BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Misija "Karabatak" uspjesno odradjena i cestitam Vam na plasmanu u grupnu fazu EL, nadam se prolasku iste, i ako u zdrijebu necete biti nosioci.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
amerosm je napisao/la:Misija "Karabatak" uspjesno odradjena i cestitam Vam na plasmanu u grupnu fazu EL, nadam se prolasku iste, i ako u zdrijebu necete biti nosioci.
Hvala

4-0...prezadovoljan sam i rezultatom i igrom,osim suta u 2-3 minuti gosti nisu prisli golu...Kagawa jos jednom pokazao da ce biti mozda i najbolje pojacanje dok Barrios nastavlja svoju seriju.
Slijedi Leverkusen u nedelju pa onda turisticko putovanje u Baku
Haman će biti da je do toga.Hare_BvB je napisao/la: Ma od prve minute ih napast, vjerovatno će se malo pogubiti kad vide gdje su došli, i mislim da neće biti problema..

Dobro je, već se može dalje planirati.
Vom Jäger zum Gejagten
Sad sa tekme dođoh
nemam ZDF pa sam morao kod burazera gledati...elem predobro smo odigrali prvo poluvrijeme onda rutinski priveli utakmicu kraju....prezadovoljan sam početkom sezone...iako me iznenadio Piszczek u prvih 11 sad vidim da je to najavljeno bilo, jer Owomoyela ima "nešto" što ne znam prevesti
(Magen-Darm-Infekts - pretpostavljam da je neka infekcija nečega i da će to proći do nedelje, ali ni sa Piszczekom neće biti loše)...Kagawa se već pokazuje kao odlično pojačanje, a na Barriosa ne treba trošiti riječi...ubica

- Omerbavarac
- Kontakt:
4:0 vrlo zadovoljavajuce, stavise rezultat koji sigurno obezbjedjuje grupnu fazu EL.
Uz ova 4 gola su postignuta jos dva, ali su oba ponistena zbog ofsajda iako prvi nije bio ofsajd, barem po mojoj procjeni.
Uz ova 4 gola su postignuta jos dva, ali su oba ponistena zbog ofsajda iako prvi nije bio ofsajd, barem po mojoj procjeni.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
infekcija zeludcabhrocky je napisao/la:Sad sa tekme dođohnemam ZDF pa sam morao kod burazera gledati...elem predobro smo odigrali prvo poluvrijeme onda rutinski priveli utakmicu kraju....prezadovoljan sam početkom sezone...iako me iznenadio Piszczek u prvih 11 sad vidim da je to najavljeno bilo, jer Owomoyela ima "nešto" što ne znam prevesti
(Magen-Darm-Infekts - pretpostavljam da je neka infekcija nečega i da će to proći do nedelje, ali ni sa Piszczekom neće biti loše)...Kagawa se već pokazuje kao odlično pojačanje, a na Barriosa ne treba trošiti riječi...ubica

Isti problem k'o u druga ''Balboe''
, samo sam ja u kahvani gled'o...Rutinska i sigurna pobjeda, drugo poluvrijeme ''pod ručnom'', jbga, valja sad sa ''Aspirindžijama'' ukrstit koplja u neđelju
...Suvišno je bilo šta analizirati, k'o što reče onaj švapski komentator, protivnici su nam na nivou njemačkog trećeligaša, i baš se tako i pokaza...Raduje me odlična forma Barrage, koji će ove sezone biti još bolji neg' lani, a ovaj mali ''Suši'' je pravi čarobnjak, i već se uveliko isplaćuje...Pored pomenutog dvojca, meč je obilježio i onaj njihov goldžija, ja' lika nesposobna 

Der Mann für die entscheidenden Tore.
Sahin i Kagawa najbolji. Vrijedi ovaj Sahin pola ekipe, bez greske igra mali. Mali Kagawa doveden za 350 000 ojra, vec sad vrijedi 3 miliona. Susi to odlicno radi. Grosskreutz ponovo najlosiji ko i protiv Burghauzena. Brine me Lewandowski, uopste ne ucestvuje u igri, ne zna frajer sta ce sa sobom. Potrajace njegova adaptacija malo duze. Hajnal ponovo nije bio ni na klupi i mozemo ocekivati i njegov odlazak. Al tek sad u nedjelju slijedi prava provjera, ne treba nas zavarati ovaj rezultat. Od 4 gola, 3 su bila golmanova. Bolji golman bi ono odbranio.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."
Cestitke, ocekivano sa pravim pristupom morao je doci i dobar rezultat sa kojim se vec mozete spremati za grupu EL,i sada se okrenuti utakmicama u Bundesligi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ma ovaj ''Zirodent Iduna Park'' je čudogeronimo je napisao/la:Haman će biti da je do toga.Hare_BvB je napisao/la: Ma od prve minute ih napast, vjerovatno će se malo pogubiti kad vide gdje su došli, i mislim da neće biti problema..Koliko sam mogao primjetiti svaka prilika je iskorištena (gledao do neke 70 min.).
Dobro je, već se može dalje planirati.

