Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
Navodno smo digli ponudu na 95 miliona.
Znajuci Wengera, lukavo je stavio pezose kao valutu I pravi se mutav.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Wenger: Vi mene raz*ebavate, i kad god vi mene ra***** ja dodam gas malo vise i novi igrac Arsenala je Henry Onyekuru !
Pa dovešće nam novog Henryja, pitanje je samo kojeg. 

Pa ovog sto ima vise ligaskih golovaArtetitis je napisao/la:Pa dovešće nam novog Henryja, pitanje je samo kojeg.

- Marsal
- Kontakt:
Jeftinog.Artetitis je napisao/la:Pa dovešće nam novog Henryja, pitanje je samo kojeg.

Na Arsenal Maniji pročitah da je ova ponuda od 95 milioona neistinita jer je prvu vijest objavio valjda najgori tabloid ikada, a svi se pozivaju na njih.

Btw posto sam regularan forumaš tamo

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Kako ide ljudine mozel se ko dovesti 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Vidjećemo. Pred nama je dugo ljeto. Imam dojam da će Wenger ići do kraja ne bi li napokon osvojio ligu. Zna šta je propustio sa Suarezom i da bi promašaj sa Mbappeom bio kraj na njegovu karijeru.
Ma.nema sanse da pored REala Citya,Chelsia,i ostalih mi dovedemo MBepea ,meni to djeluje nerealno i smjesno ,jos poznavajacu Wengera mislim da nema sanseArtetitis je napisao/la:Vidjećemo. Pred nama je dugo ljeto. Imam dojam da će Wenger ići do kraja ne bi li napokon osvojio ligu. Zna šta je propustio sa Suarezom i da bi promašaj sa Mbappeom bio kraj na njegovu karijeru.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Sanogo napušta klub, Arsenal mu neće produžiti ugovor.
Hvala za sve Yayara.
Hvala za sve Yayara.
Kako dosao tako otisao,neznam ni sto je dovodjenAA23 je napisao/la:Sanogo napušta klub, Arsenal mu neće produžiti ugovor.
Hvala za sve Yayara.

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Doveden je zbog klipa 

Momak se tim klipom proslavioAA23 je napisao/la:Doveden je zbog klipa

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
On je bio jedan od 17 novih Hanrya.
Nego cak 9 igraca je na transfer listi plus za neku dobru lovu tu bi se mogao dodati i Welbeck i ElNeny!
Veoma pozitivna stvar da se oslobadja budzet za pojedine jace ugovore.
? са GT-I9300 уз - &
Nego cak 9 igraca je na transfer listi plus za neku dobru lovu tu bi se mogao dodati i Welbeck i ElNeny!

? са GT-I9300 уз - &
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ako prodaju Dannya prokleću ih sve redom 

- Marsal
- Kontakt:
Što Gazelu prodavat?Gunner4 je napisao/la:On je bio jedan od 17 novih Hanrya.
? са GT-I9300 уз - &
Lik je jedini konkretan u napadu uz Alexisa.
A sto ne?Marsal je napisao/la:Što Gazelu prodavat?Gunner4 je napisao/la:On je bio jedan od 17 novih Hanrya.
? са GT-I9300 уз - &
Jeste borben ali smotan pred golom plus je bio vise povredjen nego sto je igrao tako da je daleko od opravdanog novca sto se ulozio u njega a ima i on finu platu. Naravno nije na samoj listi za odstrjel ali ako dodje dobra ponuda klub bi ga mogao pustiti.
Prave se rezovi u budzetu za poboljasane ugovore one dvojice (Ozila treba najuriti a ne novi ugovor).
9tka koja je na prodaju i klub ce gledati da ih se sto pre rijesi (Sanogo,Campbell,Perez,Giroud,Coquelin,WILSHERE,Gibbs,Debushy,Vojo).
Inace po Le Parisien-u Sanchez ostaje!
Navodno se PSG bio ukljucio u borbu za njegov potpis ali kada su culi da mu je Arsenal ponudio 320k sedmicno i da ce gotovo sigurno potpisati povukli su se jel je to prvesi i za njihove standarde!

Carl Jenkinson je World Class!!!!
- Marsal
- Kontakt:
Pa prodat Girouda teškaša i namaket para, a ostavit Gazelu. Sva sreća pa i Wenger ovako razmišlja, ako sleti neka ekstra skup napadač Žiromudonja je u Arsenalu svoje odsvirao.
Čitam Arsenal Maniu, danas nema nikakvih sočnih trasnfera.
Demantovan odlazak Szczesnog u Juve, prvo će imati razgovor sa Wengerom prije nego odluči o svojoj budućnosti.
Čitam Arsenal Maniu, danas nema nikakvih sočnih trasnfera.
Demantovan odlazak Szczesnog u Juve, prvo će imati razgovor sa Wengerom prije nego odluči o svojoj budućnosti.
Samo.neka seksator ostane ,ostalo me ne zanima na svaku drugu poziciju mozemo dovesti boljeg,i.na trzistu ih ima ali ako izgubimo njega nema zamjene,jer ispred njega su trenutno samo messi i ronaldoGunner4 je napisao/la:A sto ne?Marsal je napisao/la:Što Gazelu prodavat?Gunner4 je napisao/la:On je bio jedan od 17 novih Hanrya.
? са GT-I9300 уз - &
Jeste borben ali smotan pred golom plus je bio vise povredjen nego sto je igrao tako da je daleko od opravdanog novca sto se ulozio u njega a ima i on finu platu. Naravno nije na samoj listi za odstrjel ali ako dodje dobra ponuda klub bi ga mogao pustiti.
Prave se rezovi u budzetu za poboljasane ugovore one dvojice (Ozila treba najuriti a ne novi ugovor).
9tka koja je na prodaju i klub ce gledati da ih se sto pre rijesi (Sanogo,Campbell,Perez,Giroud,Coquelin,WILSHERE,Gibbs,Debushy,Vojo).
Inace po Le Parisien-u Sanchez ostaje!
Navodno se PSG bio ukljucio u borbu za njegov potpis ali kada su culi da mu je Arsenal ponudio 320k sedmicno i da ce gotovo sigurno potpisati povukli su se jel je to prvesi i za njihove standarde!![]()
![]()
![]()
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Marshal strucnjak bi Giroud-a prodao 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.