FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ne treba nam puno, narednu sezonu da izguramo gdje ce dugovi biti prioritet i vec bi klub mogao lakse disati. Ako to bude slucaj nije problem ni borba za opstanak, mada je liga ocajna i uz par solidnih igraca liga za prvaka se moze izboriti a tad ni Europa nije daleko. Al jbg dok se rjesavaju dugovi bit ce mnogih sto ce ismijavati UO, isto kao sto se ismijavao Azmir onu prvu polusezonu nakon ulaska u PL gdje je jasno rekao da je cilj opstanak jer imamo precih stvari od prvog tima. Slicna situacija, samo kontra strane.
Nad tobom sunce najljepše sja
Imas tu jos faktora, prošle godine se dobila uefa i nasla licenca bez uslova sa blokiranim racunom i groznim reprogramom, sa dosta tuzbi itd, al sad smo pod uslovom u kud kamo boljoj situaciji, druga sramota je da se u drugom dijelu sezone osim jedne utakmice pored sezonskih naj više prodalo 650 ulaznicia, od toga je pola od fukara sa popustima, klub da bude na nuli organizacije jedne utakmice treba nekih minimun 1500 ulaznica po 10 km.ultrasstyle_tz je napisao/la:ma kakve titule. Nego ko i uvijek, na konopcima smo. Sudija broji, dosao je do 7. I tako od rata pa na ovamo. U slobodnom padu smo mi bili i kod Azmira. Organizacionom slobodnom padu i po pitanju dugorocne buducnosti. Ja vam kaze, sa ovo para sto sad imaju na raspolaganju, mogu i ovi napast titulu naredne godine bez ikakvih problema. Samo da zanemare reprogram, kazu nije to nas problem, nek zanemare sporazume i nek transu preusmjere na plate i pojacanja. Eto vrhunske ekipe. 45.000 mjesecno na platu, plus ovo sto sad imaju, mozes i Stevanovica i Lendrica dovest. Napast titulu i ugasit klub.
Samo nikad niko nije imao hrabrosti to reci navijacima. Ovi su do sad najblize prisli istini, od svih uprava. Ne znam sto ne izguraju do kraja, da se sve zna. Ustvari znam, onda i ovo malo budala sto prati Slobodu, ne bi vise pratilo.
Azmir je to kamuflirao, zamotavao, pakovao da se ide naprijed. Pa smo svi stekli dojam da je tako jer su nas rezultati ponijeli. Eto nije ni to bas bilo tako, nebi ni on otisao samo da je sve bilo med i mlijeko.
Samo me zanima ko ce imati hrabrosti reci navijacima da se u septembru prosle godine znalo da mi ove godine ne mozemo dobiti licencu za evropu. I eto vam pravi razlog odlaska. Sto ulagati u ekipu koja nema buducnost.
Nego imali smo srece dosao je ovaj ludi zakon koji niko nije ocekivao. Da je Azmir znao da ce ovaj zakon doci, ostao bi on, nema tog Boga koji bi ga "otjerao". Ali niko od nas nije ocekivao ponovno usvajanje.
i opet drugo legitimno pitanje. Da li bi ovaj zakon bio usvojen ponovo da je Azmir ostao ? SDP ga nebi sigurno gurao, njemu iz inata. Tako da je razumljivo i to sto je covjek otisao. Zasto ulagati dalje u klub koji ne vodi nigdje.
nego sad smo dobili priliku da nekako izguramo klub. Imali vise srece nego pameti, i da smo ko navijaci Zelje ili Celika da se skupi 250-300.000, da se skupi makar 2.000 ljudi na utakmici sa placenom kartom i da preguramo ovo. Pa onda bi se i Azmir ili neki drugi Azmir mogao vratiti i opravdano ulagati pare.
Imao bi "samo" repgrogram koji se uklapa u transu od opstine i jos 20-ak hiljada za ostale dugove koji iskoce, ali te ne bi bio strah za licnecu nikad.
i mi smo krivi donekle, ili podić cijenu sezonskih na 100 km pa nek kupi ko moze, a smanjit ulaznice na 7 i 5 sjever, a i da bude 5 i za fukare pa nek klub im vrati 2 km za pomoć gostujućih utakmica. Ali realno bez dva tri zvucna imena koje svijet hoće gledat, bez stadiona - makar sjever da zavrse a ne tamo prokisnjava uzas boziji, nema velikih posjeta.
- Probisvjet
- Kontakt:
Malo prije sam sjedio sa ljudima koji su upuceniji od nas. Crno nam se pise. Ovi privrednici ne daju svoje pare, cak ni pozajmicu. Lafo sve milioneri.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Pa to se u decembru znalo
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Blago nama navijacima Slobode,nama nikad nije dosadno 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Onda se makar ne zaduzujemoProbisvjet je napisao/la:Malo prije sam sjedio sa ljudima koji su upuceniji od nas. Crno nam se pise. Ovi privrednici ne daju svoje pare, cak ni pozajmicu. Lafo sve milioneri.