Ovo bi bilo dobra grupa:
Dortmund
Juventus(repriza 1997)
Hajduk/Dinamo
Sibir

Dortmund
Juventus(repriza 1997)
Hajduk/Dinamo
Sibir

DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
Kuba se lakše ozlijedio i neće ga biti 2 sedmice
..U pitanju je istegnuće mišića, njegova stalna povreda koja ga prati iz sezonu u sezonu...
Službeno je potvrđen i transfer Valdeza u Hercules, odšteta je oko 4 miliona €
Meč protiv Leverkusena sudiće nam Florian Mayer, koji je sudio i u zadnjem meču protiv njih kada smo ih dobili 3-0 proljetos na Westfalenu.....Nadam se sličnom ishodu i ovaj put
@adnan
Dobar ti novi avatarčić

Službeno je potvrđen i transfer Valdeza u Hercules, odšteta je oko 4 miliona €

Meč protiv Leverkusena sudiće nam Florian Mayer, koji je sudio i u zadnjem meču protiv njih kada smo ih dobili 3-0 proljetos na Westfalenu.....Nadam se sličnom ishodu i ovaj put

@adnan
Dobar ti novi avatarčić

Hare_BvB je napisao/la:Kuba se lakše ozlijedio i neće ga biti 2 sedmice..U pitanju je istegnuće mišića, njegova stalna povreda koja ga prati iz sezonu u sezonu...
Službeno je potvrđen i transfer Valdeza u Hercules, odšteta je oko 4 miliona €![]()
Meč protiv Leverkusena sudiće nam Florian Mayer, koji je sudio i u zadnjem meču protiv njih kada smo ih dobili 3-0 proljetos na Westfalenu.....Nadam se sličnom ishodu i ovaj put![]()
@adnan
Dobar ti novi avatarčić
Steta za Kubu...ali sta se moze,vjerovatno ili Gotze ili Lewandowski ce u prvih 11 umjesto njega...
Sto se tice avatara,Kagawa je zasluzio svoje mjesto

I ja sam iznenađen kako se brzo adaptovao na novu sredinu, znao sam da posjeduje kvalitet (pisao sam i ranije da je bio na probama u Realu i Barci), ali da će ovako brzo da se nametne Kloppu - eh, tome se nisam nadao....adnan24 je napisao/la: Steta za Kubu...ali sta se moze,vjerovatno ili Gotze ili Lewandowski ce u prvih 11 umjesto njega...
Sto se tice avatara,Kagawa je zasluzio svoje mjesto...bas me pozitivno iznenadio,samo nek nastavi ovako
Nema šta, mali je odličan fudbaler, strašnih tehničkih predispozicija i ono što mene jako raduje je ta njegova fudbalska inteligencija koja iz meča u meč sve više dolazi do izražaja....Već smo se složili da od ere Rosickog nismo imali ni približno ovako talentovanog igrača na poziciji playmakera, još samo da malo fizički ojača

U drugom kolu DFB Pokala igramo protiv ekipe Kickers Offenbach
...U pitanju je ekipa koja je tenutno prva u trećoj ligi sa 5 pobjeda iz isto toliko odigranih mečeva...Jako fin, žrijeb i mislim da bi se ove godine moglo i u kupu pokušati nešto napraviti, za razliku od lani i onog sramotnog ispadanja od Osnabrucka 

Hare_BvB je napisao/la:U drugom kolu DFB Pokala igramo protiv ekipe Kickers Offenbach...U pitanju je ekipa koja je tenutno prva u trećoj ligi sa 5 pobjeda iz isto toliko odigranih mečeva...Jako fin, žrijeb i mislim da bi se ove godine moglo i u kupu pokušati nešto napraviti, za razliku od lani i onog sramotnog ispadanja od Osnabrucka
U svakom slucaju ne treba pocjenjivati protivnika, pogotovo jer je DFB POKAL... Al nadam se da necemo imat nekih vecih problema i da cemo proc... I moramo bit zadovoljni sta smo izvukli, nekako mi se cini da ove sezone sreca prati BvB napokon jer sve nam ide kako treba... Laki protivnici u DFB Pokalu, Lak protivnik u Euro ligi, Pojacanja dobra pogotovo japanac, samo da se jos uklopi Lewa... I mislim ako se rjesimo Kringea, Hajnala i plus novac od Valdeza, da bi nam godilo jedno pojacanje jos ... Al sumnjam da ce bit pojacanja jos... Kako god nadam se da cemo u kupu pjevat " BERLIN BERLIN WIR FAHREN NACH BERLIN " ... BvB ynwa...
BvB Echte Liebe !!!
Evo nam i Damira...sto nas ima
Dobar protivnik za nas...svakako da ocekujem prolaz u trece kolo iako sam prizeljkivao mec kuci pa da se uzme jos neki euro...
Po meni ipak ne treba ocekivati nesto pretjerano dobre igre u kupu,ipak su Bundesliga i Europska liga prioritet

