FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

adnanhz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la adnanhz » 19 avg 2010, 22:36

neda_TM 87 je napisao/la:
UPS je napisao/la:Cuj sto je pustio?? Pa radovali se nasi igraci, uletjela cijela klupa, sa druge strane ovi svi polegali...
da, ali trebao je odma svirati kraj, jer je i taj napad sto je pusten i kad je pao gol, pusten eto samo da se napad zavrsi jer je vec tad vrijeme bilo isteklo, ali posto je lopta bila blizu gola zato je pusteno...
Kolko imas godina prvo to da te pitam,drugo jesi ikad pogledao utakmice nekih drugih liga , evropskih,ligu sampiona ,neko prvenstvo, e znas na tim utakmicama sudije znaju nadoknaditi produzetak ako je npr.napravljena izmjena,ako je pao go pa se igraci radovali (a nasi jesu) pa i to treba nadoknadit znas et nadam se da ti je malo jasnije :lol: a ako nije za sve ostale informacije pitaj sudiju sto je pustio da se jos igra poslije gola :D :roll:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 19 avg 2010, 22:37

Samo da kazem da niko nije zvizdao,ovi sto su bili na utakmci to i znaju..
Na svaki nacin zele da umanje nas uspjeh 8-)
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

neda_TM 87
Kontakt:

Post Postao/la neda_TM 87 » 19 avg 2010, 22:38

KARL HAJNC je napisao/la:
UPS je napisao/la:Cuj sto je pustio?? Pa radovali se nasi igraci, uletjela cijela klupa, sa druge strane ovi svi polegali...
da, ali trebao je odma svirati kraj, jer je i taj napad sto je pusten i kad je pao gol, pusten eto samo da se napad zavrsi jer je vec tad vrijeme bilo isteklo, ali posto je lopta bila blizu gola zato je pusteno...
Dečko,jagomir nije daleko,znaš li ti šta ti uopšte pričaš :oops: :oops:
ne neznam de me ti uputi, inace vidim ti si ovdje glavni genijalac i filozof... svaki post ti je za anale i pamcenja, jer trebamo biti ponosni sto mozemo da citamo tvoje duboko umne i nadarene postove, zaista hvala ti sto si nam uprilico takvu cast, drveni filozofe :mrgreen: :mrgreen:
Kad odu šminkeri,furači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 19 avg 2010, 22:39

BLU SKY je napisao/la:Zar je bitno 94 ili 96 **** klub koji u 90 minuta nemoze zabiti gol na svom stadionu sve u svemu losa igra sarajeva pitari im poceli zvizdati u 80min a raduju se ko da su realu zabili ove sezone ima da vas zeljo pojede i na grbavici i na kosevu ;)
Pojeo nas je i prošle godine kad je kupio titulu-momak,treba da znaš da se protiv nas nemogu kupiti utakmice

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 19 avg 2010, 22:40

alibi je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Smiješno je to sve..smiješno i žalosno ujedno, ali eto vama na obraz, vama je ovo sve normalno. jbg od koga je i ne treba cuditi...golovi u 95 minuti, igra se sve dok domacin ne zabije pa tek se onda sudija sjeti da odmah odsvira kraj, zato nam i jest liga u qrcu.
Ibraković kuka i proziva ali nema od toga nikakve koristi.
De ba debilcicu **** sa svojim strumfovima na spavanje.Raja idemo dalje.........
Pa gdje cete dalje? :?: nema dalje od ovoga, ovo je dno dna :oops: :oops: za 90 minuta ne mogu napraviti šanse kako treba, treba da im sudija produžava dok ne zabiju gol :shock: užaš živi.
Ovako je i prošle godine Borac pobjeđivao u 90 i nekom minutu svaku utakmicu.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 19 avg 2010, 22:42

Hairlija je napisao/la:Samo da kazem da niko nije zvizdao,ovi sto su bili na utakmci to i znaju..
Na svaki nacin zele da umanje nas uspjeh 8-)
I to samo strumfovi, nevjerovatno (nisu svi, cast izuzecima)

zanicani su za njih prava raja ;)
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 19 avg 2010, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.

neda_TM 87
Kontakt:

Post Postao/la neda_TM 87 » 19 avg 2010, 22:43

adnanhz je napisao/la:
Kolko imas godina prvo to da te pitam,drugo jesi ikad pogledao utakmice nekih drugih liga , evropskih,ligu sampiona ,neko prvenstvo, e znas na tim utakmicama sudije znaju nadoknaditi produzetak ako je npr.napravljena izmjena,ako je pao go pa se igraci radovali (a nasi jesu) pa i to treba nadoknadit znas et nadam se da ti je malo jasnije :lol: a ako nije za sve ostale informacije pitaj sudiju sto je pustio da se jos igra poslije gola :D :roll:
jel ti znas citati??? produzena su 94 minuta, da je gol pao u 91. minuti pa se igraci radovali i sve, onda sudija MORA da nadoknadi i taj produzetak, ali gol je postignut IZVAN sudijskog vremena ( opravdano jer je pustio da se zavrsi napad koji je zapocet prije isteka 94. minute ) tako da nije imao sta nadoknadit, kontas ti?!? on je nadoknadio onih 1 minutu od 94. i 30. sekunde do 95. i 30. sekunde, a to je vec bilo radovanje izvan onih 4 minute, tako da sudijsko vrijeme nije iskoristeno u radovanje vasih igraca, ako ti sta nije janso, obrati se psihijatru, jer ocito imas mali procenat intelignecije ako ti ovo ne moze biti jasno...
Kad odu šminkeri,furači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

pitar u dusi
Kontakt:

Post Postao/la pitar u dusi » 19 avg 2010, 22:50

Niko ne govori da li je zaista trebalo da se produzi 4 minute ili mozda i vise?
Dakle, bilo je 6 izmjena, i svaka otprilike traje minutu. Pa ako uzmemo prosjek onda su samo na izmjene potrosene 4 minute.

