Hajdee 3 razlike Cavsi idu na pol.
Ima bujruma NP, bujrum!
Njeno ime se cesto pominje

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Dodji da te zagrlim na danasnji dan.escobarpablo je napisao/la:Gledam ove pokušaje provokacije: pathetic.
Taslačeni su toliko da su pogubili i ono malo smisla za humor što su imali.
Od sutra smo HŠK, prekosutra SSK.wobly92 je napisao/la:Ko zna šta bi bilo da ste i sad NK
Prelazni rok ce pokazati znam li, valja?Virtu4l je napisao/la:Evo ga, on znaSNSa je napisao/la:Priliva sredstava nema aps nikakvog!
Da ti pojasnim, ponasas se kao duska kad se tek pojavio, znas sve sta se desava kod nas, a vidim da nisi bas nepismeni idiot kao kolege ti, bar oni koji ordiniraju po ovoj temi.SNSa je napisao/la:Prelazni rok ce pokazati znam li, valja?Virtu4l je napisao/la:Evo ga, on znaSNSa je napisao/la:Priliva sredstava nema aps nikakvog!
dje si bio tog kobnog dana 5.6.98? znas li koliko se ljudi ubilo od alkohola tada?fks74 je napisao/la:Neko je u skorije vrijeme ostao bez nastimane titule.![]()
![]()
Poceli pomalo izlaziti iz rupa.
Bio sam na toj utakmici, medjutim ja sam covjek koji je prosao mnogo i losijih i boljih situacija. Tako da me nije potreslo mnogo. Sto se tice alkohola ja to ne gotivim. Elem sjecam se samo skorijih dogadjaja a medju njima je vas poraz, koji je vas zabolio i rana vam je jos friska.grbavicka je napisao/la:dje si bio tog kobnog dana 5.6.98? znas li koliko se ljudi ubilo od alkohola tada?fks74 je napisao/la:Neko je u skorije vrijeme ostao bez nastimane titule.![]()
![]()
godinama sebi nisu dosli... tek sada izlaze iz rupa
A živ si? Kako prođe proslava ovogodišnje titule na Koševu 20.05.2017-te?grbavicka je napisao/la:
ma yebo ove namjestene skutorske titule... dobar sam inace, nije me mnogo pogodilo ovo... sjecas se ti prvih par godina poslije rata, sve derbije uzimate a mi jedine dvije pobjede nad sarajevom i obje utakmice bile za neki trofej... play off i superkup 1998. mada mi je draza pobjeda bila 1989. kad smo vas uzeli 2-1 i tako obezbjedili opstanak u ligi...fks74 je napisao/la:Bio sam na toj utakmici, medjutim ja sam covjek koji je prosao mnogo i losijih i boljih situacija. Tako da me nije potreslo mnogo. Sto se tice alkohola ja to ne gotivim. Elem sjecam se samo skorijih dogadjaja a medju njima je vas poraz, koji je vas zabolio i rana vam je jos friska.grbavicka je napisao/la:dje si bio tog kobnog dana 5.6.98? znas li koliko se ljudi ubilo od alkohola tada?fks74 je napisao/la:Neko je u skorije vrijeme ostao bez nastimane titule.![]()
![]()
godinama sebi nisu dosli... tek sada izlaze iz rupa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.