Champions League 2016/17
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2016/17
Meni su ove "prepirke" pa malo je reci, djecije. Ljudi niti su isti tip igraca, niti ista. Mene najvise interesuje sta to definise najboljeg igraca ikada? Je li to neki koeficijent postoji za golove, driblanje, dodavanje petom itd. da se neki broj dobije na kraju? Ako jeste, ko je to napravio, gdje se to nalazi I ko je odlucio da je to univerzalni nacin mjerenja?
Sto se mene licno tice, postoje fudbaleri koji doprinose timu vise nego sto bi recimo neki drugi na toj poziciji, ali to je ako poredim igrace istih pozicija. Tu se definitivno moze reci OK, ova dva napadaca, stopera itd. su nebo I zemlja razlika u kvalitetu.
Ako gledam koga vise simpatisem, ko mi je drazi, to je prica za sebe I meni je Ronaldo.
Ronaldo mi je isto porastao u ocima radi njegovih donacija. Mozda je to nekome smijesno, ali to je nesto sto ja cijenim kod covjeka.
Opet kazem, ovo ko je bolji nikad necu razumiti dok neko ne pojasni koja je to ocjena sto to odlucuje, pogotovo kada nisu isti igraci u pitanju. Ako su napadaci u pitanju pa gledas golove, asistencije, to je nesto sto mozes mjeriti I porediti. Ovo sto vi pricate su u statistici takozvani "qualitative" podatci po kojima se nista ne moze mjeriti. Sve sto sam do sad procitao je subjektivno I temelji se na osjecajima I nekim parametrima sto ta osoba misli da su bitni.
Imate I bolje diskusije od ovakvih moj je tata jaci od tvog. Pozz
Sto se mene licno tice, postoje fudbaleri koji doprinose timu vise nego sto bi recimo neki drugi na toj poziciji, ali to je ako poredim igrace istih pozicija. Tu se definitivno moze reci OK, ova dva napadaca, stopera itd. su nebo I zemlja razlika u kvalitetu.
Ako gledam koga vise simpatisem, ko mi je drazi, to je prica za sebe I meni je Ronaldo.
Ronaldo mi je isto porastao u ocima radi njegovih donacija. Mozda je to nekome smijesno, ali to je nesto sto ja cijenim kod covjeka.
Opet kazem, ovo ko je bolji nikad necu razumiti dok neko ne pojasni koja je to ocjena sto to odlucuje, pogotovo kada nisu isti igraci u pitanju. Ako su napadaci u pitanju pa gledas golove, asistencije, to je nesto sto mozes mjeriti I porediti. Ovo sto vi pricate su u statistici takozvani "qualitative" podatci po kojima se nista ne moze mjeriti. Sve sto sam do sad procitao je subjektivno I temelji se na osjecajima I nekim parametrima sto ta osoba misli da su bitni.
Imate I bolje diskusije od ovakvih moj je tata jaci od tvog. Pozz
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Gladijator, gonič robova. Juventini bi trebali znati ko je ovaj gospodin.