Zatim, ukoliko dodamo valjanje gostujucih igraca u par navrata (nista ekstremno da se razumijemo) onda dodjemo cak i do 6 -7 minuta MINIMALNO.

Ako ce te sad bas stopati i gledati u svaku sekundu onda bi to trebalo da bude ovako!

E sad, sto vi patite jer smo mi dobili s golom u zadnjoj sekundi, to je problem vasih kompleksa.

DUSMANI CRKNITE! :) 8-) :twisted:

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 19 avg 2010, 22:52

jel ti znas citati??? produzena su 94 minuta, da je gol pao u 91. minuti pa se igraci radovali i sve, onda sudija MORA da nadoknadi i taj produzetak, ali gol je postignut IZVAN sudijskog vremena ( opravdano jer je pustio da se zavrsi napad koji je zapocet prije isteka 94. minute ) tako da nije imao sta nadoknadit, kontas ti?!? on je nadoknadio onih 1 minutu od 94. i 30. sekunde do 95. i 30. sekunde, a to je vec bilo radovanje izvan onih 4 minute, tako da sudijsko vrijeme nije iskoristeno u radovanje vasih igraca, ako ti sta nije janso, obrati se psihijatru, jer ocito imas mali procenat intelignecije ako ti ovo ne moze biti jasno...[/quote]

a ako nije za sve ostale informacije pitaj sudiju sto je pustio da se jos igra poslije gola :D :D :D :D
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 19 avg 2010, 22:55

Ljudi hajmo se mi okrenutu Zrinjskom,njih ignorisati a mi pobjedom dolazimo na prvo mjesto 8-)
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 19 avg 2010, 22:59

Cudo Varesanovic nije rekao da i ovo sto je sudija produzio 6 minuta da je i to preko njihovih ledja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 19 avg 2010, 23:04

Ima li ovih moderatora,administratora ili cega vec... :roll: :roll:

da smo mi na njihovoj temi sta napisali nestalo bi za 60 sec... :evil:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

dzumbastiko
Kontakt:

Post Postao/la dzumbastiko » 19 avg 2010, 23:05

kako smo mi svi naivni i vjerujemo u ono sto nam serviraju neki mediji ...zavadi pa vladaj neko je nekad rekao.
hocete li mi vjerovati ako vam kazem da ovo sve dolazi iza brda....
vrijeme ce pokazati istinu to je sigurno,samo da tad vec nebude kasno za nas ..

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 19 avg 2010, 23:09

2 sata pisu vec niko nista ne radi...doduse mi nemamo "svog" moderatora...ima high al njega nikad nema,tako da....

zar nije tako...a tamo na temi ne mozes slova napisat brisu odmah...
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 19 avg 2010, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

pitar u dusi
Kontakt:

Post Postao/la pitar u dusi » 19 avg 2010, 23:10

aleksandar_veliki je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:Ima li ovih moderatora,administratora ili cega vec... :roll: :roll:

Moderatori rade, nista se ne brini i da probas konacno skontati nema teme tvoje i njihove, forum je vlasnistvo portala i svako ko je dobronamjeran dobro je dosao.
A jeste li vi dobronamjerni?

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 19 avg 2010, 23:11

javno pozivam da nam dodjelite jednog "naseg" moderatora..pa da vidimo kako ce onda to funkicinisat...douse nema bas puno ozbiljnih kandidata koji su aktivni toliko...@miky_hz i hairlija mozda...al eto

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 19 avg 2010, 23:13

Imamo mi naseg moda ali nikad nije tu :S

evo ja sam kandidat :D salim se jedini koji zasluzuje moda je sarajlija89

pitar u dusi
Kontakt:

Post Postao/la pitar u dusi » 19 avg 2010, 23:18

aleksandar_veliki je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:Ima li ovih moderatora,administratora ili cega vec... :roll: :roll:

Moderatori rade, nista se ne brini i da probas konacno skontati nema teme tvoje i njihove, forum je vlasnistvo portala i svako ko je dobronamjeran dobro je dosao.

Kako je forum vlasnistvo portala, tako su i pojedine teme "vlasnistvo" moderatora koji u najvecoj vecini slucajeva moderiraju tendeciozno na svim forumima.

zato se malo opusti, pojedi 2 kriske travnickog sira s vrucim somunom i svati da si samo moderato koji ima neke alate za brisanje postova i baniranje, nista vise ni manje.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 19 avg 2010, 23:25

Valjda cete nekog nac za dobrobit sviju,kao sto rekoh nema bas previse kandidata istini za volju al dvostruki arsini ili sta vec dopustaju da se svasta pise po ovoj temi iz cega i proizilaze razne rasprave i off topic.

To je dobronamjerna sugestija i nista vise i ocekujem da se nesto poduzme po tom pitanju.

SARAJEVO SAMPION 8-)

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 19 avg 2010, 23:27

ok ljudi dobro ba malo spustite loptu ima gresaka npr mi nepisem skoro nista na temi SELJO a oni udavvise ovdje i mislim da bi moderator trebao da brise postove na ovoj temi ....od malenih ...mislim da je to u redu da nedopusta da unistavaju temu kao sto to uvijek rade ....a
momak je OK ovaj aleksandar veliki :D mozda malo naglo nesto napise al jbg nije ni njima lahko!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.