FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 05 jun 2017, 12:07

fks74 je napisao/la:
husE je napisao/la:
HordasOdMalena je napisao/la:Ordagić između Turske, Sarajeva i Željezničara

Ponajbolji igrač tuzlanske Slobode Amer Ordagić naredne sezone neće nositi crveno-crni dres.

Dvadesetčetverogodišnji fudbaler je stigao u Slobodu prije dvije godine, a u protekloj sezoni je odigrao 29 utakmica i podijelio devet asistencija. Veznom fudbaleru ponuda ne manjka. Moguć je odlazak u jedan od turskih klubova, no izvjesnije je da će karijeru nastaviti u Sarajevu ili Željezničaru, iako na stolu ima i ponudu Zrinjskog. Kako saznajemo, oba kluba su zainteresovana za njegove usluge, a u narednim danima bi trebalo biti i definitivno poznato gdje će nastaviti karijeru. Ordagić važi za jednog od najboljih fudbalera Premijer lige i nema sumnje da bi bio pojačanje za oba kluba.
Sigurno da bi nam bio veliko pojacanje, moramo ga dovesti !
Ako mu je Zuban menadzer, mi ga necemo dovesti.
Jos manje ce u Zelju
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 jun 2017, 12:08

Ako su naši sposobni i imaju pare, dovest će ga pa kad bi mu menadžer bio Amar Osim. Ostaje nam da vidimo jesu li šta naučili ili nastavljamo po starom.
Bahati, bahati Željkan!
1946

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 05 jun 2017, 12:10

Ukoliko je zaista tako da bude izmedju nas i kona pa na kraju ode tamo ja bih im prvi cestitao na tom potezu obzirom da ga vec duze vrijeme prizeljkujemo.

Pitar1946
Kontakt:

Post Postao/la Pitar1946 » 05 jun 2017, 12:11

Wandelanoite je napisao/la:Jel zna neko ko je od omladinaca otišao u Borussiu Dortmund ?
od gljive malog rodjak

High

Post Postao/la High » 05 jun 2017, 12:13

joker90 je napisao/la:Ako su naši sposobni i imaju pare, dovest će ga pa kad bi mu menadžer bio Amar Osim. Ostaje nam da vidimo jesu li šta naučili ili nastavljamo po starom.
Ako Ordagić zaguzelja i potamni, tj. poprimi izgled masnog Brazilca, možda ga i dovedemo!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 jun 2017, 12:14

BordoBolesnik je napisao/la:Ukoliko je zaista tako da bude izmedju nas i kona pa na kraju ode tamo ja bih im prvi cestitao na tom potezu obzirom da ga vec duze vrijeme prizeljkujemo.
Odlican igrac ali nesto ne vjerujem da ce kod njih
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 05 jun 2017, 12:14

Izgleda nema niko u klubu sposoban da zavrsi Ordagica, Vidovica ili Tomica tako gotovo sigurno nece doci pomenuta trojica.
Ne nadajte se bezveze...bilo je nekih kontakata, ali nista konkretno.

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 05 jun 2017, 12:15

Koliko ja znam, njegova prepreka da dodje kod nas je "samo" odsteta, on kao igrac bi odmah presao.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

husE
Kontakt:

Post Postao/la husE » 05 jun 2017, 12:22

kinosvra je napisao/la:Izgleda nema niko u klubu sposoban da zavrsi Ordagica, Vidovica ili Tomica tako gotovo sigurno nece doci pomenuta trojica.
Onda tesko da ce isti zavrsiti i jednog kvalitetnog igraca ako je takva situacija, ko cuva ledza Ihtijarevicu to je ubleha da vece nema, ne mogu da vjerujem da neko moze propustiti ovakve igrace :oops:

ZeroStyle
Kontakt:

Post Postao/la ZeroStyle » 05 jun 2017, 12:25

Dok su u nasem klubu ljudi poput Majkla, glavatog skauta, Ihtijarevica, Dzene, Alagica i ostalih nama nema napretka niti ce se ista promjeniti u i oko kluba.Sto prije to skontate to ce nam svima biti lakse.

