FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BelminM23
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BelminM23 » 04 jun 2017, 03:49

Prdno je tamo u fenjer.

Šta će Belgijanci, Željica djeca ih plodila, Sanel Jahić selame šalje.

A i FKS onomad. :mrgreen:

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 04 jun 2017, 05:20

Pfff koja je erupcija bila onda kad ga Lede zabi :opaopa:

Sent from my SM-T211 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 jun 2017, 08:01

Edoni je napisao/la:Said je doktor za našu ligu, samo ako mu se digne. Tako da, njega treba motivisati da mu se digne ona stvar, to je njegov problem, a ne da odustane od bavljenja sportom.
Odlično, kad je doktor neka upise medicinu.
Mani.me se doktora lige... zamisli da radim u tvojoj firmi, imam 15 Ooo platu, svaki dan ti dodjem na posao i govorim boli me ovo, boli me ono, kažeš mi Haj radi, ja tebi odg. Ma evo dok mi se digne jedan dan... A ti plaćaš 15 Ooo a ja na poslu igram igrice, dovodim žene, jedem kolače i kuka kako me nesto probada u krstima.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Chlan
Kontakt:

Post Postao/la Chlan » 04 jun 2017, 08:30

Stvarno je dosadilo ovo pisanje oko Saida, ako nemate o ćemo da pišete onda i ne pišite.Evo zadnjih skoro 10 stanica samo o njemu. Očito da njega boli neka stvar o mišljenju nas sa foruma, a možda ovo i ne čita. Samo se beze prepiremo oko lika. On se jedini pita o odlasku ili ostanku u klubu, niko drugi. Klub da bi mu dao papire morao bi iskesirati jaku cifru, a njemu ne pada na pamet da ode. Nisam takođe pristalica toga da se bilo koji igrač Sarajevo naziva pogrdnim imenima, ignorišite lika i to je to. Svaki put kada udjem na forum kontam biće neka novost a ono opet Said. Izvinite, ali sam morao, što je previše, previše je.
Zna li se kada bi trebala biti nasa prva Evropska utakmica?
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.

High

Post Postao/la High » 04 jun 2017, 09:50

Ha-ha! Svaka mu fotografija s mobitelom u ruci! Gleda trailere za pišanje!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 04 jun 2017, 10:07

Da hoćemo dovesti veznog igrača konačno, a ne nekog ko može popuniti tu poziciju.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 04 jun 2017, 10:13

Chlan je napisao/la:Stvarno je dosadilo ovo pisanje oko Saida, ako nemate o ćemo da pišete onda i ne pišite.Evo zadnjih skoro 10 stanica samo o njemu. Očito da njega boli neka stvar o mišljenju nas sa foruma, a možda ovo i ne čita. Samo se beze prepiremo oko lika. On se jedini pita o odlasku ili ostanku u klubu, niko drugi. Klub da bi mu dao papire morao bi iskesirati jaku cifru, a njemu ne pada na pamet da ode. Nisam takođe pristalica toga da se bilo koji igrač Sarajevo naziva pogrdnim imenima, ignorišite lika i to je to. Svaki put kada udjem na forum kontam biće neka novost a ono opet Said. Izvinite, ali sam morao, što je previše, previše je.
Zna li se kada bi trebala biti nasa prva Evropska utakmica?
U pravu si 100%. Nigdje veze diskusija i treba malo ohladit. Njega ocito u svom ovom "povratku" podrzava strucni stab a oni su jedini mjerodavni. Po svim njihovim izjavama zadovoljni su kako radi na treninzima, kako ispunjava ono sto oni od njega traze. Jos uvijek racunaju na njega i vjeruju mu iz njima znanih razloga. Da nije tako nema razloga da to i javno ne bi rekli (sto je najnormalnija praksa) a onda je sva ta prica oko raskida ugovora, para, itd na upravi da je rjesi.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 04 jun 2017, 10:20

Zagor je napisao/la:On da je faca, od ovog silnog prozivanja navijača da je debeo i sl, a da ustavri on misli da nije, treba se uslikat bez majice ko sto je to neki dan neki igrac uradio, ne mogu se sjetii ko je, mislim čak da je naš bh igrač. Pa da nam začepi usta, da vidimo te pločice, napokon...
:lolno:
Uopste lik nije debel bar ne na ovoj slici jbg....sta je onda bio kad je prvi put dosao kod nas??? :wtf: :damn:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 04 jun 2017, 10:37

sta bolan nije debeo, samo u guzovima ima viska 20kg :crazy:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 04 jun 2017, 10:48

Zato što je pisanje po forumu u ranijim situacijama imalo koristi i uticaja, zato i sada pišemo o saidu. Njegova plata opterećava naš budžet i kada bi otišao, za te pare bismo mogli dovesti kvalitetnog igrača koji bi pravio prevagu na terenu. Said da ima imalo obraza i poštenja, oprostio bi se od fudbala.
SARAJEVO

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 04 jun 2017, 11:00

Evolution87 je napisao/la:sta bolan nije debeo, samo u guzovima ima viska 20kg :crazy:
Bgm je prica bila da ce ga pojedinci na cevape i kolace vodit da se udeblja kad je tek dosao, eto kome se da rovit po postovima moze se sam uvjerit.....bez obzira treba se raskinut ugovor s njim ako nam je teret na budzet, ali nema potrebe pretjerivat sad....momak ne igra, nije dorastao ocekivanjima(velikim) , zbogom, stavit u statut da ubuduce ne vracamo nikog vise i zavrsit s pricom, nema potrebe da se vrijedja i gluposti pisu, nek ostane u dobrom sjecanju jbg, pokusao je , ne ide i zbogom , jbg ko i Matko kad se vratio.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 04 jun 2017, 11:20

