Champions League 2016/17

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Ko će biti novi prvak Evrope?

Juventus
74
61%
Real Madrid
47
39%

Ukupno glasova: 121

SiamoNoi
Kontakt:

Re: Champions League 2016/17

Post Postao/la SiamoNoi » 04 jun 2017, 15:32

KayserSose je napisao/la:Što se tiče poreza i Mamića, to neka sud utvrđuje. U državi u kojoj je harač (ne porez) sredstvo za bogaćenje gnjusoba, moralnih nakaza i profitera svih sorti, a NE sredstvo općeg dobra, utaja poreza je čin otpora. a ne zločin ili znak da je netko loša osoba.
:urnebes: Modrić sam priznao šta je napravio u Dinamu,ali eto Kayser ne priznaje to nego čeka da i sud potvrdi :rol: I ne pravi se blesav...krađa vlastitog kluba gdje je bio ikona je glavni razlog zašto je na zubu,a ne utaja poreza u Luksemburgu.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 04 jun 2017, 15:32

Juventus je bio dobar dok im je Real dopustao
Nikakav tu choke.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 04 jun 2017, 15:33

Joj Mello skontaj. Ne znam navijaš li za ijedan klub u BiH..

E zamisli sad da Džeko zajedno s nekim menadžerom krade pare iz Želje, i to na najodvratniji mogući način. Modrić je to radio u talu s Mamićem, krao novac od kluba koji ga je stvorio. I nije to napravio jednom već više puta. I sad ti promisli zašto ga dio ljudi u Hrvatskoj ne voli..

I kad mi ovi počnu priču "skroman, ovo ono.. jadan mali Luka.." ma nabijem vas.

@Kaysera ne treba shvaćat ozbiljno, za njega je i sam Mamić dobričina.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 04 jun 2017, 15:34

Raonffa je napisao/la:U Realu je taj igrač asistencije ustvari Toni Kroos, dok je Modrić neko ko je radilica na terenu, oduzima lopte, iznosi lopte sa svoje polovine, odgovara odlično na igru pod presingom, a i često svojim pasovima prema Carvajalu i Marcelu otvara priliku za gol, pravi tzv. key pass.

Modrić je trenutno yebena zvijer, vidio si ljetos na Euru šta znači imati ga u ekipi.
Šteta što više nema forumaša koji stvarno kontaju ovu igru, kao npr. ti. Ljudi ne shvataju igru Luke u RM uopšte. On nije desetka, da ide gore, da asistira, već upravo ovo što si ti rekao.
Luka je bez premca najbolji veznjak unazad 4 godine, niko mu nije ravan.
On je osporavan, kao i cijela ova generacija RM koja ispusuje historiju ovog sporta.

Modrić da je prije 3 godine igrao u polufinalu protiv Juventusa, Juventus uopšte ne bi bio u finalu. No hajde to je sad za neke druge analize.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 04 jun 2017, 15:34

Ma ne sporim da je igracina, ni za njeg ni za Kroosa, ali govorim da su prije vezni igraci puno konkretniji i puno vise preuzimali odgovornost.
Po meni je pozicija veznog igraca najvise oslabila od svih.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 04 jun 2017, 15:35

Lillard je napisao/la:Joj Mello skontaj. Ne znam navijaš li za ijedan klub u BiH..

E zamisli sad da Džeko zajedno s nekim menadžerom krade pare iz Želje, i to na najodvratniji mogući način. Modrić je to radio u talu s Mamićem, krao novac od kluba koji ga je stvorio. I nije to napravio jednom već više puta. I sad ti promisli zašto ga dio ljudi u Hrvatskoj ne voli..

Jeb.iga nisam upucen u tu pricu i ne znam stvarno sta je bilo i dok nije neko maloprije stavio neki clanak o tome nisam znao da je krao pare s Mamicem :)

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 04 jun 2017, 15:36

ASD je napisao/la:Ma ne sporim da je igracina, ni za njeg ni za Kroosa, ali govorim da su prije vezni igraci puno konkretniji i puno vise preuzimali odgovornost.
Postoji mnogo razlicitih tipova veznih igraca, a mnogi od tih tipova nisu ''uzmi loptu, predji trojicu i zabij gol''
Nad tobom sunce najljepše sja

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 04 jun 2017, 15:39

MElloo je napisao/la:
Lillard je napisao/la:Joj Mello skontaj. Ne znam navijaš li za ijedan klub u BiH..

