vani pa makar i džaba.
Nad tobom sunce najljepše sja
a utorkom uz ček od penzije još 10% sniženjaintercontinental je napisao/la:U Slobodi su, nezvanično, odredili i cijenu za Ordagića, kojeg su spremni prodati, jer mu aktuelni ugovor istječe već za sedam mjeseci. Sjajnog veznjaka tuzlanski klub bi nekoj ekipi iz domaćeg prvenstva bio spreman ustupiti za 50.000 KM, dok je cijena za strane “kupce” četiri puta veća.
NIKAD JACI NJU UO
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Oni su idioti prvo jer nisu iskreni, pricaju kako idu na titulu za godinu dana, a ne mogu zadrzati nikog. Neka idu iz kluba da ispadnemo u 3. ligu bar cemo znati na cemu smo. Kod Azmira su odlazili igraci ali su i dolazili.
Najboljeg igraca lige ustupices domacim ekipama za 50.000 km,a strancima cetiri puta vecu cijenu,koja glupost majko draga 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Pa ne vjeruj u sve što pročitašharry_90 je napisao/la:Najboljeg igraca lige ustupices domacim ekipama za 50.000 km,a strancima cetiri puta vecu cijenu,koja glupost majko draga
Niko, niko, samo Sloboda
- RollingPaper
- Kontakt:
Sta jedan clanak uradi sa vas.
- tuzlak1987
- Kontakt:
"Odlazim iz Tuzle nakon dvije godine. Posebno će mi u sjećanju ostati prošla godina, kada smo imali odličnu ekipu, uz trenera i predsjednika. Svaki Tuzlak je bio ponosan na Slobodu. Ali međutim u posljednjih šest mjeseci bilo je dosta turbulencija, o kojima, ponavljam ne bih ovom prilikom", rekao je Veselinović, te dodao: "Želim se zahvaliti kolegama iz kluba, navijačima, istinskim simpatizerima Slobode. Moram reći da sam na svakoj utakmici davao svoj maksimum i sve od sebe. U posljednje vrijeme nisam igrao. Iskreno, ne znam zašto. U susretu na Tušnju protiv ekipe Zrinjskog, dobio sam ogroman aplauz navijača i simpatizera Slobode, no ja nisam znao da će mi to biti posljednja utakmica u crveno-crnom dresu. Ja se nisam do sada oglašavao tim povodom, i ovo je prvi i posljednji put da pričam o toj temi. Idem, čistog obraza i to je po meni najbitnije".
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/mladen-v ... odu/239854
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/mladen-v ... odu/239854
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Veselinovic je bio u sukobu sa Jagodicem. Nesto kao Pero Ivetic-Husref. Samo se cekao kraj da ode.
Svaki trener nas usput kosta jednog odlicnog igraca gradeci "autoritet".
a citati zadnjih par stranice, neprocjenjivo hahahahahahah oplako sam **** te. Vjerujem da se i autori clanka smiju reakcijama hahaha. Ovo je neprocjenjivo boga mi.
al samo me jedna stvar fascinira, ismijavati nekog ko ima manji objekat i dao je pare za FK Sloboda, a ne ismijavamo ugledne tuzlanske biznismene i vlasnike firmi kojima "ne ide posao", pa ih evo vec godinama nema na Tusnju.
A pouzdano znam da ih je ako nista UG Prijatelji FK Sloboda kontaktiralo. Stvarno jadno, i to po ko zna koji put jadno od nasih navijaca. A ovim sto nedaju nebi se smjeli smijati
pise clanak "prva pekara koja je dala pare" i ona se ismijava.
A ne ismijava se Kabil, ne ismijava se Hukic, ne ismijava se Sloboda koja koristi ime Sloboda **** te a nema je na stadionu. Nekad mi se gadite.
ako je ovaj platio 1500 ili koliko je vec bila reklama UG-a, mozda je sad i vise onda Kabil i Hukic trebaju 10.000 da daju. I njima se niko ne smije.
odlicna poruka i buducim sponzorima kluba. Daj pare pa umjesto da ti navijaci Slobode dodju, oni ce te ismijavati sto si dao.
Svaki trener nas usput kosta jednog odlicnog igraca gradeci "autoritet".
a citati zadnjih par stranice, neprocjenjivo hahahahahahah oplako sam **** te. Vjerujem da se i autori clanka smiju reakcijama hahaha. Ovo je neprocjenjivo boga mi.
al samo me jedna stvar fascinira, ismijavati nekog ko ima manji objekat i dao je pare za FK Sloboda, a ne ismijavamo ugledne tuzlanske biznismene i vlasnike firmi kojima "ne ide posao", pa ih evo vec godinama nema na Tusnju.
A pouzdano znam da ih je ako nista UG Prijatelji FK Sloboda kontaktiralo. Stvarno jadno, i to po ko zna koji put jadno od nasih navijaca. A ovim sto nedaju nebi se smjeli smijati
pise clanak "prva pekara koja je dala pare" i ona se ismijava.
A ne ismijava se Kabil, ne ismijava se Hukic, ne ismijava se Sloboda koja koristi ime Sloboda **** te a nema je na stadionu. Nekad mi se gadite.
ako je ovaj platio 1500 ili koliko je vec bila reklama UG-a, mozda je sad i vise onda Kabil i Hukic trebaju 10.000 da daju. I njima se niko ne smije.
odlicna poruka i buducim sponzorima kluba. Daj pare pa umjesto da ti navijaci Slobode dodju, oni ce te ismijavati sto si dao.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.