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- ASD
- Kontakt:
1 finta i 1 sut u karijeri.Jeftha je napisao/la:Magija na putu...![]()
Pazi sta malac radi sa 16 godina.![]()
- ASD
- Kontakt:
Argentina bez Mesija 1 pobjeda od 8 tekmi, sa Mesijem 5 pobjeda od 6 tekmi.pinoglavi je napisao/la:Argumenti za Messija blizu onih ''ali Barca je imala veci posjed lopte''
Portugal bez Ronalda dobi finale Lige Prvaka.
Ronaldo je vrhunski igrac ali obican smrtnik, drugi je fudbalski Bog koji se moze samo s Maradonom porediti, ostalo nije dovoljno genijalno da bi samo gonilo ekipu.
- ASD
- Kontakt:
Mesi nije igrac kojeg se moze gledati kroz golove.Mozambik je napisao/la:"Najveci svih vremena" je u citavoj svojoj karijeri zabio 16 golova u nokaut fazi LP, Ronaldo je samo ove sezone od cetvrtfinala zabio 10 golova.
Od Maradone 86 godine niko nikad nije odigrao ovako dobro jedan turnir kao Ronlado ovu LP. Ibrahimovic i Rooney kao dva referenta u napadu u ovoj eri nisu zajedno zabili 10 golova u nokaut fazi u citavoj svojoj karijeri.
Samo ta usporedba pokazuje kako je monstruozno odigrao Ronaldo ovu LP
Djecija su to prepucavanja, meni je najsmjesniji let3 koji se ukljuci u svaku ovu raspravu pokusavajuci da dokaze nesto tako sto ce na forumu napisati da Ronaldo ne moze u istu receincu sa Leom. Obojica imaju strasne statistike i uspjehe, Messi ima nesto sto nema ni Ronaldo ni niko drugi na svijetu, nit je ko kada imao, takodjer Ronaldo ima nesto sto nema ni Messi ni niko drugi na svijetu, nit je ko kada imao. Neko je fan magije i poteza a neko konkretnosti i finisa. Meni je npr Ronaldinho ispred obojice, samo sto nije dugo trajao. A ti tvoji pokusaji dokazivanja necega tako sto pises kao da Messi igra u reprezentaciji Luksemburga a ne u **** Argentini, i sto pises kao da je Ronaldo osvojio EP sa reprezentacijom poput Spanije u prajmu a ne sa prosjecnim Portugalom, su jednako smijesni kao i djecija prepucavanja.ASD je napisao/la:Argentina bez Mesija 1 pobjeda od 8 tekmi, sa Mesijem 5 pobjeda od 6 tekmi.pinoglavi je napisao/la:Argumenti za Messija blizu onih ''ali Barca je imala veci posjed lopte''
Ronaldo je vrhunski igrac ali obican smrtnik, drugi je fudbalski Bog koji se moze samo s Maradonom porediti, ostalo nije dovoljno genijalno da bi samo gonilo ekipu.
Nad tobom sunce najljepše sja
Jeftha je napisao/la:Magija na putu...![]()
Kakvu buducnost ima Real

U sljedecih 5 godina se dolazi do 15. klempe

Zadnja izmjena: andro234, dana/u 04 jun 2017, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.
Dođe navijač Juventusa koji veze nema osporavati velikog igrača. Idi bolan ne bio žali za još jednim izgubljenim finalom. Ti došao ovamo na temu gluposti pisati. Dao vam je momčina dva gola sinoć jer nije htio više. Čovjek zabije u najslabijem dijelu takmičenja dva gola, a na kraju bude najbolji strijelac takmičenja. Dao je pet golova Bayernu,tri gola Atleticu i u finalu dva gola Juventusu. Je li malo osam golova takvim ekipama dati u glavnoj fazi takmičenja?
CRISTIANO RONALDO! HALA MADRID!
Pa i ne može.pinoglavi je napisao/la: Djecija su to prepucavanja, meni je najsmjesniji let3 koji se ukljuci u svaku ovu raspravu pokusavajuci da dokaze nesto tako sto ce na forumu napisati da Ronaldo ne moze u istu receincu sa Leom.
Mislim, ono može nekim fudbalskim neznalicama koji pogledaju neku utakmicu svake prestupne godine. Al njih niko i ne uzima za ozbiljno.
Ne kontam šta je tu smiješno.
Jašta, nego je djecija logika stavljati bilo kojeg igraca u rang Messija

Do 2020. isto kao od 56. do 60. I onda pauza od 50 godina da se Milan i Barcelona priblize.andro234 je napisao/la:Jeftha je napisao/la:Magija na putu...![]()
Kakvu buducnost ima Real![]()
![]()
![]()
U sljedecih 5 godina se dolazi do 15. klempe

Kad pročitam da neko Messija poredi sa Maradonom bude mi zlo.
Armando je ona najveća narkomančina koji je imao obraza na najvećoj nogometnoj sceni, na Mundijalu, dati gol rukom. Kakav gmaz.