Jeb.iga nisam upucen u tu pricu i ne znam stvarno sta je bilo i dok nije neko maloprije stavio neki clanak o tome nisam znao da je krao pare s Mamicem :)
Ma uglavnom, to je i sam priznao na sudu te se vodi ko svjedok pokajnik.
A pusti priče o skromnosti i dobrici Luki od strane drugih, to su isti oni koji nemaju ništa protiv Mamića i ostalih lopova. Modrić jest igračina, ali razočarao je ljude sa kriminalnim radnjama. Posebno navijače Dinama, jer je bio omiljen, ko se sjeća oproštaja protiv Rijeke zna o čemu pričam.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 04 jun 2017, 15:40

pinoglavi je napisao/la:
ASD je napisao/la:Ma ne sporim da je igracina, ni za njeg ni za Kroosa, ali govorim da su prije vezni igraci puno konkretniji i puno vise preuzimali odgovornost.
Postoji mnogo razlicitih tipova veznih igraca, a mnogi od tih tipova nisu ''uzmi loptu, predji trojicu i zabij gol''
Ne mora se driblingom, moze se i pasom, vec sam spomenuo Pirla koji je preuzimao odgovornost sa svoje polovine terena, trazi loptu i salje milimetarski precizno naprijed kad rezultat nije po volji.

O tome govorim kad kazem da su vezni prije bili puno konkretniji i puno veci uticaj na igru su imali.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 04 jun 2017, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 04 jun 2017, 15:40

Kad vec spomenu to za slabljenje pozicije po meni je pozicija stopera nekako najvise grohnula zadnjih godina.Prije je bio mnogo veci broj kvalitetnih stopera, sad ne mozes izdvojiti 5 da su bas superiorni u odnosnu na ostale.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 04 jun 2017, 15:40

Miješaš desetke poput Zidana sa šesticama poput Xavija. Odatle prozilazi ovakav zaključak.

Modrić je najbolja šestica na planeti zadnje 3 godine i najvažniji igrač Real Madrida.

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 04 jun 2017, 15:42

Modrić je Dinamu dao više nego je Dinamo zaslužio od Modrića. Ali ako mu se utvrdi pravna odgovornost neka odgovara za to i sve 5. A od Dinama uzimaju i drugi, kao npr. borci za pravdu koji svaku utakmicu u Europi nabiju klubu kaznu. A ironija je da im je jedan od njih Mamić bio ok dok nije počeo ukidati beneficije.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 04 jun 2017, 15:43

anonymousHD je napisao/la:Možda je bila slika, no ne zanima me.
Ovo je strašno, bolesno.
U prajmu najboljeg Messija, ovakvu statistiku imati, od toga duplo više golova u knockout fazi. Nestvarno.

All Hail King Ronaldo!!!

slika
yebe se tebi za pobjede Reala, ti si Ronaldo Madrid fan. Ronin dickrider.

Kad ovakvi krenu zatrpavati temu sa slikama svog idola :facepalm:

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 04 jun 2017, 15:43

Rajaz je napisao/la:
Miješaš desetke poput Zidana sa šesticama poput Xavija. Odatle prozilazi ovakav zaključak.

Modrić je najbolja šestica na planeti zadnje 3 godine i najvažniji igrač Real Madrida.
Pa zasto je onda Xavi bio konkretan, imao je perfekt zadnji pas koji presijeca odbranu,

Ne mislim samo na dribling, moze asist, moze gol itd.

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 04 jun 2017, 15:47

SlevinKelevra je napisao/la:Nije bitan ni Navas, ni Ramos, ni Ronaldo... Bitan je tim, ekipa. Cak 7 igraca iz sinocnjih 11 je osvojilo sve tri LP u zadnjih 4 godine. Fenomenalan je to podatak, i pokazuje gdje je najveca prednost ovog Reala. Skoro pa ista ekipa je na okupu vec 4-5 godina. Nekoliko pametnih, bolje reci genijalnih kupovina kao sto je Kroos za 30 miliona, nekoliko talentovanih klinaca koji su se kalili u drugim ekipama, plus trener koji je prevelika fudbalska velicina da bi mu neko glumio facu u svlacionici i dobijes ovu dominaciju u Evropi. Sto se tice ove sezone, ako bi morao izdvojiti jednog igraca to bi bio Casemiro. Pozicija i stav igraca kojem 'lopta moze proci ali igrac ne' je dugo bila skoro pa taboo tema u ekipi iz Madrida. Znamo svi sagu o Makaleleu, i koji su ga svi labudovi pokusavali zamjeniti na toj poziciji. Casemiro radi 'krvavi' posao. :salut:
9 igraca od sinocnjih pocetnih 11 je bilo u timu i 2014. i 2016. Jedini koji nisu jesu Kroos i Navas.
Dodatno Bale, Nacho i Pepe.
Morata i Coentrao nisu bili u ekipi prosle sezone.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 04 jun 2017, 15:48

