BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Čuj Peter Stoger...(izvinite) ahahahah ahahaha
-
- Kontakt:
Mene kao navijaca dortmunda pravo sramota s kim se povezuju !!
Aki Watzke hebem li ti sve
Aki Watzke hebem li ti sve
Pa baš mi dođe da do 9 mjeseca ne gledam i ne pratim ništa..... S kim se mi povezujemo,od igrača do trenera koj nas bude vodio sljedeče sezone.... Balotelli,Philipp,Kruse,Driussi,Ramires,Arp,Modeste, Yokuslu,Harit i Wood....
....
I šta čovjek može reči dok upali Tm... Dođe mi slabo od ovih imena

I šta čovjek može reči dok upali Tm... Dođe mi slabo od ovih imena

- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Hvala Bogu pa su pojedinci na pdf-u progledali. Nikad od Bvb klub dok ga bude vodila ta ubleha. Polahko i navijaci shvataju ko je kocnica ekspanziji Borussije.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
@Frank
Ne treba suditi prije prijelaznog roka o potencijalnim pojačanjima ili flopovima....
Treba pričekati završetak mercata pa suditi kako se i šta napravilo.....
Ne treba suditi prije prijelaznog roka o potencijalnim pojačanjima ili flopovima....
Treba pričekati završetak mercata pa suditi kako se i šta napravilo.....
- kraljttbvb
- Kontakt:
Nema tu nikakvog hejtanja - ti Tuchela i igru BVB-a gledas kroz statistiku, a ja gledam kroz odgledane utakmice. I dobro znam kakvu sam nemoc gledao u dosta tekmiFeldmarschall je napisao/la:Tuchel je trener sa najviše osvojenih bodova po meču u historiji Dortmunda. Ugodno hejtanje.kraljttbvb je napisao/la:Svasta ti ovdje napisa, samo je problem sto je ovo sve teorija, a ja sam kriticki post napisao jer je sve ovo tvoje napisano stekalo u praksi.Feldmarschall je napisao/la:Tuchel je proaktivan trener, Klopp reaktivan. Jedan želi loptu, drugi bježi od nje.
Kod tvog ofanzivnog strucnjaka BVB nije mogao mrtvom Augsburgu, Darmstadu i ostaloj buraniji dati vise od jednog gola.
Ali se zato primalo od svakojakih amatera...

LP

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Izgleda da ce Peter Bosz biti nas novi trener , sta mislite o njemu zanima me vase misljenje 

- Desperado09
- Kontakt:
Peter Bosz je 90 % naš novi trener. Svi mediji to prenose, a također izgleda da je i Ajax već našao zamjenu. Bosz je kako se navodi danas viđen u klupskim prostorijama BVBa. Trebao bi potpisati ugovor na tri godine.
U trci za Zagadoua pobijedili smo City, Arsenal i njemačkog giganta RB Leipziga.
U trci za Zagadoua pobijedili smo City, Arsenal i njemačkog giganta RB Leipziga.
-
- Kontakt:
Navodno ćemo za njega platiti odštetu, a to kod Favrea bio problem. Ne kužim.
Osobno su mi Favre i Gio djelovali kao bolje opcije, ali ajde barem nije Stoeger.
Mediji pišu kako je i Watzke razmišljao o odlasku. Boga pitaj šta se dešavalo iza kulisa zadnjih mjeseci.

Mediji pišu kako je i Watzke razmišljao o odlasku. Boga pitaj šta se dešavalo iza kulisa zadnjih mjeseci.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
-
- Kontakt:
To sada mediji napuhavaju stvar , novinari kao novinari od tog zive !!
Ne vjerujem ja uopce u to da je Watzke razmisljao o odlasku.
Nego mene brine Holanđanin Peter Bosz , a najvjerojatnije da ce upravo on biti nas novi trener!
Da li je on trener za BvB , posjeduje li taj potencijal ?!
Ne vjerujem ja uopce u to da je Watzke razmisljao o odlasku.
Nego mene brine Holanđanin Peter Bosz , a najvjerojatnije da ce upravo on biti nas novi trener!
Da li je on trener za BvB , posjeduje li taj potencijal ?!

- Feldmarschall
- Kontakt:
Ako ste mislili da je Tuchel dogmatičan, čekajte Bosza. 

-
- Kontakt:
Bitno je da bude pragmatik. 
P.S. Feld spominjao si da imaš neka saznanja o Tuchelu preko osobe s kojom je radio ili tako nešto. Jel to preko Petra Sliškovića?

P.S. Feld spominjao si da imaš neka saznanja o Tuchelu preko osobe s kojom je radio ili tako nešto. Jel to preko Petra Sliškovića?

Jasno je da za novog trenera nije mogao doći ni Pep ni Mourinho, a i da jesu, šta bi se to bitno promijenilo, ne bi sigurno ni uzeli titulu u BL, ni igrali finale LP, ovo ostalo što smo viđali prethodne 3-4 sezone može možda i neki anonimni trener, zavisi i kakav će igrački kadar biti na raspolaganju.proFCB je napisao/la:Bolje bez trenera da igraju...
- Desperado09
- Kontakt:
U 14:30 pressica povodom dolaska Bosza.
-
- Kontakt:
Nadam se da cemo sad zabaciti malo udicu i u Ajax-ovu avliju tome ce puno doprinjeti i Peter Bosz !!
Volio bih da dovedemo Bertrand-a Traore i Davinson Sanchez-a mogli bi u paketu za nekih 35-40 milki!!
Ako Auba ode u PSG , onda ici samo po Lacazette.
Volio bih da dovedemo Bertrand-a Traore i Davinson Sanchez-a mogli bi u paketu za nekih 35-40 milki!!
Ako Auba ode u PSG , onda ici samo po Lacazette.
- Desperado09
- Kontakt:
Lacazette rekao da je BVB veoma interesantna opcija i da je BVB veliki klub.Angesprochen auf die Nachfolge des Gabuners erwidert Lacazette im Interview mit ‚Europsport.fr‘: „Aubameyang in Dortmund zu ersetzen? Das ist sehr interessant für mich. Das ist ein großer Klub.“

Nešto se utišalo oko Aubinog evntl odlaska. Ponuda za njega nema. Msm da će se do početka jula riješiti njegov status kada počinju pripreme. Zasad ne djeluje da je na izlaznim vratima.

Što se tiče ostalih odlazaka čeka se dolazak Bosza s kojim će se analizirati postojeći kadar.
Kicker spominje moguću posudbu Passlacka u Stuttgart.„Wir klären erst einmal die Trainerfrage und werden mit dem neuen Trainer Position für Position durchgehen“, wird Dortmunds Sportdirektor Michael Zorc am Dienstag im „kicker“ zitiert.

-
- Kontakt:
Vjerujem da je ovi dolazak philippa pokazatelj da se na gotzea vise ne racuna
-
- Kontakt:
Juda ima problema sa zdravljem. Bile su neke optimistične prognoze prije 20-ak dana, ali izgleda da su bile krive.schickeria je napisao/la:Vjerujem da je ovi dolazak philippa pokazatelj da se na gotzea vise ne racuna
Auba navodno pred potpisom za PSG. Kao zamjene se trenutno najviše spominju Lacazzete, Balo i 2 Riverova Argemtinca. Balo bi bio dosta riskantan potez, pogotovo ako bi on bio jedini ozbiljniji istureni špic u kadru.
Istresti lovu i dovesti Lukakua.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.