FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Slabo si upoznat,Jagodić je u svom prvom mandatu ostavio najbolji utisak od svih trenera u Borcu,a dobro je započeo i ovaj drugi mandat.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
- Crveni_1922
Dule 078 je napisao/la:Najjaci jesmo,ali sam opet u nekom crnjaku nakon sto sam jutros iz prve ruke saznao koliko se igracima duguje,nije im cak ni stanarina placena za zadnjih 6 mjeseci,cudi me kako momci uopste i igraju.
Samo 2 dana me drzala sreca zbog dolaska novog trenera,pobjede u Zvorniku,ali jutros mi se zgadio zivot sta sam sve cuo,tako da nikoga ne iznenadi ako se ponovo budu desavale reprize nezalaganja kao protiv Sirokog,mozda ne vec protiv Veleza,da im opet navijaci ne bi skandirali "**** vam pas mater",ali u sledecim kolima sigurno,ako im uprava ne pocne izmirivati obaveze.
Olja je kao kapiten jedini imao muda da stalno zapitkuje za dugovanja,i zato je i otjeran kao ker,nakon svega sto je dao za Borac.
NIste vi jedini prijatelju u svakom je klubu takva i slicna situacija nema pa nema..
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
Hajmo sad svi u glas: "Vlado odlazi, Vlado odlazi...Vlado odlazi!!!"
Zbilja, sta se to desava sa Borcem? Cetiri boda izgubljena na domacem terenu, i ako nisu SB i Velez ekipe za podcenjivanje, ali, opet domaci teren, osvajaci kupa, renoviran stadion, Marica vise nema...?
Zbilja, sta se to desava sa Borcem? Cetiri boda izgubljena na domacem terenu, i ako nisu SB i Velez ekipe za podcenjivanje, ali, opet domaci teren, osvajaci kupa, renoviran stadion, Marica vise nema...?
Jednostavno nas ne ide,a nismo od onih koji otimaju bodove i kao rezultat toga dodju ovi kiksevi. Ali nadam se da cemo se uigrati i uci nekada u nezadrzivu seriju,kao Zeljo proljetos.
Gradski klub..ha yaDule 078 je napisao/la:Jednostavno nas ne ide,a nismo od onih koji otimaju bodove i kao rezultat toga dodju ovi kiksevi. Ali nadam se da cemo se uigrati i uci nekada u nezadrzivu seriju,kao Zeljo proljetos.

Milina je igrat u ovakvim sredinama kao u BL..a mene jos drzi nervoza danas iz travnika, pa ovaj rezultat u B.Luci mi daje neku nadu za bolje sutra u ovoj ligi.
Pozdrav.
Moze li neko da mi odgovori zasto je opala poseta u BL,pa jbt pre je stadion bio pun a vidi sada.
Jesu li nesta poskupljale karte nakon pravljenja tribina?

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
JesuDevil je napisao/la:Moze li neko da mi odgovori zasto je opala poseta u BL,pa jbt pre je stadion bio pun a vidi sada.![]()

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
a hoćete li smijeniti trenera opet ili ćete početi isplaćivati plate igračima
seven je napisao/la:a hoćete li smijeniti trenera opet ili ćete početi isplaćivati plate igračima
Kakve plate igracima Borac duguje pa vecina igraca koja igra sad u borcu je stigla prije mjesec dana a vi ovdje pisete da Borac duguje igracima vise plata.Daj nemojte vise pisati gluposti !
ma kakav ba borac borice se za opstanak.. doveli sve sto se moglo dovest i opet ne znaju lopte sastaviti jedino kupovati utakmice po republici srpskoj 

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Rule_hz je napisao/la:ma kakav ba borac borice se za opstanak.. doveli sve sto se moglo dovest i opet ne znaju lopte sastaviti jedino kupovati utakmice po republici srpskoj
isto kao i sto smo prosle godine"kupovali" utakmice po REPUBLICI SRPSKOJ tj po sarajevu(olimpik),zenici,sirokom,...a po federaciji gubili npr trebinje,prijedor,modrica DAJTE NE PISITE GLUPOSTI

pa sami to tvrdite u gornjim postovimagogo1 je napisao/la:seven je napisao/la:a hoćete li smijeniti trenera opet ili ćete početi isplaćivati plate igračima
Kakve plate igracima Borac duguje pa vecina igraca koja igra sad u borcu je stigla prije mjesec dana a vi ovdje pisete da Borac duguje igracima vise plata.Daj nemojte vise pisati gluposti !
Kako nema sajt,ne piši gluposti.marken je napisao/la:stvarno je sramota da borac nema sajt

http://www.****/
- theboss_RD07
- Kontakt:
marken je napisao/la:Ljudi da li neko zna kada će Borac imati veb sajt na internetu?Živimo u 21.vijeku a još nemate veb sajt šta čekate napravite ga što prije možete.Pozdrav od Markena

markene legenda si

⭐
Pitao je na jos tema. Valjda konta sad ce ga ponuditi da pravi
.
Eno Lozana vodi i protiv Lokomotive iz Moskve. Toliko o drugoligasu.

Eno Lozana vodi i protiv Lokomotive iz Moskve. Toliko o drugoligasu.
- bilino polje
- Kontakt:
-
- Kontakt:
mogla bi to biti dobra tekma
Prekjuče je za nas protiv Naprijeda igrao 18-godišnji Hodzić iz bihaćkog Jedinstva. Iako je mlad,vidi se da nije loš,je li ima ovdje neko iz Bihaća da zna nešto više o tom igraču?
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ima jedan na temi o Jedinstvu koji prati aktivno klub, pitaj njegaDule 078 je napisao/la:Prekjuče je za nas protiv Naprijeda igrao 18-godišnji Hodzić iz bihaćkog Jedinstva. Iako je mlad,vidi se da nije loš,je li ima ovdje neko iz Bihaća da zna nešto više o tom igraču?

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- bilino polje
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.