Evo za sve one sto misle da je Ramo simulator.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 04 jun 2017, 15:49

KayserSose je napisao/la:Modrić je Dinamu dao više nego je Dinamo zaslužio od Modrića. Ali ako mu se utvrdi pravna odgovornost neka odgovara za to i sve 5. A od Dinama uzimaju i drugi, kao npr. borci za pravdu koji svaku utakmicu u Europi nabiju klubu kaznu. A ironija je da im je jedan od njih Mamić bio ok dok nije počeo ukidati beneficije.
I sam dobro znaš da su kazne koje je klub placao zbog nereda 100 puta manje od iznosa koji je mafija pokrala u najvecem gospodarskom kriminalu u državi.Tako da je žalosno i smiješno što uopće pokušavaš usporedit neusporedivo.Zadnju recenicu necu ni komentirat jer je teški offtopic...i sam znaš da je gnjusna laž zbog koje si već previše puta sa GNK teme odlazio popišan kad te se ubilo argumentima :wave: Neka ostane na tome da bi u teoriji trebao odgovarat kad mu se i službeno utvrdi odgovornost za sudjelovanje u kriminalu.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 04 jun 2017, 15:51

Imate temu Dinama za ovo koliko mi se cini.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 04 jun 2017, 15:52

ASD je napisao/la:
Ne mora se driblingom, moze se i pasom, vec sam spomenuo Pirla koji je preuzimao odgovornost sa svoje polovine terena, trazi loptu i salje milimetarski precizno naprijed kad rezultat nije po volji.

O tome govorim kad kazem da su vezni prije bili puno konkretniji i puno veci uticaj na igru su imali.
Ne znači da ih nema, imaš i dalje jednog Fabregasa koji golom ili asistencijom može riješiti meč, imaš jednog Iniestu koji i dalje može nanizati jednog ili dva protivnička igrača i zabiti gol ili asistirati MSN trojci u napadu.

Imaš eto Kroosa koji će centaršutem pronaći Ronalda, imaš Ozila koji se vuče po terenu čitav meč, al' može u svakom trenutku podvaliti loptu npr. Alexisu za gol.

Al' istina je da su takvi igrači danas rijetkost, al' to je tako jer se mijenjaju stvari u fudbalu. Danas od veznjaka očekuješ da ima radijus kretanja od svog do protivničkog kaznenog prostora, da razigrava, da trči.

Jel' možeš zamisliti Pirla ili Fabregasa da uzmu loptu na svojoj polovini od svog stopera, i da je iznesu do protivničkog kaznenog prostora pod presingom? Ne možeš jer oni nisu takvi tipovi igrači, oni će prevagu donijeti nekim lucidnim pasom ili nekom golčinom, dok će npr. Modrić prevagu donijeti tim što će neumorno trčati po terenu, iznositi lopte, vršiti presing na protivničke igrače i kao plod toga dođe situacija da uzme Khediri loptu, odigra dupli pas sa Carvajalom (čini mi se da je on bio u pitanju) i asistira Ronaldu za još jednog klempu u vitrinama RM-a :)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 04 jun 2017, 15:53

emir18 je napisao/la:
Evo za sve one sto misle da je Ramo simulator.
Ma jeste tu bilo kontakta, nagazio ga je ali ovako se baciti, ko da ga je neko pajserom udario :mrgreen: Bolno je to sigurno, i sam sam dozivljavao takve situacije dok sam trenirao nogomet ali smijesno je da se ovako bacio.Da ne ispadne da ga blatim sad jer je iz Reala ima i Barcelona ovakvih igraca a i ostali timovi naravno, na svaki kontakt ponasaju se kao da su dobili napad epilepsije.Kako god ovaj crveni nije imao nikakvog utjecaja na igru niti je to neki minus bio za Juve, ionako je Cuadrado izgledao prelose otkad je usao, bolje da nije ni ulazio :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.