Dobar protivnik za nas...svakako da ocekujem prolaz u trece kolo iako sam prizeljkivao mec kuci pa da se uzme jos neki euro...
Po meni ipak ne treba ocekivati nesto pretjerano dobre igre u kupu,ipak su Bundesliga i Europska liga prioritet
Kod našeg Klopponje nema potcjenjivanja, uvjerili smo se u to u četvrtakDamir_BvB je napisao/la:U svakom slucaju ne treba pocjenjivati protivnika, pogotovo jer je DFB POKAL... Al nadam se da necemo imat nekih vecih problema i da cemo proc... I moramo bit zadovoljni sta smo izvukli, nekako mi se cini da ove sezone sreca prati BvB napokon jer sve nam ide kako treba... Laki protivnici u DFB Pokalu, Lak protivnik u Euro ligi, Pojacanja dobra pogotovo japanac, samo da se jos uklopi Lewa... I mislim ako se rjesimo Kringea, Hajnala i plus novac od Valdeza, da bi nam godilo jedno pojacanje jos ... Al sumnjam da ce bit pojacanja jos... Kako god nadam se da cemo u kupu pjevat " BERLIN BERLIN WIR FAHREN NACH BERLIN " ... BvB ynwa...Hare_BvB je napisao/la:U drugom kolu DFB Pokala igramo protiv ekipe Kickers Offenbach...U pitanju je ekipa koja je tenutno prva u trećoj ligi sa 5 pobjeda iz isto toliko odigranih mečeva...Jako fin, žrijeb i mislim da bi se ove godine moglo i u kupu pokušati nešto napraviti, za razliku od lani i onog sramotnog ispadanja od Osnabrucka

Zadnja izmjena: Hare_BvB, dana/u 06 sep 2010, 00:27, ukupno mijenjano 1 put.
E slazem se s tobom sto se tice Gotzea mali stvarno ima potencijal da bude Andi Moller novi samo da ne od u S04 ko onaj papak hehe... I mislim da je on trenutno najveci talent u Njemackom nogometu sto je bio Toni Kross sad je Mario Gotze nadajmo se hehe... Sastav nam je stvarno fin nadam se da ce Dede ostat jer Dede je prava ikona Dortmunda, valjda nece otic u Koln, Isto tako mi je zao sto Hajnal izgleda ide jer je po meni super igrac... Kringea se sto prije treba rjesit jer ima dobru platu a od njeg vise nista nema... I po meni smo losi na poziciji desnog beka svaka cast Owomoyeli na prosloj sezoni stvarno je bio super al sumnjam da je moze ponovit, A Pisczek ne znam gledao sam protiv karabatka
nije los ima solidan centar sut i to je to dakle po meni i mom misljenju trebao bi nam dobar desni bek, ili barem neki mladi bek pa da ga moze Kloppo forsirat.. A ostalo je poprilicno dobro... Nek je otiso samo onaj ERROR Valdez hvala mu na zalaganju i trcanju al daleko mu kuca bila od Dortmunda
...

BvB Echte Liebe !!!
Meni je ok desna strana sa Owomoyelom i Piszekom,mislim da njih dvojica mogu odraditi ovu sezonu na visokom nivou...lijevo je Schmelzer odlican ali za mene bi bila tragedija ako bi Dede otisao...covjek je legenda kluba.
Po meni smo najslabiji na poziciji zadnjeg veznog jer osim Kehla koji je 90% sezone odsutan nemamo onog pravog razbijaca koji ce kontrolisati sredinu terena...njegova zamjena je Bender koji nije ni kvalitet a ni tip igraca za tu poziciju
Po meni smo najslabiji na poziciji zadnjeg veznog jer osim Kehla koji je 90% sezone odsutan nemamo onog pravog razbijaca koji ce kontrolisati sredinu terena...njegova zamjena je Bender koji nije ni kvalitet a ni tip igraca za tu poziciju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.