Niko, niko, samo Sloboda
- Probisvjet
- Kontakt:
Neka daju pozajmice jedno 2M i kada bude privatizacija neka kupe zajedno sa babukom.katarakta je napisao/la:Onda se makar ne zaduzujemoProbisvjet je napisao/la:Malo prije sam sjedio sa ljudima koji su upuceniji od nas. Crno nam se pise. Ovi privrednici ne daju svoje pare, cak ni pozajmicu. Lafo sve milioneri.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Dobro je sve dok nam Mujkanovic Semir ne bude pojacanje 

Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
Ja ocekujem "pojacanje" iz Prve kantonalne, a nije Mujkanovic. Citirajte me kad bude prozivka 

Niko, niko, samo Sloboda
Činlga p*č*o
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Pa to si u pravu dali su par pozajmnica i expresno vratili, al neuzimaju pozajmnice od drugih, dosta je funkcionisalo sve od pomoći firmi kao i od sponzora kome pripadaju i članovi UO. Mozda je dobro to sto se nedaju a i neuzimaju pozajmnice jer danas sutra svi koji su klikali UO pljuvace ih zbog tih istih pozajmnica bez kojih se ne moze na kraju i bez kojih klub ne moze funkcionisat. za sadasnje isplate plata i obaveza klubu treba mjesecno oko 80 000 km , to su dvije utakmice po 4000 gledalaca uz cijenu od 10 km i bez sezonskih, ako oće taj prosjek na utakmicama moraju nesto zvucno dovest i igrat na pobjedu a ne na x i sadasnjom ekipom koliko god ih mi volili. u 1 ligi federacije u polusezoni sa cirom smo bili treći klub po posjeti sa prosjekom od 5500 gledalaca.
Pa on jedino može u Mramoru igrat, ne može ni tu jer imaju ljudi dijete od 16 godina u prvoj postavi koje igra bolje od njega.Penaltiky je napisao/la:Ode Tandir na posudbu.

Ako se skrpi za karte mali će u SloboduNKMramor je napisao/la:Pa on jedino može u Mramoru igrat, ne može ni tu jer imaju ljudi dijete od 16 godina u prvoj postavi koje igra bolje od njega.Penaltiky je napisao/la:Ode Tandir na posudbu.![]()
![]()
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- RollingPaper
- Kontakt:
Jel to sigurnoPenaltiky je napisao/la:Ode Tandir na posudbu.
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Stoposto brate. Treba Senči u TC onih stubova lad se ploča izliva.RollingPaper je napisao/la:Jel to sigurnoPenaltiky je napisao/la:Ode Tandir na posudbu.
Jel zna ko kako igra onaj Eldin Omerovic, moze li se na njega racunati u narednoj sezoni
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ebu Al-Faraoni
-
- Kontakt:
Ahmetovic povratnik na.Tusanj.
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
jel nam kupio šta u Saintercontinental je napisao/la:Ahmetovic povratnik na.Tusanj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.