Dulja.Kad poleti zbunice Grke noge ce im se osjeci! Nece znati sta ih je snaslo. Doduse u moju ideju se ne uklapa to sto nema Avdije jer je i on trebo letit' po terenu.LegendKiller je napisao/la:ko će igrati lažno krilo nema Misketasoccerfan je napisao/la:Ja mislim da mi trebamo izac ko protiv Nigerije i stavit Medunjanina na lijevog beka.![]()
sad ima jednu citavu utakmicu iskustva na toj poziciji.
![]()
![]()
SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Kolasinac nema pravo da igra zbog kartona.avenija je napisao/la:Koalsinac ce ih pojesti za ono u Grckoj sto su nam uradili...
Nije valjda toliko pametan da je dobio zuti protiv Gibraltara?soccerfan je napisao/la:Kolasinac nema pravo da igra zbog kartona.avenija je napisao/la:Koalsinac ce ih pojesti za ono u Grckoj sto su nam uradili...
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
U prvom poluvremenu nekadavenija je napisao/la:Nije valjda toliko pametan da je dobio zuti protiv Gibraltara?soccerfan je napisao/la:Kolasinac nema pravo da igra zbog kartona.avenija je napisao/la:Koalsinac ce ih pojesti za ono u Grckoj sto su nam uradili...
- LegendKiller
- Kontakt:
Dulja i Vršo su prava krila, nama treba lažno...soccerfan je napisao/la:Dulja.Kad poleti zbunice Grke noge ce im se osjeci! Nece znati sta ih je snaslo. Doduse u moju ideju se ne uklapa to sto nema Avdije jer je i on trebo letit' po terenu.LegendKiller je napisao/la:ko će igrati lažno krilo nema Misketasoccerfan je napisao/la:Ja mislim da mi trebamo izac ko protiv Nigerije i stavit Medunjanina na lijevog beka.![]()
sad ima jednu citavu utakmicu iskustva na toj poziciji.
![]()
![]()
Al mislim da Lulic tu moze pomoci
![]()
Dzeko je pravo lazno krilo.Il jos bolje Vedo!
- LegendKiller
- Kontakt:
Ili možda Đađalo da se proba kao lažno krilosoccerfan je napisao/la:Dzeko je pravo lazno krilo.Il jos bolje Vedo!
Ma da je nama docekati utakmicu sa 11 zdravih igraca, lahko cemo skontati koga cemo premaskirati u lazno krilo. Sve je dobro dok je Medo na lijevom beku. (ooo kad se sjetim majko milaLegendKiller je napisao/la:Ili možda Đađalo da se proba kao lažno krilosoccerfan je napisao/la:Dzeko je pravo lazno krilo.Il jos bolje Vedo!
Drugo nije ni igrao, a zanimljivo odmah je bacio masku iza golasoccerfan je napisao/la:U prvom poluvremenu nekadavenija je napisao/la:Nije valjda toliko pametan da je dobio zuti protiv Gibraltara?soccerfan je napisao/la: Kolasinac nema pravo da igra zbog kartona.
Igrao je Vedo nekada lažno krilo kod Sajsona, ne bi mu to bilo strano. 
Bolji jesu ali očito trenutno za reprezentaciju korisniji i nisu. Hodzic je imao par prilika da se pokaže pa trenutno od njega nemamo ništa. Prerano je momcima suditi ali za nadati se da će neko od njih biti od koristi.Fidelis je napisao/la:Sva trojica ovih nabrojanih mladih napadaca,Kodro,Hodzic i Bajic su bolji od Djurica.I to znacajno bolji.jasmin10 je napisao/la:pinoglavi je napisao/la:Djuric nam je sa klupe time Serije B donio baraz tako da je itekako hendikep sto ga nema![]()
![]()
Dok god novi napadači ne donesu nešto novo reprezentaciji, izostanak Djurica će biti hendikep.
I u prošlim kvalifikacijama i u Japanu smo vidjeli koliko nam je potreban.
Upalilo je par puta na ho-ruk,narodski,posr.lo ga.Ne vjerujem da ce ikad vise tako,to se desi samo jednom u zivotu kad su pitanju takvi igraci.
I nadam se da nikad vise necemo igrati tu ho-ruk igru,nabij na Dzeku i Djurica.Napad treba graditi,ho-ruk uspije vrlo rijetko.
14 utakmica i 7 golova i opet podcjenjuje Milan. Zbog njega smo bili u barazu, zbog njega smo osvojili onaj kup u Japanu.
Ta ho ruk igra se mora igrati kada gubiš a tu je Milan najjači.