Pazi ovog kod zije na profil stavio :D :rol:
We need partners worldwide, tell me which of the players should I give you mandate?
I have these ones too and many more
For Centre Back, Full Back, Central Midfield (Defensive/
Attacker right or left), Striker (Center Forward, Second Striker, Right/Left Wing) Players. FREE or Transfer Fee from 200,000 to 8 million.
Salary from 60,000 to 2.5 million net per year.
Come and Let us negotiate.
Over 10,000 Players and 1,000+ UEFA Pro coaches with transfermakt links and video available. Victor Anichebe C.Forward. Not free
Arouna Kone C.Forward. Free
Lukman Haruna C.Midfield. Free
Lee Addy C.Back. Free
Matias Santos Midfield. Not free
Manoel C.Forward. Free
Marcos Acuna C.Forward. Not free
Franco Andrijasevic A.Midfield. Not free
Junior Kabanga C.Forward. Not free
Victor Ramos C.Back. Not free
Martin Benitez Second Striker. Not free
More top Players available, Add and Innocent to make your request. Thanks

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 jun 2017, 11:21

Nije fazon sto je debel vec sto vise ne moze,i onda je bio debel puno vise al je mogao .Povreda je uradila svoje,i on nit smije,niti moze vise da igra loptu.Gotovo blokada u glavi..Kile su ovdje najmanji problem.Naravno da se treba oprositit.Jel sve da bude gradjen ko CR licno ,njegov fudbal ozbiljni je gotov.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 04 jun 2017, 11:26

miky_hz je napisao/la:Nije fazon sto je debel vec sto vise ne moze,i onda je bio debel puno vise al je mogao .Povreda je uradila svoje,i on nit smije,niti moze vise da igra loptu.Gotovo blokada u glavi..Kile su ovdje najmanji problem.Naravno da se treba oprositit.Jel sve da bude gradjen ko CR licno ,njegov fudbal ozbiljni je gotov.
Pa normalno jbg ligamenti ...govorili smo pojedini prije nego je dosao al eto....3 puta se vracat nakon takve ozljede trebas bit mentalno zvjer...steta velika sta da se radi....samo kazem nema potrebe sad njemu psovat ko da on ne bi htio....koliko bi sad bilo bolje da nije ni dosao da ga raja upamti ko velikog igraca jbg....

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 jun 2017, 11:39

DenchiNL je napisao/la:Pazi ovog kod zije na profil stavio :D :rol:
We need partners worldwide, tell me which of the players should I give you mandate?
I have these ones too and many more
For Centre Back, Full Back, Central Midfield (Defensive/
Attacker right or left), Striker (Center Forward, Second Striker, Right/Left Wing) Players. FREE or Transfer Fee from 200,000 to 8 million.
Salary from 60,000 to 2.5 million net per year.
Come and Let us negotiate.
Over 10,000 Players and 1,000+ UEFA Pro coaches with transfermakt links and video available. Victor Anichebe C.Forward. Not free
Arouna Kone C.Forward. Free
Lukman Haruna C.Midfield. Free
Lee Addy C.Back. Free
Matias Santos Midfield. Not free
Manoel C.Forward. Free
Marcos Acuna C.Forward. Not free
Franco Andrijasevic A.Midfield. Not free
Junior Kabanga C.Forward. Not free
Victor Ramos C.Back. Not free
Martin Benitez Second Striker. Not free
More top Players available, Add and Innocent to make your request. Thanks
ma nije problem, uzet cemo andrijaševića, Konea .... moglo bi biti ok
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 04 jun 2017, 12:02

moze ovaj Lukman Haruna :mrgreen:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 04 jun 2017, 12:05

Evolution87 je napisao/la:moze ovaj Lukman Haruna :mrgreen:
I taj je dero ligamente ne znam koji put vec...tj. Svasta nesto progooglaj butina, meniscus.... :nene: :facepalm:

Nek neko javi Almiru da je Pieters vidjen na cevapima :rol: :rol: :urnebes:

Pitar1946
Kontakt:

Post Postao/la Pitar1946 » 04 jun 2017, 12:29

Da nam je dovest ovog Lukman Haruna,slobodan igrac,strasannn znaciiiiii,trebao u zvezdu prec prosle godine..

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 04 jun 2017, 12:43

Pitar1946 je napisao/la:Da nam je dovest ovog Lukman Haruna,slobodan igrac,strasannn znaciiiiii,trebao u zvezdu prec prosle godine..
Bilo je priče o njemu i prošlo ljeto, al' navodno je i on vukao neke povrede, tipa Alispahića i Ikandea.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Pitar1946
Kontakt:

Post Postao/la Pitar1946 » 04 jun 2017, 12:45

skoroalen je napisao/la:
Pitar1946 je napisao/la:Da nam je dovest ovog Lukman Haruna,slobodan igrac,strasannn znaciiiiii,trebao u zvezdu prec prosle godine..
Bilo je priče o njemu i prošlo ljeto, al' navodno je i on vukao neke povrede, tipa Alispahića i Ikandea.

Ma jest al sad je oporavljen,lik ubija kako igra iako je imao te povrede,bolji je od svih ovih nasih opet

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Hajdeee, newton_heath_lyr, tajsamja i 45 gostiju.