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 05 jun 2017, 12:42

Zavrsis Tomica i Ordagica, s ovom odbranom na pola puta do titule si. Vezni red cini ekipu, vuce naprijed i nazad. To nam je falilo ove sezone. I napadac tipa Jahovic ili Komazec da pospremaju. Ali ne umijemo dzaba. Taman ce nesto Ihtijarevic zavrsiti. Za ovaj posao su potrebni namazani ljudi, koji znaju progovoriti i nagoditi se. Valjda je to trebala biti politika s Tanom, da se najbolji iz lige dovode . Dva najbolja igraca ekipa koje su u vrhu naseg fudbala, nadohvat ruke. Ne zavrsimo li bar jednog mi smo gubitnici i tek tad treba da znamo da nemamo para a ni strucne ljude a ni viziju. Oni Miću zavrsavali prije kraja sezone a tesko bilo probati ovu dvojicu. Mi se uvijek ustrucavamo dovesti nekog Zeljinog bivseg igraca kao eto igrao tamo. A oni vala jok. Nikad im to nije bilo tesko kada su u pitanju nasi igraci. Taj Tomic se trebao zavrsiti prije nego je dosao iz Grcke ionako nije na nekoj relaciji sa ovima iz Golubarnika. Bitno je bilo zavrsiti Saida. Za njegove pare bi mogla dva Tomica igrati. Covjek tri utakmice nije kako treba odigrao.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 05 jun 2017, 12:44

Sve je to ok, dok ne shvatis da nam ihtijarovic treba zavrsit pojacanja...

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 05 jun 2017, 12:46

Ispred Kluba sve pregovore sa igracima i menadzerima vodi Valentin

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 05 jun 2017, 12:48

kinosvra je napisao/la:Izgleda nema niko u klubu sposoban da zavrsi Ordagica, Vidovica ili Tomica tako gotovo sigurno nece doci pomenuta trojica.
Otkud kod tebe sad ovakvi crnjaci haha ako je vec tako kako dovedose Kuzmanovica? Ako je tako kako kazes onda ocekujem odron prelazni rok pa cemo na kraju istog diskutovati

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 05 jun 2017, 12:50

pasica je napisao/la:Poznata njemacka porodica Dzajic :D
Dobro ti rece. Nista od SMS. :)

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 05 jun 2017, 12:52

Ako kinosvra kaze da nema niko sposoban dovesti pojacanje, a ti kazes da je to posao Valentina, onda ispada da je ovaj drugi mlohava cuna :D

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 05 jun 2017, 12:53

ZeroStyle je napisao/la:Dok su u nasem klubu ljudi poput Majkla, glavatog skauta, Ihtijarevica, Dzene, Alagica i ostalih nama nema napretka niti ce se ista promjeniti u i oko kluba.Sto prije to skontate to ce nam svima biti lakse.
:thumbup:
Upravo to nas najvise i koci sve ove godine, sto nam klub vode prosjecni igraci koji nisu uspjeli vise od nase lige dogurat a imamo toliko sposobih ljudi al oni nisu podobni. Zamisli pregovaras s nekim Njemackim klubom i trebas mu prodat igraca a na sastanak dode Ihtijarevic covjeka ne znaju ni u Vogosci a ne u Europi. On kad pregovara s nekim, ljudi misle da ih neko zajebaje pa nam zato niko nece doci.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 05 jun 2017, 12:55

Bez veze prozivate Ihtijarevica, pa ja bi mogao dovesti pojacanje ako mi uprava odobri novac za pojacanja. Zato je bez veze pricati da neko nije sposoban zavrsiti pojacanje ako nema soldi.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 05 jun 2017, 13:24

Samo da ne bude opet, zadovoljni smo igračkim kadrom, mlađi igrači su iskusniji, Said dobro radi na treningu, imamo dobru ekipu, ne treba nam vezni niti nagomilavanje igrača.

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 05 jun 2017, 13:24

S.sport pise da su u Tz spremni prodati Ordagica za 50k, koliko istine ima ne znam.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Hajdeee, MaroonWhite1946, Proximic i 73 gosta.