-
MiiisssskeeBh
- Kontakt:
s obzirom na sve povrede i nedostatak kvalitetnih bekova najbolje bi bilo igrati 3-5-2,za takvu formaciju imamo igrace,Vranjes-Bico-Zuka pozadi a Visca i Lulic kao WB,a u sredini Pjanic,Medo i Besic/Cimi/Jajalo,naprijed se zna.Svi kazu da Visca i Lulic mogu trcati,pa eto im nek trce 
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ta formacija je veoma zahtjevna i u mnogim klubovima je nisu uspjeli uigrati, a ne u reprezentaciji...MiiisssskeeBh je napisao/la:s obzirom na sve povrede i nedostatak kvalitetnih bekova najbolje bi bilo igrati 3-5-2,za takvu formaciju imamo igrace,Vranjes-Bico-Zuka pozadi a Visca i Lulic kao WB,a u sredini Pjanic,Medo i Besic/Cimi/Jajalo,naprijed se zna.Svi kazu da Visca i Lulic mogu trcati,pa eto im nek trce
To mogu ekipe koje igraju takav stil, tipa italija, gdje su igraci vecinom navikli na te sisteme
Ne zaboravi da pola igraca kod nas nikad nije igralo tako
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Igrali smo 3-5-2 protiv Belgije pa pogledaj kako je izgledalo.
Inace, Hazard propusta utakmicu sa Estonijom, cini mi se da je uvijek povrijedjen pred reprezentativno okupljanje.
Inace, Hazard propusta utakmicu sa Estonijom, cini mi se da je uvijek povrijedjen pred reprezentativno okupljanje.
Jel Grčka dolazi u nekom lošijem sastavu? Kvota konstantno pada na nas, a nije baš da i mi nemamo problema?
- JavierBosnia
- Kontakt:
Grci dolaze bez 4 igraca iz prve postave. Mi igramo bez jednog (Kolasinac)..dinoo je napisao/la:Jel Grčka dolazi u nekom lošijem sastavu? Kvota konstantno pada na nas, a nije baš da i mi nemamo problema?
Oni u timu imaju mislim 5 debitanata, mi nemamk nijednog, dovoljno govori da su u problemu.
Eh sad ne znam zna li ko odavde ima li neko njihov da se povrijedio il je povrijedjen a na spisku je.. ja sam gledao po transfermarketu ima ih nekoliko
I jel njima Karnezis prvi golman il onaj drugi
EDIT: I njima je propuh na lijevoj strani. Nemaju ni beka ni krila. Tzavellas i Stafylidis na lijevoj strani odsutni. A u sredini isto tako 2 igraca Tachidis i Samaris
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Odakle ti da nema Stafylidisa?
Amira malog u vatru igra ko svicarski sat ,hocete cekat da napuni 25 da BI zaigro,jeste li gledali finale Turskog Krupa,halo Mali je zvjer.
To sto kvota pada znaci da ljudi stavljaju pare na nasu pobjedu.dinoo je napisao/la:Jel Grčka dolazi u nekom lošijem sastavu? Kvota konstantno pada na nas, a nije baš da i mi nemamo problema?
Ne daj boze da ne bude Pjanica jer je kod nas on nezamjenjiv igrac. Tu bi bili bas osakaceni. Vec smo po meni jako oslabljeni dugim neigranjem Besica te suspenzijom Kolasinca I povredom Milicevica. Pomoc sa klupe u prvom redu sam ocekivao od Krunica koji je takodjer otpao. Sve ovo skupa je bas veliki hendikep ali neigranje Pjanica bi bio totalni udarac nasoj igri.
Pod hitno bih zvao dvojac iz Konje koji bi na spisku zamjenio Milicevica I Krunica.
U slucaju neigranja Pjanica Vedo bi morao otpasti a uletiti Hodzic kao povuceni napadac ili Milosevic kao AM da koliko toliko zgusnu sredinu.
U ovom slucaju(neigranje Pjanica) pitanje forme Besica postaje beznacajno. On MORA igrati.
.............Besic ................Cimirot..............
Visca.........................................Lulic
..........................Hodzic.......................
......................Dzeko............................
Nadam se da ce Miralem igrati I omoguciti nam lakse funkcioniranje tranzicije I igre sa 2 napadaca. Bez njega je to ravno samoubojstvu iz zasjede.
Pod hitno bih zvao dvojac iz Konje koji bi na spisku zamjenio Milicevica I Krunica.
U slucaju neigranja Pjanica Vedo bi morao otpasti a uletiti Hodzic kao povuceni napadac ili Milosevic kao AM da koliko toliko zgusnu sredinu.
U ovom slucaju(neigranje Pjanica) pitanje forme Besica postaje beznacajno. On MORA igrati.
.............Besic ................Cimirot..............
Visca.........................................Lulic
..........................Hodzic.......................
......................Dzeko............................
Nadam se da ce Miralem igrati I omoguciti nam lakse funkcioniranje tranzicije I igre sa 2 napadaca. Bez njega je to ravno samoubojstvu iz zasjede.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.