Nije Juventus tema.Ko j'be Juventus.Rasprava je bila ...poredjenje izmedju Ronalda i najveceg u istoriji.Najveci je Messi a ostalo je statistika.arelinho je napisao/la:Dođe navijač Juventusa koji veze nema osporavati velikog igrača. Idi bolan ne bio žali za još jednim izgubljenim finalom. Ti došao ovamo na temu gluposti pisati. Dao vam je momčina dva gola sinoć jer nije htio više. Čovjek zabije u najslabijem dijelu takmičenja dva gola, a na kraju bude najbolji strijelac takmičenja. Dao je pet golova Bayernu,tri gola Atleticu i u finalu dva gola Juventusu. Je li malo osam golova takvim ekipama dati u glavnoj fazi takmičenja?
Zadnja izmjena: Sissoko, dana/u 04 jun 2017, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Aj mi na jedno pitanje odgovori samo sa da ili ne. Nemoj nista filozofirati samo odluci da/ne.ASD je napisao/la:Argentina bez Mesija 1 pobjeda od 8 tekmi, sa Mesijem 5 pobjeda od 6 tekmi.pinoglavi je napisao/la:Argumenti za Messija blizu onih ''ali Barca je imala veci posjed lopte''
Da li mislis da je Portugal bez Ronalda jaca ekipa od Argentine bez Messija?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
14 LP i 8 golova u finalima na jednoj slici.

- anonymousHD
- Kontakt:
Koliko vam najveći dade golova? Podsjeti me.Sissoko je napisao/la:Nije Juventus tema.Ko j'be Juventus.Rasprava je bila ...poredjenje izmedju Ronalda i najveceg u istoriji.Najveci je Messi a ostalo je statistika.
- ASD
- Kontakt:
Da, dobili bi ih s hendikepom, gledao sam minimum pola ovih meceva Argentine bez Mesija, mi bi ih dobili s hendikepom.Kaunas je napisao/la:Aj mi na jedno pitanje samo sa da ili ne. Nemoj nista filozofirati samo odluci da/ne.ASD je napisao/la:Argentina bez Mesija 1 pobjeda od 8 tekmi, sa Mesijem 5 pobjeda od 6 tekmi.pinoglavi je napisao/la:Argumenti za Messija blizu onih ''ali Barca je imala veci posjed lopte''
Da se Mesi nije vratio garantovano bi ostali bez svjetskog sto se nije desilo od 1970.godine.
To sto su pola igraca Portugala panjcuge nista ne znaci jer se makar ne boje lopte i bogami se hoce kretati.
7anonymousHD je napisao/la:Koliko vam najveći dade golova? Podsjeti me.Sissoko je napisao/la:Nije Juventus tema.Ko j'be Juventus.Rasprava je bila ...poredjenje izmedju Ronalda i najveceg u istoriji.Najveci je Messi a ostalo je statistika.

Idi pratit pikado, slab si sa fudbalom.ASD je napisao/la:Da, dobili bi ih s hendikepom,Kaunas je napisao/la:Aj mi na jedno pitanje samo sa da ili ne. Nemoj nista filozofirati samo odluci da/ne.ASD je napisao/la: Argentina bez Mesija 1 pobjeda od 8 tekmi, sa Mesijem 5 pobjeda od 6 tekmi.
15.10.2013.
Portugal bez Ronalda uzme EP u sred Pariza, dok Argentina sa Messijem popuši tri finala u nizu. Njima ni najbolji igrac svijeta ne može pomoci. Ekipa koju vode Tata Martino ili neki klaun Bauza je u samom startu osuđena na propast.
Portugal je mnogo ozbiljnija ekipa, plus imaju mnogo boljeg trenera.
Portugal je mnogo ozbiljnija ekipa, plus imaju mnogo boljeg trenera.
Covjece da nepovjerues sta pise,koliko je Portugal jak govori cinjenica da su kakda je Ronaldo bio u prajmu morali igrati baraz da bi otisli na EP ili SP.
Sta reci za Argentinu koja ima 4-5 WC igraca pored Messia,a Portugal pored Ronalda i Pepea( koji BTW nije ni Portugalac).
Sta reci za Argentinu koja ima 4-5 WC igraca pored Messia,a Portugal pored Ronalda i Pepea( koji BTW nije ni Portugalac).
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.